Μετρησεις κοντακιων και οπλα που δεν σκοτωνουν!!!
Re: Μετρησεις κοντακιων και οπλα που δεν σκοτωνουν!!!
Ο Digweed πρέπει να αλλάζει κοντάκι με κάθε χάμπουρκερ που τρώει μάσσιαλλά τον
Τον χειμώνα με τόσα ρούχα σίγουρα κάμνουμε το κοντάκι αερόπλανο αλλά η αλήθεια να λέγεται υπάρχουν υφάσματα που μπορούμε να κρατήσουμε το πάχος του τι φορούμε στο ελάχιστο
Anyway ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι έτοιμοι να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή και μην μου πείτε για πωλητές...
Τον χειμώνα με τόσα ρούχα σίγουρα κάμνουμε το κοντάκι αερόπλανο αλλά η αλήθεια να λέγεται υπάρχουν υφάσματα που μπορούμε να κρατήσουμε το πάχος του τι φορούμε στο ελάχιστο
Anyway ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι έτοιμοι να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή και μην μου πείτε για πωλητές...
Δηλαδη τωρα που μου εκατσε κεντρο ο beretta μου (μετα απο 9 χρονια ταλαιπωρια), βρηκα αλλο μιαν δικαιολογια να μην καμω διαιτα

-
- Full Member
Phinix έγραψε:ευχαριστώ
δηλαδή υπάρχει η μέθοδος και ο τρόπος να με μετρήσει ο πολίτης και να ειμαστεν σωστοί?
για τυχόν άλλες συμβουλές και επειδή είναι και αρκετά τσουχτερή η τιμή θα επανέλθω
ευχαριστώ ξανά παρα παρα πολύ
Φιλε κανενας μα κανενας κοντακας δεν μπορει να κατασκευασει ενα κοντακι στα μετρα σου 100% εαν δεν εχει την δικη σου καθοδηγηση. Ακομα και ο Valeriano, ο μεγαλυτερος κοντακας στον κοσμο, οταν θα παρει μετρα ζητα τη γνωμη και την καθοδηγηση του πελατη.
Το ιδανικοτερο σεναριο ειναι να κανεις ενα κοντακι custom made που ομως κατα τη διαρκεια της κατασκευης του να εχεις τη δυνατοτητα να το δοκιμαζεις και να γινονται οι αναγκαιες διορθωσεις επιτοπου απο τον κοντακα μεχρι να βρεθει το επιθυμητο αποτελεσμα.
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Γεια σας και από μένα. Μια και γράφω για πρώτη φορά στο φόρουμ να ευχαριστήσω τα παιδιά του hunt and shoot για την καλη δουλειά που κάνουν γενικά.
Χαίρομε που βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που μαθαίνουν τους υπόλοιπους για τα διάφορα θέματα και τις απορίες που έχουν οι κυνηγοί και ιδιαίτερα οι νέοι κυνηγοι για τα κυνηγετικά και σκοπευτικά όπλα για τα μέτρα των κοντακιων και την πραγματική σημασία τους. Ένα θέμα που πραγματικά ειμαστε αρκετά πίσω στην Κύπρο.
Τα συγχαρητήρια μου.
Χαίρομε που βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που μαθαίνουν τους υπόλοιπους για τα διάφορα θέματα και τις απορίες που έχουν οι κυνηγοί και ιδιαίτερα οι νέοι κυνηγοι για τα κυνηγετικά και σκοπευτικά όπλα για τα μέτρα των κοντακιων και την πραγματική σημασία τους. Ένα θέμα που πραγματικά ειμαστε αρκετά πίσω στην Κύπρο.
Τα συγχαρητήρια μου.
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Φίλε Phinix, από την στιγμή που θα αγοράσεις ένα τέτοιο όπλο θα πρέπει να σου πάρει τα μέτρα σου. Στο εξωτερικό ο κυνηγός ή σκοπευτής γνωρίζει εκ των πρωτέρων τα μέτρα του. Παίρνει μια κόλλα μαζί του που είναι όλα τα μέτρα γραμμένα πάνω.
Όλοι οι οπλουργοι μπορούν να σου βρουν τα προσωπικά σου μέτρα. Υπάρχουν τα λεγόμενα try gun με τα οπλοία βρίσκεις τα προσωπικά σου μέτρα. Όταν έρθει το όπλο στην χειρότερη των περιπτώσεων αν θα χρειαστεί να γίνουν αλλαγές (μετατροπές) θα είναι μικρές.
