B725 sportig
B725 sportig
Η ωρα 3 περιπου επια στον αστυνομικο σταθμο και επηρα το χαρτι για να παω αυριο να αγορασω το fabarm. Σαν πηγαινα σπιτι εκαμα μια τελευταια σταση να δω τα browning! Ειδα το 725 sporting και το κυνηγετικο. Εχουν 85g διαφορα!!!!! Εμεινα με το στωμα ανοικτο. Τετοιο καλοζυγισμενο οπλο δεν ξαναεπιασα στα χερια μου. Δια σου την αιισθηση οτι ζυγιζη κατω απο τρια!!!!!!!!! Εδοκιμασε το καποιος να μου πει καμια πληροφορια πως συμπεριφερεται στο κυνηγι;
-
- Full Member
Re: B725 sportig
συναδελφε ειναι παρα πολυ καλο οπλο με νεο σχεδιασμο και προπαντων μηχανικη σκανδαλη. εγω το πηρα μολις ηρθα κατι πιο κατω απο €2000 και με τετοια τιμη οπως εγιναν τα browning μην ψαχνεσαι αλλου. με κλειστα ματια φιλε.
-
- Full Member
ε να παμε μες τουτες τες μερες μα τον παπα μου να τον κλεισουμε 1800 ευρο ...αλλα μαλον ε να παμε που την εκθεση να δουμε ζε τιποτε αλλο ..WAFFEN έγραψε:συναδελφε ειναι παρα πολυ καλο οπλο με νεο σχεδιασμο και προπαντων μηχανικη σκανδαλη. εγω το πηρα μολις ηρθα κατι πιο κατω απο €2000 και με τετοια τιμη οπως εγιναν τα browning μην ψαχνεσαι αλλου. με κλειστα ματια φιλε.

-
- Full Member
οχι φιλε μου ..απο το κοσμο τον οπλον στη παφο ...istriano έγραψε:Φιλε sotiris που τον αντιπροσωπο τουτη η τιμη που μου εγραψες;
-
- Full Member
συναδελφε εγω το πηρα απο επισημο μεταπωλητη και ειμαι καλυμμενος με τις εγγυησεις. ρωτα τον κοσμο των οπλων αν εισαι καλυμμενος με εγγυησεις και εξαρτηματα.
-
- Full Member
φιλε waffen το δοκιμασες καθολου στο κυνηγι
και αν ναι πως σου φανηκε 

-
- Full Member
τωρα εβαλες με σε σκεπσις ...αλλα μαλον ε να το παραγκιλο ζε εγω που τον αντιπροσοπο στην εκθεσηWAFFEN έγραψε:συναδελφε εγω το πηρα απο επισημο μεταπωλητη και ειμαι καλυμμενος με τις εγγυησεις. ρωτα τον κοσμο των οπλων αν εισαι καλυμμενος με εγγυησεις και εξαρτηματα.
Ειναι αληθεια οτι τα browning θελουν τακτικα συντηρηση γιατι πετασουν ευκολα αγιομα;
- LOUIS SETTER
- Full Member
φιλε μου ολα τα οπλα θελουν την συντηρηση τους . αλλα πολλα αλλα λιγοτερο . το θεμα ειναι εσυ ποση ορεξη εχεις να το φροντιζεις.istriano έγραψε:Ειναι αληθεια οτι τα browning θελουν τακτικα συντηρηση γιατι πετασουν ευκολα αγιομα;
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