sotiris!129 έγραψε:χαχαχαχαχαχα εχει 2 χρονια τουτι κουβεντα που το ακουσες εσυ
εθκιαβασα το μες την κακκαριστρα
sotiris!129 έγραψε:χαχαχαχαχαχα εχει 2 χρονια τουτι κουβεντα που το ακουσες εσυ
Artemis G. έγραψε:sotiris!129 έγραψε:α ρε Αρτεμη ζε κοντεφκουν οι μερες τους !!!
ηβρα αλλο 1 τοπο εχτες ερεξαν 2 κοπες τον 100 αλλα 1 μου εδοκε χερι!
τωρα που να αρκεψει η ζικλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακουσα οτι παεις με ενα grand vitara που εν φκενει τα βουνα... αν ενει πεμου να πιενουμε μαζι που το δικο μου φκενει...![]()
oi εν ηταν κοκκινοAnthimos έγραψε:Artemis G. έγραψε:sotiris!129 έγραψε:α ρε Αρτεμη ζε κοντεφκουν οι μερες τους !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακουσα οτι παεις με ενα grand vitara που εν φκενει τα βουνα... αν ενει πεμου να πιενουμε μαζι που το δικο μου φκενει...![]()
Κοκκινο το Grand Vitara ρε Αρτεμη??? Μα κατα τον λοον ο ιδιοκτητης του εχαθηκεν τελευταια, κατι για ευρυχου , πικατσες ρεχτες, περτικους λαους ακουσα οτι εμπηκαν μες τουντο βιταρα αλλα νομιζω εν διαδοσεις
ρε φιλε χρωμα και νουμερα εν εγραψεν η εφημεριδα , αλλα ουλλοι ξερουμε τον ιδιοκτητη και το συνοδηγο.... ας μας πει κανενας αλλος που ξερει καλητερα.... τωρα για τες πικατσες εν ακουσαAnthimos έγραψε:Artemis G. έγραψε:sotiris!129 έγραψε:α ρε Αρτεμη ζε κοντεφκουν οι μερες τους !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοκκινο το Grand Vitara ρε Αρτεμη??? Μα κατα τον λοον ο ιδιοκτητης του εχαθηκεν τελευταια, κατι για ευρυχου , πικατσες ρεχτες, περτικους λαους ακουσα οτι εμπηκαν μες τουντο βιταρα αλλα νομιζω εν διαδοσεις
Anthimos έγραψε:Artemis G. έγραψε:ΠΕΛΛΑΡΕΣ. ΞΕΡΩ ΤΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΒΙΤΑΡΑ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΤΕ. ΕΣΙΕΙ ΤΟ ΕΝΑΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ.sotiris!129 έγραψε:α ρε Αρτεμη ζε κοντεφκουν οι μερες τους !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε φιλε διας μου τα καλιτζια για να καλλικοθω ? οπως το γαροοοοοοοοο ενεξυπνησα παλε....sotiris!129 έγραψε: 4 χαρτουτσιες 4 καλιζια!
ε μαλακα εσυ εισαι ακομα ποιο τραγικοςArtemis G. έγραψε:ρε φιλε διας μου τα καλιτζια για να καλλικοθω ? οπως το γαροοοοοοοοο ενεξυπνησα παλε....sotiris!129 έγραψε: 4 χαρτουτσιες 4 καλιζια!![]()
εφκαλαμεν την σπιτι παλε