λαθροθηρια

Απάντηση
Costas_
Full Member

Re: λαθροθηρια

Δημοσίευση από Costas_ »

Απόκομμα από τον Φιλελέυθερο - http://www.philenews.com/main/1,1,22,0,52950-.aspx
ημερομηνία 03/12/2010:

Στα πράσα ενώ λαθροθηρούσαν στη νεκρή ζώνη πιάστηκαν πέντε άτομα

Λευκωσία: Πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων μία γυναίκα, συνελήφθηκαν τη νύχτα ως ύποπτα σε σχέση με υπόθεση λαθροθηρίας στη νεκρή ζώνη, σε περιοχή μεταξύ των χωριών Δένεια και Μάμμαρι.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή και μέλη του Ταμείου Θήρας, που εκτελούσαν περιπολία, ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Ύστερα από καταδίωξη, ανακόπηκε όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, αλλά δεν βρέθηκαν σε αυτό οποιαδήποτε τεκμήρια.

Λίγο αργότερα η Αστυνομία εντόπισε δεύτερο όχημα, το οποίο οδηγούσε γυναίκα και προσέγγισε ανεγειρόμενη οικοδομή.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν σακούλα με έξι λαγούς, ένα φλοπέρ με σιγαστήρα και αριθμός κυνηγετικών φυσιγγίων.
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

6 λαγους ωστε? και εμεις γ#$^#μαστε να παμε να βγαλουμε 2 λαγους στην ζεστη :twisted:
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

Και γυναικες τωρα στο παιχνιδι τις Λαθροθηριας??? μπραβο που τους συνελαβαν....
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Ναι που και που συλλαμβάνουν 2-3 απλά για να σιωπούμε και να λαλούμε " επιτέλους εξυπνήσαν". Δεν λέω ήταν πολλά καλή σύληψη αλλά υπάρχουν ακόμα περισσότεροι με εκστοντάδες λαγούς στα ψυγεία. Δηστυχός είναι γνώστες αρκετά μέλη του ταμείου θήρας και της αστυνομίας αλλά δέν μπορούν να κάμουν ότιδήποτε διότι είμαστε στην Κύπρο. Και τι εννοώ? οτι πολλοί και διάφοροι παράγονες "συντρώγουν" τους λαγούς, ενώ σε άλλες περιπτώσεις απλά φοβούνται να προχωρήσουν σε έρευνες και συλλήψεις διότι ο τάδε εν γιός του τάδε / ο τάδε εν προστατευόμενος του τάδε / και ο τάδε εν του κόμματος και φίλος του τάδε υπουργού. Όπως και να έχει όλοι ξέρουν και ξέρουμε, απλά βολευόμαστε πίσω απο το δαχτυλάκι μας. Και είμαι σίγουρος οτι αυτό δέν θα σταματήσει ποτέ διότι αυτή είναι η Κύπρος, μια μικρή κοινωνία που όλοι ξέρουν αλλά ο καθένας βλέπει το συμφέρον του.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
aggelosantwniou
Full Member

Δημοσίευση από aggelosantwniou »

Yiannis έγραψε:Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα μιας και ο φιλος Μακρης εριξε το επιπεδο ΠΑΡΑ πολυ θα ηθελα να αναφερω ενα περιστατικο που μου ετυχε πριν απο 3 εβδομαδες.

Πηγα με τα σκυλια μου σε εκπαιδευτικο σε περιοχη της Αγιας Βαρβαρας-Αλαμπρας. Βρηκα ενα λαγο σκοτωμενο 5 μετρα απο το χωματοδρομο. Πρεπει να ηταν σκοτωμενος απο την νυκτα και μολις αρχισει να γεμιζει μυρμηγκια. Τον πηρα σπιτι να τον καθαρισω, απο περιεργια, και βρηκα 3 σκαγια στο κολομερι του.

Πηρα στο 1414 και ενημερωσα τους Θυροφυλακες και τους περιεγραψα τη περιοχη που συνεβει ελπιζωντας να κανουν οτι καλυτερο για να σταματησει το νυκτερινο κυνηγι στη περιοχη.

Το λυπητερο ειναι οτι οι λαγοι σε αυτη την περιοχη ειναι μειωμενοι πλεον.

Κατι τετοια να κανεις φιλε Μαρκη και αστα υπολοιπα...λιγη σοβαροτητα δεν βλαφτει

file se poion topo gt ime apo tin agia varvara kai akousa ena peristatiko
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

Ακουω πραγματα τωρα τελευταια που δεν τα πιστευκω. Καποιοι που θελουν να καμουν σκυλους ταχα μου παν την νυχτα με το φλοπερ 3 γραμαρια φυσιγγια παιζουν το λαγο στο πισω μερος του και τον ααφηνουν να φυγει τραυματισμενος και μετα απο καποια ωρα αμολανε τα σκυλια και το πιανουν ετσι ωστε να λιγκρεψουν και να ξερουν τι κυνηγανε ολα αυτα νυχτα θεε μου που παμε :twisted: :twisted: σε λιγο καιρο εν θα εχουμε λαγο ουτε για δειγμα :evil: :evil: :evil: :evil:
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

