Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
sotiris!129

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από sotiris!129 »

χωρις να θελω να ακουστει καπος αλλα το πρωι ΔΕΝ τα μαζεφκαμε γιατι δεν ειχαμε τσεντες μαζι μας, 8 τσεντες που ειχαμε ετσι πουπανω πουπανω εγεμοσαμεν τες! και το απογευμα εκαμαμε που ενα κομματι 100 μετρα ο καθενας και επιασαμε τα διπλασια!
sry κοπελια τα μανηταρια εφιαν πηλε, 10 κασιες επιαν χοντρικη αγορα που πρην ερτουμε σπιτι! 2 κασιες που εμειναν για εμας εκαμαμε τες /6 επιαμε που μιαν τσεντα ο καθενας για να δοσουμε στους φιλους και γνωστους...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

andreasana210326 έγραψε:3 θηραματα διαφορετικα απο τα αλλα......ετσι για να κανω την αρχη :D :D :D
ΟΠΠΑ.....ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ....Ε ΦΕΤΙΝΕΣ?

ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.....ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...ΧΜΜΜΜΜ :roll:

ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΙ ΜΠΕΚΑΤΣΟΥΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ :)

ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΙΣΒΑΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ(ΔΟΜΕΣ ΜΕ ΠΥΚΝΑ ΡΑΣΙΑ)ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΟ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΗΚΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΩΡΑ.....ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!!!!!
ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΡΟΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ.....ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

sotiris!129 έγραψε:χωρις να θελω να ακουστει καπος αλλα το πρωι ΔΕΝ τα μαζεφκαμε γιατι δεν ειχαμε τσεντες μαζι μας, 8 τσεντες που ειχαμε ετσι πουπανω πουπανω εγεμοσαμεν τες! και το απογευμα εκαμαμε που ενα κομματι 100 μετρα ο καθενας και επιασαμε τα διπλασια!
sry κοπελια τα μανηταρια εφιαν πηλε, 10 κασιες επιαν χοντρικη αγορα που πρην ερτουμε σπιτι! 2 κασιες που εμειναν για εμας εκαμαμε τες /6 επιαμε που μιαν τσεντα ο καθενας για να δοσουμε στους φιλους και γνωστους...
εγω παντος αστιεφκα ...ειβραμε ζε εμεις....τουλαχιστον εφκαλετε το πετρελεο ;)
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

solon loyka έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:3 θηραματα διαφορετικα απο τα αλλα......ετσι για να κανω την αρχη :D :D :D
ΟΠΠΑ.....ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ....Ε ΦΕΤΙΝΕΣ?

ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.....ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...ΧΜΜΜΜΜ :roll:

ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΙ ΜΠΕΚΑΤΣΟΥΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ :)

ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΙΣΒΑΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ(ΔΟΜΕΣ ΜΕ ΠΥΚΝΑ ΡΑΣΙΑ)ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΟ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΗΚΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΩΡΑ.....ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!!!!!
ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΡΟΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ.....ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ;)
πολλά ωραίος
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
sotiris!129

sotiris.. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:χωρις να θελω να ακουστει καπος αλλα το πρωι ΔΕΝ τα μαζεφκαμε γιατι δεν ειχαμε τσεντες μαζι μας, 8 τσεντες που ειχαμε ετσι πουπανω πουπανω εγεμοσαμεν τες! και το απογευμα εκαμαμε που ενα κομματι 100 μετρα ο καθενας και επιασαμε τα διπλασια!
Ε Σωτο ειπα σου να κοφκει ο νους σου! ημαστεν Κυπρεοι το πετρελαιο τρεχει που τα ποιναρκα μας ! ασεν καλα ο Μιτσος που το εφκαλεν και εγεμοσαμε τες στρατες μας πετρελαια!!!!
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

sotiris!129 έγραψε:
sotiris.. έγραψε:
Ε Σωτο ειπα σου να κοφκει ο νους σου! ημαστεν Κυπρεοι το πετρελαιο τρεχει που τα ποιναρκα μας ! ασεν καλα ο Μιτσος που το εφκαλεν και εγεμοσαμε τες στρατες μας πετρελαια!!!!
ναι αφους αντις για νερα πεφτη πετρελεο ...εν γι αυτο που εν μας κοντεφκουν οι τζικλες :lol:
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

16-12-12.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Δημοσίευση από Warrior »

Μια μπεκατσα σημερα σε μοναχικο κυνηγι αφου οι συντροφοι επρεπε να παν δουλεια. Ωραια φερμα απο την σκυλιτσα και επαναφορα. Αυτα ειναι που μενουν στο μυαλο του καθε κυνηγου που αγαπα τα σκυλια του................... Η συνεχεια την Κυριακη επειδη πρεπει να δουλεψουμε και εμεις λιγο.
sotiris!129

μοναχικο κυνηγι και εγω σημερα 1 περδικη εκρεμασα, εξηφτερισα και 2, εφα ζε λια νερουθκια το προι εστισα :lol:
ζε 2-3 κιλα μανιταρουθκια
KILLER
Full Member

Δημοσίευση από KILLER »

Σήμερα 1 περδίκι, 2 τζίκλες, 2 αγνοούμενα περδίκια.
Θέλω επίσης να σας ρωτήσω. Φέτος έμεινα πάνω στην σειρά της ΟΛΥΜΠΙΑ. Με προτίμηση στην High Velocity(μέχρι την προηγούμενη βδομάδα ότι μπήκε μέσα στα σκάγια είρτεν σπίτι μαζί μου), σήμερα όμως πολύ αποκαρδιωτικά τα αποτελέσματα της High Velocity καθώς και της Super. Το 1ο περδίκι χτυπημένο και άφαντο, 2ο βολή στα 35-40Μ κρεμάζει ποδαράκια κάμνει φυτίλι τζαι πέφτει σε ένα τόπο άπατο.(δεν το βρήκα παρόλο που προσπάθησα) το 3το περδίκι βολή στα 20-25Μ, φιτίλι πάλε ευτυχώς ήβρα το. 'Ίσως έπρεπε να έπαιζα MINIMAX ή Quick? Παρακαλώ διαφωτίστε με για τη συγκεκριμένη σειρά φυσιγγίων! Πότε παίζεται το κάθε είδος. Σας ευχαριστώ πολύ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”