Νομοσχέδια

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Νομοσχέδια

Δημοσίευση από Laurona »

'petros' έγραψε:φιλε Αριστε συμφωνω με αυτα που δημοσιευσες αλλα οπως ειπες δεν εχεις διαβασει προσεκτικα το νεο τροποποιημενο νομοσχεδιο προτεινω να το διαβασεις και εσυ και ολοι οι υπολοιποι συναδελφοι για το λογο οτι αυτα που προσπαθουν να περασουν στους κυνηγους δεν εχουν καμια σχεση με ολα οσα δημοσιευουν με αθρα σε εφημεριδες ολα αυτα ειναι για καλυψη πολλων αλλων.Εχει πολλα αλλα που δεν τα ειδα στη σελιδα που εβαλε ο φιλος christosth και πολυ απλα σε μια κυνηγετικη εξορμιση μπορεις να πληρωσεις προστιμο μεχρι 2000 ευρω και να χασεις και την αδεια με τους βαθμους ποινης πχ
1. Να μην φορας πορτοκαλι πανω σου 50 ευρω
2. Να μην εχεις την αδεια κυνηγιου μαζι σου 50 ευρω
3.Να μην εχεις αδεια κυνηγιου του σκυλου 85 ευρω 4.Να μην εχεις το ονομα και διευθυνση στο λαιμο του σκυλου 85 ευρω
5.Να εχεισ σκυλο μαζι σου τον οποιο δεν εχεις δηλωμενο στο διευθηντη 85 ευρω
6.Να μην εχεις πιστοποιητικο η βιβλιαριο υγειας 85 ευρω
+ πολλα αλλα
και ολα αυτα οταν σε σταματησουν πριν ακομα κατεβεις να κυνηγησεις οταν σε σταματησουν για ελεγχο σκεφτου να κατεβεις ακομα ποσα εχει...
και υποψη σας οτι με καθε ''αδικημα'' θα περνουμε προηδοποιητικους βαθμους και καθε 4 προηδοποιητικοι βαθμοι ειναι 1 κανονικος και οταν συμπληρωσεις το μαγικο νουμερο που δεν θυμαμαι περνεις στεριση της αδειας για 2 χρονια και μετα αλλο μαγικο νουμερο χανεις την αδεια για επαοριστο
Πεστε μου μετα εαν με αυτο τον τροπο θα μειωσουν τη λαθροθηρια και εαν καποιος το πιστευει αυτο να μου το εξηγησει και εμενα.
Πιστευω οτι πολλοι απο εμας σε 2-3χρονια που θα εχουμε στεριση της αδειας κυνηγιου και να δουμε ποσοι θα πηγαινουν παρανομα και οσοι διαφωνουν θα εχουμε την ευκαιρια να τα ξαναπουμε οταν αρχισουν οι αντιδρασεις απο ολους.

Συμφωνω μαζ ισας αφου τα πιο πανω εκτος αυτων που εχω επισημανει με κοκκινο , οσοι ειμαστε ''σωστοι'' τα εχουμε προ καιρου εφαρμοσει.

Για τα δυο που εχω επισημανει ομως επιτρεψετε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου.Πινουν νερο, και για μενα ειναι δυσκολη η εφαρμογη τους πρακτικα.

Ας τα σχολιασουμε, θα ηθελα να ακουσω κα ιτην δικη σας γνωμη.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

admin έγραψε:Φίλε όλα αυτά που γράφει εδώ που φτάσαμε είναι αναγκαία και κανείς ο οποίος είναι νόμιμος δέν έχει να φοβηθεί τίποτα. Και το πορτοκαλί χρειάζεται και οι άδειες και τα πάντα ή θα βάλουμε τα πράματα σε μια τάξη ή επειδή δέν μας βολεύει να τα αφήσουμε να καταστραφούν. Εγώ τα πιό πάνω τα εφαρμόζω όλα πρώτα απο όλα για δική μου ασφάλεια και για το ΄ζώο μου. Ας μην κάνουμε πλάτες σε λαθροθήρες και ασυνείδητους χωρίς πραγματικά να το σκεφτόμαστε.!!!

Παιδια εγω φέτος δεκτηκα ελεγχο απο θηροφυλακες και ΔΕΝ ειχα πάνω μου την αδεια και μ ενα τηλεφωνημα απο τον αροθμο ταυτοτητας με βρηκαν ..... :?
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

φιλε μου δεν διαφωνω αλλα σε πιο σημειο γινετε παταξη της λαθροθηριας με τα νεα προστηματα?

