
ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
Η σουβλα για να πετυχει χρειαζεται να ειναι καλο μονο το κρεας ? τα καρβουνα? το ρεξιμο στη σμιλα? αυτος που την ψηνει ? το ποτε θα βαλει το αλατι και ποσο θα βαλει ? πως θα την ψησει ???vti-chris έγραψε:Το αν θα είναι σκούρο ή ανοικτό το χρώμα είναι το λάδι που παίζει ρόλο ή ο μάστρος???!!!
chr34 έγραψε:Η σουβλα για να πετυχει χρειαζεται να ειναι καλο μονο το κρεας ? τα καρβουνα? το ρεξιμο στη σμιλα? αυτος που την ψηνει ? το ποτε θα βαλει το αλατι και ποσο θα βαλει ? πως θα την ψησει ???vti-chris έγραψε:Το αν θα είναι σκούρο ή ανοικτό το χρώμα είναι το λάδι που παίζει ρόλο ή ο μάστρος???!!!![]()
![]()