Εκτίμηση Ταμείου Θήρας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: Εκτίμηση Ταμείου Θήρας

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:ε phinx εκαμες με ρε φιλε και σκεφτουμε το ουλι μερα το 1.650 000 ζικλες
ε φιλε δηλαδη που οποθεν και αν το πιασεις εν ΠΟΛΛΑ ΛΙΕΣ!!!
18 εξωρμησης στο λαγο αν επαιζες 1 στο ποφισιμα πρην κατεβασεται τους σκυλους οπως κανουμε ολοι εν 18 ζικλες!
+18 εξωρμισης στην ζικλα να βαλω που ακομα 1 :lol: φκενεις 36 ανα ατομο! δηλαδη ο πιο αχαπαρος κυνηγος επαιξεν minimum 30 πουλια :lol: :lol: :lol:

Σωτηρακη κατσε την μαππα χαμε ρε φίλε ειπα σου οτι συμφωνω μαζι σου τζαι απποθηκες. Σε παρακαλω την λέξη αχαπαρος να την αποσυρεις επειδη οι κυνηγετικοι αριθμοι δεν ειναι απαραιτητα κριτηριο για κυνηγετικές ικανότητες.

Εξηγουμαι...γνωριζω άτομο ΑΡΙΣΤΟ κυνηγο που ανα πάσα στιγμη βαλλει σε μες την πουγκα του σε γνωσεις , σκοπευτικές ικανότητες και παιδεια ο οποιος κυνηγα μονο λαγο εδω και 5 χρόνια και φετος κτυπησε 2 λαγους ενω εβγαλε καβάλα στα σκυλιά 18 και τους κτυπησε η παρέα του .

Η ερευνα ειναι η εκτιμωμενη ΣΥΝΟΛΙΚΗ καρπωση απο το συνολο των κυνηγων σαν να κυνηγησαν όλοι όλες τις εξορμησεις. Νομιζω δεν χρηζει περαιτερω αναλυσεις ουτε μπορουμε να εξάγουμε συμπερασματα για τις κυνηγετικες ικανότητες του οποιουδηποτε κυνηγου απο αυτα τα νουμερα
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε ειδες επαιξεν 2 παραπανω που την ερεβνα του ταμειου θηρας αρα ενεν αχαπαρος :lol:
που κολλουν ομως τωρα οι 2 λαοι με τες 30 ζικλες που ειπα μεσα σε 36 εξωρμισης ???
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

sotiris!129 έγραψε:ε ειδες επαιξεν 2 παραπανω που την ερεβνα του ταμειου θηρας αρα ενεν αχαπαρος :lol:
που κολλουν ομως τωρα οι 2 λαοι με τες 30 ζικλες που ειπα μεσα σε 36 εξωρμισης ???

Στο ότι τα νουμερα εννεν παραγοντας η δεν θα επρεπε να ειναι για να χαρακτηριστει κάποιος αχαπαρος. Μπορει να παιζει ενα κοφινι λαγους τζαι περδικους και ενα διπλοκαμπινο τζικλες και να εν ο ποιο αχαπαρος μαλ@κ@ς, να βρωμιζει το βουνο να παιζει τους σκυλους που εν του κάμνουν η να τους ξαπολα να παιζει τζαι κανενα νυχτα να πηαινει να στεκετε μπροστα σου στο ποστο να βαλλει 1/2 & 1 τσοκ και να τις παιζει μπροστα σου κτλ κτλ
Εκατάλαβες....εγω ας πουμε αρκεψα να σκεφτουμε αν δεν φερμαρουν οι σκυλλοι μου να μεν παιζω περτικους φέτος. Αν δεν μου φκει τζαι παιξω μονο 1 ειμαι αχαπαρος επειδη ειμαι κατω απο τα κριτηρια του Ταμειου Θηρας???
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

