Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από Captain theodoros »

πολυ ωραιες φωτογραφιες μπραβο τακη :P
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Η ΘΕΑ

Δημοσίευση από Athos 1978 »

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

πολλες οι μπεκατσες και φετος αποτι φενεται μεχρι τωρα 8-)
πρην λιγο εκανε μια παρεα σε κατι μανηταρια που καναμε στο νζακι, την μπεκατσα χτυπισε ενας φιλος την κυριακη η δευτερη του για φετος... και την ειχε στο ψυγειο ακαθαριστη ακομα ...οπα λεω κατι εχουμε εδω :lol: ΜΕΖΕ!!!!
καθαρισμα τσακ μπαμ... την εκοψα στην μεση ελαιολαδο, αρτηματα την τυλιξα σε ψαροκολα και μετα σε αλουμινοχαρτο και μετα στο νζακι σαν πατατα οφτη!!! ΜΕΛΗ!!!!!!!! :D
ε Rai ναι ειναι και σημερα εφα 2 φορες μανηταρια κοκκινα μεν πεις τιποτε εν φταιω εγω εκαλεσαν με να μεν τα φαω??? :lol:
andreas mouzouras
Full Member

Δημοσίευση από andreas mouzouras »

Ετιμησαν σας καλα οι μπεκατσες φετος απ' οτι μαθενω και βλεπω στα post σας, τουλαχιστον τζινους που κυνηγουν σε περιοχες που πιαννουν πουλλια. Περκει εβρουμε τζιαι εμεις καμια που να ερτουμε πισω. ;) Καλη συνεχεια...!!
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

συναντήθηκε κανένας με κανένα λαό που τούντους σκουρόχρωμους τους 8κιλους σε κοντινή απόσταση;
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Re: Η ΘΕΑ

Athos 1978 έγραψε:ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ωραια πουλια μπραβο .

Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Σήμερα μια πρωινή παγανια΄με τον φίλο Πάνο βρήκαμε λίγα πουλιά πήραμε δύο χάσαμε ένα κουτσόφτερο και έπρεπε να πιάσουμε ακόμη απο ένα . Το πρώτο σηκώστηκε μεταξύ μας και έκανε κατω και ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τόλμησε να σηκώσει όπλο απο ασφάλεια και έφυγε . Το δεύτερο έκοψε τον Πάνο σε μια κακοτοπιά και δέν κατάφερε να σταθεί να το παίξει κανονικά. Είδαμε και λίγες τσίκλες και έβγαλαν και ένα λαγό πιο πάνω απο εμάς και τους έφυγε . Απόγευμα πάλι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
sotiris!129

3 περδικια και 1 ζικλα σημερα 2 οπλα χασαμε και 1 περτιζι που ουτε ιδαμε που επεσε ετσι ηταν αδυνατο να το βρουμε παρολο που 20 λεπτα φακουσαμε γυρο μες τα κατακρεμα περκι δοκουμε καπου κοντα και εβρουν το οι σκυλοι!
sotiris!129

english setter έγραψε:αποκλειστικά για μπεκάτσα σήμερα και τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά ασχέτως αν δεν είχα κάρπωση
το πρωί μια προσηκωμένη και μια που δεν έστησε σχεδόν καθόλου στη φερμα και δεν πρόλαβα να πάρω θέση , έβαλε μου μπροστά ένα πεύκο χωρίς να έχω ευκαιρία για δεύτερη βολή , το απόγευμα πάλι για μπεκάτσα αλλα κατέληξα με φερμα σε κενή κούτση , αν κρίνω από το μέγεθος τις πρέπει να ήταν μεγάλο κτηνο :evil:

τουλάχιστο είχε λίγο action σήμερα 8-)
εμεις σημερα επειαμε το πρωι για περτιζια επροσικονουνταν ουλλα που τα 60-100 μετρα εκοψαμε τα 2 φορες επιασαμε που 1 με το παρεα, ειχε πιασει και 1 ο παρεας σε φερμα του brack σαν εφκεναμε το βουνο που ηταν μονο του, επαιξα και εγω ενα στα 50+ μετρα και σαν επαενεν εστηλωσεν και εδωκεν που τον γκρεμο κατω... εκατεβικαμε πως ηταν να το εβρουν οι σκυλοι αλλα ηταν πολλα χαλια τοπος και εμεις εκατεβηκαμε στο "υπολογισε!"
Πανικο στηλε μου το τηλεφωνο σου σε Π.Μ ζε σημερα εσπασα το δικο μου και εχασα ουλα τα τηλεφωνα μου!
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!! :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”