lagomania έγραψε:Ακουω πραγματα τωρα τελευταια που δεν τα πιστευκω. Καποιοι που θελουν να καμουν σκυλους ταχα μου παν την νυχτα με το φλοπερ 3 γραμαρια φυσιγγια παιζουν το λαγο στο πισω μερος του και τον ααφηνουν να φυγει τραυματισμενος και μετα απο καποια ωρα αμολανε τα σκυλια και το πιανουν ετσι ωστε να λιγκρεψουν και να ξερουν τι κυνηγανε ολα αυτα νυχτα θεε μου που παμε :twisted: :twisted: σε λιγο καιρο εν θα εχουμε λαγο ουτε για δειγμα :evil: :evil: :evil: :evil:
δυστιχως φιλε μου ακουσα τα και εγω τουτα :evil:
απο οτι φενετε μετα την λαθροθηρια της νυχτας μια αλλη μεγαλη αιτια στη μιωση των λαγων ειναι και οι σκυλλοι (η εκπεδευση των σκυλλων εφαν μας τουτη η μανια πιεση πιεση πιεση πας τον λαγο και τα αποτελεσματα ειναι δραματικα)πρεπει να ληφθουν αμεσα μετρα για αυτο γιατι ειναι ολοχρονο το κακο.
και επισεις εκτος απο μιωση βλεπουμε και το φενομενο που οι περισσοτεροι λαγοι προσικωνωντε συνεχως.
Άβαταρ μέλους
andros
Full Member

Δημοσίευση από andros »

Εγώ παιδιά συμφωνώ εν μέρη με όσα γράφεται αλλά πές ότι για ένα χρόνο δεν φκάλει κανένας μα κανένας τους σκύλους του έξω για εκπαίδευση τζαι οι λαγοί δεν ενοχληθούν καθόλου ξέρετε τι θα γίνει :?: τις φωτογραφίες που φκάλουν όσοι παν κυνήγι στο εξωτερικό με 20-30 λαγούς την εξόρμηση εν να τις φκάλει η παρέα του κάθε ενός από εμάς για τις πρώτες 2-3 εξορμήσεις και μετά :?: γι’αυτό μεν ρίχνετε το φταίξιμο σε όσους είναι το χόμπι τους να φκάλλουν τα σκυλιά τους έξω άμα σπείρουμε ούλη την κύπρο τζαι γεμώσουμε τους βιότοπους με ποτίστρες να έχει το θήραμα νερό τζαι τροφή ολόχρονα να κάμουμε τζαι μια μαζική καταπολέμηση των επιβλαβών που οι αριθμοί τους εφτάσαν σε πολύ επικίνδυνα σημεία τότε η γενική εικόνα του θηράματος θα ανακάμψει τζαι θα έρτει στο επίπεδο που όλοι ονειρευόμαστε :D
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

andros έγραψε:Εγώ παιδιά συμφωνώ εν μέρη με όσα γράφεται αλλά πές ότι για ένα χρόνο δεν φκάλει κανένας μα κανένας τους σκύλους του έξω για εκπαίδευση τζαι οι λαγοί δεν ενοχληθούν καθόλου ξέρετε τι θα γίνει :?: τις φωτογραφίες που φκάλουν όσοι παν κυνήγι στο εξωτερικό με 20-30 λαγούς την εξόρμηση εν να τις φκάλει η παρέα του κάθε ενός από εμάς για τις πρώτες 2-3 εξορμήσεις και μετά :?: γι’αυτό μεν ρίχνετε το φταίξιμο σε όσους είναι το χόμπι τους να φκάλλουν τα σκυλιά τους έξω άμα σπείρουμε ούλη την κύπρο τζαι γεμώσουμε τους βιότοπους με ποτίστρες να έχει το θήραμα νερό τζαι τροφή ολόχρονα να κάμουμε τζαι μια μαζική καταπολέμηση των επιβλαβών που οι αριθμοί τους εφτάσαν σε πολύ επικίνδυνα σημεία τότε η γενική εικόνα του θηράματος θα ανακάμψει τζαι θα έρτει στο επίπεδο που όλοι ονειρευόμαστε :D

+1000000 Πεστα Χρυσοστομε :D
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

andros έγραψε:Εγώ παιδιά συμφωνώ εν μέρη με όσα γράφεται αλλά πές ότι για ένα χρόνο δεν φκάλει κανένας μα κανένας τους σκύλους του έξω για εκπαίδευση τζαι οι λαγοί δεν ενοχληθούν καθόλου ξέρετε τι θα γίνει :?: τις φωτογραφίες που φκάλουν όσοι παν κυνήγι στο εξωτερικό με 20-30 λαγούς την εξόρμηση εν να τις φκάλει η παρέα του κάθε ενός από εμάς για τις πρώτες 2-3 εξορμήσεις και μετά :?: γι’αυτό μεν ρίχνετε το φταίξιμο σε όσους είναι το χόμπι τους να φκάλλουν τα σκυλιά τους έξω άμα σπείρουμε ούλη την κύπρο τζαι γεμώσουμε τους βιότοπους με ποτίστρες να έχει το θήραμα νερό τζαι τροφή ολόχρονα να κάμουμε τζαι μια μαζική καταπολέμηση των επιβλαβών που οι αριθμοί τους εφτάσαν σε πολύ επικίνδυνα σημεία τότε η γενική εικόνα του θηράματος θα ανακάμψει τζαι θα έρτει στο επίπεδο που όλοι ονειρευόμαστε :D

το προβλημα ειναι οτι δεν εχουμε σινιδισι εν εχουμε ιποθεσι σαν λαος οταν πιγενουμε τιν προτι κιριακι τις φασας και πετσοκοφκουν τους λαους και τους περτικους που να πα να σταθεις? αμαν τιν προτι μερα του λαου πιανουν αμετριτους λαους τιν νιχτα με τα αυτοκινιτα που οργονουν τους χοματοδρομους τι περιμενετε. δεν εχουμε ιποθεση
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”