ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ!!!
-
Re: 19 ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ!!!
Και λαλω ''εν θα πεταχτει τουτος να σχολιασει τους περαστους τους περτικους???"
και θωρω σε τσουυππ...επεταχτικες....
και θωρω σε τσουυππ...επεταχτικες....
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
xaxaxaxaxa το οτι ερκουμε Κυπρο την δευτερα βλεπω στα @@ σου εσενα φιλουιν μου!
ουτε ναμπουπαθες ρε χτηνον ουτε εισαι καλα ρε Μα..κα ουτε τιποτε τελεια στα @@ σου! οκ εν θα θελεις να μου καμεις τον βουρκατορα εν να θελεις κοντεφκει το μαζεμα τον ελιον που εν θα σε περνει ο ζιρις σου ενζεν μακρια

ουτε ναμπουπαθες ρε χτηνον ουτε εισαι καλα ρε Μα..κα ουτε τιποτε τελεια στα @@ σου! οκ εν θα θελεις να μου καμεις τον βουρκατορα εν να θελεις κοντεφκει το μαζεμα τον ελιον που εν θα σε περνει ο ζιρις σου ενζεν μακρια

- Breda Pegaso
Εν αντεξες τελικα??? 

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Nikos
σιγα που θα άντεχε...!!
ποσες εξορμησεις ρε Σώτο???/μόνο την Κυριακή?

ποσες εξορμησεις ρε Σώτο???/μόνο την Κυριακή?
-
xaxaaxax οι που ηταν να με αφηκεις και να μεν μου την πεις...
ΟΚ καλο...εν να ερτουμε στο αεροδρομιο να σου καμουμε υποδοχη,να σου στροσουμε και κοκκινο χαλι ρε
Τελικα στεκει εκεινο που μου ειπες και εν να ερτεις μονιμα ρε???

ΟΚ καλο...εν να ερτουμε στο αεροδρομιο να σου καμουμε υποδοχη,να σου στροσουμε και κοκκινο χαλι ρε

Τελικα στεκει εκεινο που μου ειπες και εν να ερτεις μονιμα ρε???
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
εθκιοξαν μας φιλουιν μου! 3 πλασματα εμφανιστικαμε που τους 16 που επρεπε να παμε! βλεπεις ΚΡΙΣΗ εν και εχει πολους Κυπρεους να πεταξουν 20-25 000 ετσι! εκαρτερουσαμε 2 εβδομαδες μπας και φενει κανενας αλλος αλλα ματεα... ειπαν μας αν θελουμεν να παμεν Αγγλια αλλα μπα εν ξενεροτοι μονο με την ιδεα φκαλω τσουνες !!!
και εν να μας αποζημιοσουν για τα εξοδα που ειχαμεν ως τωρα να μας δοκουν πισω και τα διδακτρα και χωμα που περπατησα γη που νοσταλγω ...Αναλιωντας/Σια/Λυθροδοντας/Κορνος
και εν να μας αποζημιοσουν για τα εξοδα που ειχαμεν ως τωρα να μας δοκουν πισω και τα διδακτρα και χωμα που περπατησα γη που νοσταλγω ...Αναλιωντας/Σια/Λυθροδοντας/Κορνος
αφου εσυ εν να δεις τα χαρκια ρε... τωρα που να απαγορεβουντε τα εκπαιδευτικα 14 μερες πρην το κυνηγι ηντα chance να μεν ερτεις να παμε στο τελειασμενο με τες φραγκολινεςenglish setter έγραψε:εγώ νομίζω περιπαίζεις μας , σιγά που ήταν να άντεχες να μεν παεις κυνήγι![]()
![]()

- Artemis G.
- Full Member
ρε Σωτο κλαμα κλαμα οτι ενα χασεις την πρωτη κυριακη τζιε σχεδον ουλλη την σεζον.... εγιουτησε σου παλε....
τζιε ναι ξερουμε.... οι μισοι εν αχαπαροι , οι αλλοι μισοι εν καλλικαες , οι αλλοι εν κρεατοσυλλεκτες , μονο το δικο σου beretta εν σκοτωνει....
να καλωσορισεις φιλε μου.... τζιε φετος να κανονισουμε να με παρεις καμια τεταρτη η κυριακη μαζι σου....
τζιε ναι ξερουμε.... οι μισοι εν αχαπαροι , οι αλλοι μισοι εν καλλικαες , οι αλλοι εν κρεατοσυλλεκτες , μονο το δικο σου beretta εν σκοτωνει....

να καλωσορισεις φιλε μου.... τζιε φετος να κανονισουμε να με παρεις καμια τεταρτη η κυριακη μαζι σου....

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- Breda Pegaso
Παντως εγω, ενας που τους λογους που δεν εσπουδασα εξωτερικο ηταν το κυνηγι! Δε θα το αντεχα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ . ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ????sotiris!129 έγραψε:εθκιοξαν μας φιλουιν μου! 3 πλασματα εμφανιστικαμε που τους 16 που επρεπε να παμε! βλεπεις ΚΡΙΣΗ εν και εχει πολους Κυπρεους να πεταξουν 20-25 000 ετσι! εκαρτερουσαμε 2 εβδομαδες μπας και φενει κανενας αλλος αλλα ματεα... ειπαν μας αν θελουμεν να παμεν Αγγλια αλλα μπα εν ξενεροτοι μονο με την ιδεα φκαλω τσουνες !!!
ΕΙΠΑ ΤΖΙΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΝΑΣΟΥΜΕΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,, ΕΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΚΕΤΑΙ ΠΑΛΕ.
Ε ΣΩΤΟ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΚΑΣ.
1-ΕΡΚΕΤΑΙ ΤΖΙΑΜΕ ΠΟΥ ΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ
2-ΜΟΛΙΣ ΕΡΤΕΙ ΑΡΚΕΦΚΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
3-ΣΠΑΖΕΙ ΣΟΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ
4- ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