Όλοι οι οπλουργοι μπορούν να σου βρουν τα προσωπικά σου μέτρα. Υπάρχουν τα λεγόμενα try gun με τα οπλοία βρίσκεις τα προσωπικά σου μέτρα. Όταν έρθει το όπλο στην χειρότερη των περιπτώσεων αν θα χρειαστεί να γίνουν αλλαγές (μετατροπές) θα είναι μικρές.
- Anthimos
- Moderator
Σιγουρα μπορεις να χτυπάς θηράματα και μ ενα κοντακι που δεν ειναι στα μέτρα σου...
Μπορω επισης να φορεσω 44 νουμερο αρβυλα ενω το μεγεθος μου ειναι 45 και να πάω παγανια. Πάλι θα βγάλω την σεζον, θα σφικτω λιον θα γεμωσουν καλλους τα ποδια μου την δουλεια μου στο τέλος θα την καμω . Θ ανοιξουν λιγο τα αρβυλα θα σκληρηνουν τα ποδια μου στα σημεια τριβης, μια χαρά!!!
Αλλα αφου επιμένετε με αυτη την νοοτροπια τουλάχιστο ας μην καταδικαζουμε φυσιγγια και μαρκες όπλων .
Μπορω επισης να φορεσω 44 νουμερο αρβυλα ενω το μεγεθος μου ειναι 45 και να πάω παγανια. Πάλι θα βγάλω την σεζον, θα σφικτω λιον θα γεμωσουν καλλους τα ποδια μου την δουλεια μου στο τέλος θα την καμω . Θ ανοιξουν λιγο τα αρβυλα θα σκληρηνουν τα ποδια μου στα σημεια τριβης, μια χαρά!!!
Αλλα αφου επιμένετε με αυτη την νοοτροπια τουλάχιστο ας μην καταδικαζουμε φυσιγγια και μαρκες όπλων .

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- virtualgreek
- Moderator
10000 Like!Anthimos έγραψε: Αλλα αφου επιμένετε με αυτη την νοοτροπια τουλάχιστο ας μην καταδικαζουμε φυσιγγια και μαρκες όπλων .
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- Rai
- Full Member
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ 2300 EURO ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΡΟΠΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΚΟΤΩΜΑ .virtualgreek έγραψε:10000 Like!Anthimos έγραψε: Αλλα αφου επιμένετε με αυτη την νοοτροπια τουλάχιστο ας μην καταδικαζουμε φυσιγγια και μαρκες όπλων .
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- virtualgreek
- Moderator
Rai έγραψε:ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ 2300 EURO ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΡΟΠΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΚΟΤΩΜΑ .virtualgreek έγραψε:10000 Like!Anthimos έγραψε: Αλλα αφου επιμένετε με αυτη την νοοτροπια τουλάχιστο ας μην καταδικαζουμε φυσιγγια και μαρκες όπλων .
Εάν καταφέρεις και απομονώσεις όλους τους άλλους παράγοντες τότε είμαι μέσα.
Τα φυσίγγια ακόμη και στο ίδιο πακέτο να είναι, έχουν διαφορές μεταξύ τους.
Τα όπλα, ακριβώς το ίδιο μοντέλο να είναι, με τους ίδιους αυλούς.. έχουν διαφορές μεταξύ τους.
Τα τσοκ, ακριβώς από το ίδιο εργοστάσιο να είναι και από την ίδια παρτίδα, έχουν διαφορές μεταξύ τους.
Η λίστα είναι τεράστια.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
Γεια σας, για το θεμα ιδιοτροπα οπλα παντα θα ακουγόντε διάφορα.Αν πας στο κυνήγι με την σκεψη οτι το οπλο σου ειναι ιδιότροπο ,δεν προκειτε να παίξεις τίποτε.Πριν 2 χρονιά είχα ένα φίλο ο οποίος παραπονιόταν συνεχώς για το 682 gold e που εχει .Ήταν στα πρόθυρα να το πουλήσει.Τελικά με σε μια συνάντηση που είχαμε στο κυνήγι του έδωσα να δοκιμάσει κάποια φυσίγγια τα οποία χρησιμοποιώ και δεν με έχουν προδώσει πότε,τα δοκημασε και εμηνε έκπληκτος με το αποτέλεσμα .Άλλαξε γνώμη και κατάλαβε οτι και ο παράγοντας φυσίγγι ειναι και αυτός πολύ σημαντικός.