ε κανει ρε Αθημε μου ειπες να πεις και ειπες!!! εγω εχει 2 χρονια που δεν παιζω περτικο αν δεν τον φκαλει ο σκυλος μου και φετος επαιξα 25 ζε εχασα και 4-5 που επεσαν μες τους γκρεμους και δεν εμπορουσα ουτε εγω ουτε ο σκυλος να κατεβουμε και να παιξεις εσυ 1???
αν δεις καλα τι εγραψα του phinix "εμενα ο σκυλος μου εφκαλε μου 3 λαους φετος αν επαιξα τον 1 εν προβλημα δικο μου οχι του ταμειου θηρας" ΑΝ δεν εφκαλα κανενα παλε δικο μου ηταν ναν το προβλημα γιατι ηταν να εφτεεν η εκπαιδευση που εκαμα του σκυλου μου! εν θα εφτεεν το ταμειο θηρας που εν εκπαιδευσα εγω καλα τον σκυλο :lol: , ουτε αν τον εκαμα τον καλητερο σκυλο και περνω τον μεσα στα χωραφκια τα ισια που εν ερημοι και καρτερω που τον σκυλο να γεννησει λαο για να τον παιξω επειδη βαρκουμε να φκω πας τα βουνα!!!
ζε ο παρεας σου αν εφκαλε 18 λαους και επαιξε 2 καπου εχει λαθος η κουβεντα... αχαπαρος ενενει σιουρα για να φκαλει τοσους πολλους αλλα το οτι κατι καμει λαθος εν δεδομενο! σιουρα εν ζε να τους παιζουμε ουλους αλλα που τους 18 να πιασει 2 καπου εχει λαθος!
costas+-

Δημοσίευση από costas+- »

Anthimos έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:ε ειδες επαιξεν 2 παραπανω που την ερεβνα του ταμειου θηρας αρα ενεν αχαπαρος :lol:

Στο ότι τα νουμερα εννεν παραγοντας η δεν θα επρεπε να ειναι για να χαρακτηριστει κάποιος αχαπαρος. Μπορει να παιζει ενα κοφινι λαγους τζαι περδικους και ενα διπλοκαμπινο τζικλες και να εν ο ποιο αχαπαρος μαλ@κ@ς, να βρωμιζει το βουνο να παιζει τους σκυλους που εν του κάμνουν η να τους ξαπολα να παιζει τζαι κανενα νυχτα να πηαινει να στεκετε μπροστα σου στο ποστο να βαλλει 1/2 & 1 τσοκ και να τις παιζει μπροστα σου κτλ κτλ
Εκατάλαβες....εγω ας πουμε αρκεψα να σκεφτουμε αν δεν φερμαρουν οι σκυλλοι μου να μεν παιζω περτικους φέτος. Αν δεν μου φκει τζαι παιξω μονο 1 ειμαι αχαπαρος επειδη ειμαι κατω απο τα κριτηρια του Ταμειου Θηρας???
enanteksa allo re pedia me ton sotiri mbori nan kalo pedi alla eginete na ta kserei oulla gia strouthous kseri gia aetous kseri gia papagalous makai kserei. eginete na elextei lion tounto prama? nemen mbenei grafei posts kinite to sait alla kani.diavazo afto to sait apo tote pou anikse .mbenoun kai arketi mikri kai vlepoun swtiris 129 35678posts ouao na mathomen tipote alla enen etsi. re sotiri koumantareto lio.kapii tha me poun makaka kapi tha poun pesta xrisostome:) enas aganaktismenos:) sory gia ta greeknglish emou pernoun ta sketta greek
sotiris!129

καλα ρε χαρη εν θα ξαναγραψω!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

sotiris!129 έγραψε:ε κανει ρε Αθημε μου ειπες να πεις και ειπες!!! εγω εχει 2 χρονια που δεν παιζω περτικο αν δεν τον φκαλει ο σκυλος μου και φετος επαιξα 25 ζε εχασα και 4-5 που επεσαν μες τους γκρεμους και δεν εμπορουσα ουτε εγω ουτε ο σκυλος να κατεβουμε και να παιξεις εσυ 1???
αν δεις καλα τι εγραψα του phinix "εμενα ο σκυλος μου εφκαλε μου 3 λαους φετος αν επαιξα τον 1 εν προβλημα δικο μου οχι του ταμειου θηρας" ΑΝ δεν εφκαλα κανενα παλε δικο μου ηταν ναν το προβλημα γιατι ηταν να εφτεεν η εκπαιδευση που εκαμα του σκυλου μου! εν θα εφτεεν το ταμειο θηρας που εν εκπαιδευσα εγω καλα τον σκυλο :lol: , ουτε αν τον εκαμα τον καλητερο σκυλο και περνω τον μεσα στα χωραφκια τα ισια που εν ερημοι και καρτερω που τον σκυλο να γεννησει λαο για να τον παιξω επειδη βαρκουμε να φκω πας τα βουνα!!!
ζε ο παρεας σου αν εφκαλε 18 λαους και επαιξε 2 καπου εχει λαθος η κουβεντα... αχαπαρος ενενει σιουρα για να φκαλει τοσους πολλους αλλα το οτι κατι καμει λαθος εν δεδομενο! σιουρα εν ζε να τους παιζουμε ουλους αλλα που τους 18 να πιασει 2 καπου εχει λαθος!

