Φτηνά φυσσίγια σε κιβώτιο
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Re: Φτηνά φυσσίγια σε κιβώτιο
BORNAGHI 28gr 45 ευρο την κασια εχει και και με ταππα πλαστικη ,7,5. 8 .9 . δεν ξερω για 10αρι και πανω.
Ξερω ατομα που τες παιζουν στες τζικλες με πολυ καλα αποτελεσματα.
Eγω δισκους μονο.
Ξερω ατομα που τες παιζουν στες τζικλες με πολυ καλα αποτελεσματα.
Eγω δισκους μονο.
ρε κοπελια επιεν ο πατερας να πιαει χαρτουτσιες για τες τρασσιλες ζε σημερα που ανιξα μες την αποθηκη να δω αν μου επιασεν ζε μενα για τον περτικο ειχεν κατι ολιμπια 24 γραμαρια κοκκινες εγραφεν 4ευρο πανω... που εν να παω τελιοσει το κυνηγι του λαου και να αρκεπσουμε και εμεις τες τραχιλες επδ ζικλες εν θα εχει φετος εν να παω να πιαω ζε γιω...καμια αλλη 28 γραμαρια ετσι φτινες εν εεχει?
-
- Full Member
ρε φιλε εγω επιασα SAGA sporting 28 γραμαρια 8 νουμερο 5 ευρο...εν τις εδοκιμασα αλλα πιστευκω ενα ενει καλεςsotiris!129 έγραψε:ρε κοπελια επιεν ο πατερας να πιαει χαρτουτσιες για τες τρασσιλες ζε σημερα που ανιξα μες την αποθηκη να δω αν μου επιασεν ζε μενα για τον περτικο ειχεν κατι ολιμπια 24 γραμαρια κοκκινες εγραφεν 4ευρο πανω... που εν να παω τελιοσει το κυνηγι του λαου και να αρκεπσουμε και εμεις τες τραχιλες επδ ζικλες εν θα εχει φετος εν να παω να πιαω ζε γιω...καμια αλλη 28 γραμαρια ετσι φτινες εν εεχει?
- stelios25
- Full Member
παιδια μπορειται να μου πειτε κυπριακα φυσυγγια τα τζικλα?
-
- Full Member
φιλε εγω επιασα τες που τον χριστακη στην Λεμεσο...sotiris!129 έγραψε:saga? που τον φανο?
-
- Full Member
πετε φτηνα καταστηματα στην παφο για φουσιεκκια τισ τζικλασ τζιαι τιμη οσοι αν ηξερετε,,,
-
- Full Member
Μοδεστος έγραψε:ρε φιλε εγω επιασα SAGA sporting 28 γραμαρια 8 νουμερο 5 ευρο...εν τις εδοκιμασα αλλα πιστευκω ενα ενει καλεςsotiris!129 έγραψε:ρε κοπελια επιεν ο πατερας να πιαει χαρτουτσιες για τες τρασσιλες ζε σημερα που ανιξα μες την αποθηκη να δω αν μου επιασεν ζε μενα για τον περτικο ειχεν κατι ολιμπια 24 γραμαρια κοκκινες εγραφεν 4ευρο πανω... που εν να παω τελιοσει το κυνηγι του λαου και να αρκεπσουμε και εμεις τες τραχιλες επδ ζικλες εν θα εχει φετος εν να παω να πιαω ζε γιω...καμια αλλη 28 γραμαρια ετσι φτινες εν εεχει?
file exi bornachi 28g 9 1/2no 4,5evrw to paketo pou to kenti sti anthoupoli
-
- Full Member
παιζει κανενας τες clever mirage? εγω ειμαι πολλα ευχαριστιμένος μαζι τους
- Breda Pegaso
φιλε 682 ενας φιλος μου παιζει τες. Επαιζε την 32gr High Pefomance ταππα με πολυ καλα αποτελεσματα
και την 32gr την skeet.
Εδοκιμασα τες και γω εν καλες γενικά. Nομιζω ειναι καλά φυσίγγια αλλά δεν είναι πολύ δημοφιλή.
και την 32gr την skeet.
Εδοκιμασα τες και γω εν καλες γενικά. Nομιζω ειναι καλά φυσίγγια αλλά δεν είναι πολύ δημοφιλή.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