Φτηνά φυσσίγια σε κιβώτιο

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Fabarm
Full Member

Φτηνά φυσσίγια σε κιβώτιο

Δημοσίευση από Fabarm »

Παιδιά σας χαιρετώ,

Μηπώς γνωρίζετε που μπορώ να βρώ φτηνά φυσίγγια σε κασιούδα για τα τραχηλοτσιχλοκυνήγια μου? :D Δεν με ενδιαφέρει αν είναι sporting, trap skeet ή οτιδηποτε άλλο. Φτάνει να είναι λογικές οι τιμές (μέχρι 50 ευρώ το πολύ). Και να είναι 28gr και πάνω. Ότι έχετε να προτείνετε καλοδεχούμενο. :D

Ευχαριστώ,
Μιχάλης
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re: Φτηνά φυσσίγια σε κιβώτιο

Δημοσίευση από LAGOS »

Φίλε μου νομίζω με κάπου 50ευρώ πιάνεις RIO 28gr που τον καλαμαρά (ΣΤΟΧΟΣ).
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Canis

Δημοσίευση από Canis »

Φίλε, μέχρι τα 28 γραμμάρια που ενδιαφέρεσαι όταν πάς σε κατάστημα εισαγωγέα φυσιγγίων θα τα βρείς κάτω απο 50 ευτώ το κιβώτιο. Κυπριακά δύσκολα. Πρώσοπικά χρησιμοποιώ nobel sport sporting 28 gr κόκκινη και αν δεν κάνω λάθος ήταν ή 44 ή 46 ευτώ το κιβώτιο και μέχρι στιγμής δεν βρήκα καλύτερη χαρτούτσια για το κυνήγι τησ τσίχλας αλλά μετά τις 8 το προί. πρίν τισ 8 παίζω άλλες αλλά μετά ανεξαρτήτος των καιρικών συνθηκών δεν αλλάζω τισ συγκεκριμένεσ με καμιά αλλή.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

εν πολλα καλες οι sporting 28 της nobel sport, και γλυτζιες! αλλα σε καλη μερα. Οταν εχει κρυαδα η φυσα δεν σκοτωνουν καλα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

RC2 Competition 28gr no.7.5, 8,9.5 από την Γεωργία Beretta - 45-50 εύρω

Melior 28gr παλε από Γεωργία - 40-45 ευρώ.

Για εμένα η RC2 είναι απίστευτο φυσιίγγιο - παντός καιρού πρωί μεσημέρι απόγευμα! Πρωί 9.5, μετά 8 και καμμιά φορά 7.5. Συμβουλή μου μισή κάσια 8 και μισή 9.5

Και Saga Sporting no9 28gr και Europtrap no.8 28gr από Φάνο - πάλε κοντά στα 45-50 ευρώ. Και αυτά πολύ καλά φυσίγγια - ειδικά την εποχή αυτή.
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΕΕΣ ΜΕΡΕΣ 2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ VICTORY-OLYMPIA ΠΧ STARLIGHT,TORDO,MINIMAX ΚΑΙ ΛΙΠΑ ΠΡΟΣ 55Ε ΤΗΝ ΚΑΣΙΑ .ΠΩΣΑ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ?
antonisn
Full Member

Δημοσίευση από antonisn »

ΦΙΛΕ LAGOS , ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΜΟΝΟΝ RIO 28 SKEET ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙΡΟΥ .(ΕΧΩ ΤΣΟΚ ΟΜΩΣ 3-2) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΟΣ . ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΖΙΑΙ ΕΒΟΥΡΟΥΝ ΤΕΣ , ΕΠΠΕΦΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΕΣ.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Φίλε Αντώνη,
Πιστέυω οτι εξαρτάτε αποκλειστικά απο το όπλο του καθενώς. Έτυχε μου και εμένα με κάποιες συγκεκριμένες χαρτούτσιες που μου σύστησαν κάπιοι φίλοι. Εκατάντισα και επήενα κυνήγι με τα ΝΙΚΕ για να μπορώ να τες βουρώ που επέφταν κουτσόφτερες. :D
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

:lol:
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

Φίλοι Αντώνη και Λαγός,

Εν τζαι να σας πεί κανένας τπτ αν μας πείτε ποιες εν οι χαρτούτζιες που δεν ανταποκριθήκαν στις απαιτήσεις σας. Εν καλά να λαλούμε ο ένας του άλλου μετά απο δοκιμασία τί του άρεσε και τι όχι.

Εγώ προσωπικά όπως είπα και πιο πάνω, έχω τεράστια εμπιστοσύνη στις RC2 competition28gr. Φυσίγγιο που να με απογοήτευσε και να πώ ότι έν το ξαναβάλω στο όπλο μου δεν υπάρχει. Απογοήτευτηκα με διάφορα αλλά τελικά εγώ ήμουν λάθος στες συνθήκες επιλογής μου για την χρήση τους. Φυσίγγια όμως που πραγματικά είναι προβληματικά πρέπει να τα αναφέρουμε!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”