Ρε πελλε " καμηλα κλαννει στο πεντακωμο"..................................
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

sotiris!129 έγραψε:καλα ρε χαρη εν θα ξαναγραψω!!! :lol:

είμαι ιδιότροπος κυνηγω με beretta !!! και θέλω να διαβάζω τη γράφει ο sotiris :) :)
Open mind for a different view.
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 450 ΑΤΟΜΑ!!!!!!!!!
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΕΓΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ...
ΕΠΙΣΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ 70% ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ!!!!!!!ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤ´ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ..
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ!!!!!!

Αυτά ειναι δικά μου συμπεράσματα και άποψη....δεν θεωρώ τον εαυτό μου ΑΧΑΠΑΡΟ, δεν είμαι ΠΕΛΛΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΙΩΝΟΥΝ και ούτε θελω άλλους να ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ......!!!!!!!!

Πάντα φιλικά.....
sotiris!129

andreas78 έγραψε:ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 450 ΑΤΟΜΑ!!!!!!!!!
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΕΓΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ...
ΕΠΙΣΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ 70% ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ!!!!!!!ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤ´ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.. okδαμε συνφωνο και εγω
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ!!!!!! 20 000 μπεκατσες πανκυπρια σου φενεται υπερβολικος αριθμος? http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... &start=310 η πρωτη μπεκατσα απο ατομο του φορουμ παιχτηκε την πρωτη τεταρτη του λαγου, συνολο απο τες φωτογραφιες και τα αποτελεσματα μελον αυτου του φορουμ παιχτικαν παραπανω που 100 πουλια και ειμαστε 600 ατομα και απο αυτους μονο 50 ειναι αυτοι που βαζουν αποτελεσματα απο τες εξωρμισης τους!!![/color]

Αυτά ειναι δικά μου συμπεράσματα και άποψη....δεν θεωρώ τον εαυτό μου ΑΧΑΠΑΡΟ (εχει δικαιο ο Ανθημος περνω πισω το αχαπαρος ισως προσβαλε μερικους που δεν επρεπε, παρολα αυτα καταλαβενω τι λεει ο Ανθημος για τα νουμερα στο κυνηγι, αν ομως καπιος ειναι Καλος τοτε θα εχει περισοτερες εφκεριες για να καρποθει θηραμα, τωρα αν για οπιες διποτε συνκιριες δεν τα καταφερει να καρπωθει το θηραμα δεν μπορει να παραπονιεται πως δεν εχει θηραμα αφου το ειδε με τα ιδια του τα ματια!!!ενω εδω το συνκεκριμενο περιοδικο που διαβασα και εγω και ο παραπανω κοσμος υπερασπιζεται πως τα αποτελεσματα ειναι λανθασμενα γιατι δεν εχουμε TOΣΑ θηραματα, αφου δεν εχουν την οικανοτιτα να τα δουν αυτο υποστηριζω εγω!!!Παραδειγμα πρην 15-20 μερες ολοι μιλουσαν για καλοχρονια στες φασες απο τες αναγνωρισεις τους...τωρα που δεν καταφεραν να καρπωθουν τον αναμενομενο αρηθμο θηραματος φωναζουν για τα αποτελεσματα του ταμειου θηρας και για τα μετρα που περνουν...καλα ρε κοπελια αφου ΟΛΟΙ βλεπαμε φασες απλα με τες πραξεις ΜΑΣ εθκιοξαμε τα πουλια μες τες απαγορευμενες τι θελετε τωρα να παν οι θηροφιλακες να τες φκαλουν ποξω??? ) , δεν είμαι ΠΕΛΛΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΙΩΝΟΥΝ ουτε εγω ειμαι πελος και εν με αναγιωνει κανενας μπορω ζε μονος μου και ούτε θελω άλλους να ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ......!!!!!!!! τοτε πολλα απλα μεν θκιαβαζεις ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος ποστ μου , εν σας εβαλε κανενας το πιστολι πας την κελε για να τα θκιαβασεται,...τουλαχιστο εγω 5 γνωσεις που εχω στα λιγα χρονια εμπειριας μου μυραζουμαι τες ΕΣΥ?

Πάντα φιλικά.....και απο μενα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”