Elos AL 30" Ported η' Εlos AL 27" Compi

Απάντηση
istriano ®

Elos AL 30" Ported η' Εlos AL 27" Compi

Δημοσίευση από istriano ® »

Μπορει καπιος να με διαφωτηση!!!!!!!!!! Ειμαι μεταξυ των δυο και προβληματιζουμε εντονα. Κυνηγο κατα 99.99% λαγο και ως επι το πληστον οχι σε πυκνο. Η καννη tula-tula κτυπα μακρια :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: Elos AL 30" Ported η' Εlos AL 27" Compi

Δημοσίευση από Anthimos »

istriano έγραψε:Μπορει καπιος να με διαφωτηση!!!!!!!!!! Ειμαι μεταξυ των δυο και προβληματιζουμε εντονα. Κυνηγο κατα 99.99% λαγο και ως επι το πληστον οχι σε πυκνο. Η καννη tula-tula κτυπα μακρια :?: :?: :?: :?:

Κτυπά κανονικά ρε φίλε...εχει το βελινεκες ενος ανοικτου τσοκαρισματος με λιγο καλυτερη κατανομη
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Μιας τζιαι εισαι του λαου θα σου προτεινα το Combi. Συμπαθω το TULA.

Πεζει οπου θελεις...αναλογα με τι φυσιγγι θα βαλεις μεσα. (ταππα, πιστονι, αποσπωμενυυ πατου κλπ)

Αλλα κανονικα πρεπει να πεζεις ταππες για να δουλευκει το TULA. Tουλαχιστον η πρωτη καννη να εσιει ταππα μεσα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

και εγώ θα προτιμούσα το combi καθαρά λόγο μήκους των κανών
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Anthimos έγραψε:
istriano έγραψε:Μπορει καπιος να με διαφωτηση!!!!!!!!!! Ειμαι μεταξυ των δυο και προβληματιζουμε εντονα. Κυνηγο κατα 99.99% λαγο και ως επι το πληστον οχι σε πυκνο. Η καννη tula-tula κτυπα μακρια :?: :?: :?: :?:

Κτυπά κανονικά ρε φίλε...εχει το βελινεκες ενος ανοικτου τσοκαρισματος με λιγο καλυτερη κατανομη
αυτο ανθιμε ρωτησα κι εγω εναν αντιπροσωπο που πουλα bell chocks. η απαντηση του ηταν παρομοια με τη δικη σου. το αγορασα το τσοκ αλλα για να μου φυγουν οι αμφιβολιες θα παω αυριο να το δοκιμασω με διαφορα φυσιγγια σε διαφορες αποστασεις. δεν γινεται κατ'εμενα να μην χαλα γρηγοροτερα η κατανομη απο το 2* ας πουμε
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Αν είναι αυτό που κατάλαβα που αγόρασες s______e δεν θα δεις και πολλά πράγματα με συγκεντρωτήρα...βάλε τάππα...τότε κάνει την διασπορά.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

vti-chris έγραψε:Αν είναι αυτό που κατάλαβα που αγόρασες s______e δεν θα δεις και πολλά πράγματα με συγκεντρωτήρα...βάλε τάππα...τότε κάνει την διασπορά.
αυτο ειναι. ναι ταπα υπολογιζα να δοκιμασω δυο διαφορετικα φυσιγγια αλλα σε διαφορες αποστασεις για να εχω ολοκληρωμενη εικονα
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

kanaris έγραψε:
vti-chris έγραψε:Αν είναι αυτό που κατάλαβα που αγόρασες s______e δεν θα δεις και πολλά πράγματα με συγκεντρωτήρα...βάλε τάππα...τότε κάνει την διασπορά.
αυτο ειναι. ναι ταπα υπολογιζα να δοκιμασω δυο διαφορετικα φυσιγγια αλλα σε διαφορες αποστασεις για να εχω ολοκληρωμενη εικονα
ΦΙΛΕ ΕΚΑΜΑ ΤΕΣΤ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΚ ΣΕ ΠΕΡΕΤΤΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΤΑΠΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΚΑΝΕ ΤΖΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ.
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

spidis έγραψε:
kanaris έγραψε:
ΦΙΛΕ ΕΚΑΜΑ ΤΕΣΤ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΚ ΣΕ ΠΕΡΕΤΤΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΤΑΠΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΚΑΝΕ ΤΖΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ.
BERETTA s687L 28" PLUS CHOKE 18.4, ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΤΟΧΟΥ-15 ΠΟΝΤΟΥΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΕΡΤΙΚΟΥ-ΦΑΣΣΑΣ. Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΩΡΑ 18.00 ΜΕ 30-32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΖΕΣΤΗ ΣΕ ΝΔ ΑΕΡΑ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

15 ΑΣΙΕΛΙΑ LYALVALE EXPRESS 30GR NO 7 FIBRE 72 ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ
15 ΑΣΙΕΛΙΑ MIRAGE 30GR NO 7 PISTONI 57 SKAGIA
15 ASIELIA NOBEL SPORT FORMULA 206 33 GR NO 7 PISTONI 70 SKAGIA

30 ASIELIA LYALVALE EXPRESS 30GR NO 7 FIBRE 17 SKAGIA
30 ASIELIA MIRAGE 30GR NO 7 PISTONI 9 SKAGIA
30 ASIELIA FORMULA 206 33GR NO7 24 SKAGIA
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

[
αρα εδω εχεις 2 πιστονια και μια ταπα και αρα απο ο,τι λενε οι συναδερφοι οχι και τα καλυτερα αποτελεσματα. επισης γιατι χρησιμοποιησες αυτους τους στοχους και οχι 1χ1 μετρο?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”