Πιστευετε πραγματικα οτι με το να στερησουν την αδεια εστο σε αυτους που λαθροθηρουν να μην βαλω στη θεση τους καποιο νομοταγη κυνηγο που ανα πασα στιγμη θα φαει προστιματα και βαθμους για κατι το απλο πχ να ξεχασει να παρει την αδεια μαζι του και στο τελος 2-3 χρονια με απλα τετοια προστιματα να του στερησουν την αδεια(ποσοι απο εμας ετυχε να μην παρουμε αδεια μαζι μας) μελλοντικα δεν θα παρανομισει εστω και εκδικητικα πολλοι θα ειναι αυτοι.
Γιατι να ειμαι στη κριση καποιου θηροφυλακα που ισως κανει η οχι την δουλεια του σωστα να μου επιβαλει προστιμο μεχρι και 500ευρω για τον λογο οτι ο σκυλος μου καθως κυνηγω σε επιτρεπομενη περιοχη την κυνηγετικη περιοδο καταδιωξει λαγο απο την επιτρεπομενη περιοχη μεσα στην απαγορευμενη ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΜΝΟΥΝ (και οχι η απλη και ανουσια δικαιολογια Εαν εχεις τετοιο ατιθασο σκυλι να μην το περνεις κυνηγι) Αμα δεν καταδιωξη το λαγο τι να κανω τετοιο σκυλι οξα τα σκυλια του Χ''Γερου δεν καμνουν καταδιωξη
Και οπως ξερετε εχει και νομοταγεις κυνηγους που οταν ακουσουν καποια ονοματα θηροφυλακων σηκωνετε η τριχα τους οπως του καττου για τη συμπεριφορα τους και να δεχομαι να ειμαι στη κριση αυτων?

Που γινετε αυξηση του θηραματος με αυτο το τροπο?
Γιατι δεν καμνουν απελευθερωσεις μετα το τελος της κυνηγετικης περιοδου και καμνουν 1 εβδομαδα πριν το κυνηγι για να μας ριχνουν σταχτη στα ματια και να πληρωνουμε εμεις 10 ευρω το 1 για να τα τρωνε οι αλουποι και να τα αποδεκατιζουν οι επιτειδιοι η να καθονται οι κλουβατζιες και να παιζουν που το πρωι ως τη νυχτα πας την καρεκλουα ?Πως θα γινει αυξηση του θηραματος?

Φιλε Χρυσανθε συμφωνω στο να εχουμε αδεια των σκυλων οπως πιο παλια που περναμε και νουμερο του σκυλου και το κρεμαζαμε στο λαιμο αυτα που εγραψα ηταν απλα παραδειγματα
Φιλε Ανθιμε τους πληστους τους πανε σε κοντινο αστυνομικο σταθμο για επιβεβαιωση προσωπου και στοιχειων αφου παρουν το οπλο και μετα να πας και να φερεις την αδεια
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

μακαρι να μας περισσεψουν χρηματα να ανανεοσουμε την αδεια κυνηγιου φετος με ετσι κατασταση που εχουμεν
και τουτοι κουρτιζουν ενα σορο πατεντες να σιναουν λεφτα
αυτο με το να ξεχασει καπιος την αδεια και να δοκει 50ε προστημο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ
καλυτερα να εφαρμοζαν αναγκαστικη χριση γιαλιων ασαλειας παρα τουτο το γελιο πραμα
Με τα σκυλια ναι να το δεχτω κατι πρπει να γινει αλλα τουτοι εν τζαι λαμβανουν μετρο για το καλο του τοπου εν για το κλο της πουγκας τους.Εχει 40 χρονια τουρτζικα αθιμηθικαν τωρα να θελουν ενα σωρο λευτα και αδιες για τα δκυλια,ειδικα με την κριση τι θα γινει αν εφαρμοστει το μετρο? θα γεμοσουμεν αδεσποτα.
πρεπει να λαμβανοντε μετρα που να μπορουν να τα τηρουν ολοι και οχι μονο οσοι κρατουν χρημα στο τελος εν να καμουν τον κοσμο να τα διπλωσει και να κυνηγουν μονο οσοι εχουν χρημα
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Δεν θα υα διπλωσει ο Κυρπιος Κυνηγος...απλα θα γινει αυτο που λεει ο Πετρος, θα αναγκαστει να παρανομει.

Δεν ειμαι καθολου εναντιων των μετρων...εαν γινουν σωστα...αλλα επρεπε να γινουν ΣΤΑΔΙΑΚΑ!
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Ρέ παίδες υπάρχει μια παροιμία που λαλεί απ΄'ονα απ'έξω του χορού πολλά τραούθκια ξέρει. Τούτη ούλη η κινδυνολογία ότι δήθεν ο σκύλος μου ενα καταδιώξει ένα λαγό και δήθεν ένα με πιάσουν εκείνη την ώρα και δήθεν ενα μου βάλουν πρόστιμο εγώ προσωπικά δέν τα πιστεύω και ούτε πιστεύω ότι ένας νομοταγής κυνηγός έχει να φοβηθεί το οτιδήποτε. Τωρά εάν κάποιος κυνηγάει πάς τα σύνορα απαγορευμένης και επιτρεπώμενης και θέλει να βάλει τα σκυλιά του μές την απαγορευμένη να κυνηγουν και να περιμένει το θήραμα στον δρόμο ε τότε αυτός έχει να φοβηθεί. Αν κάποιος πηγαίνει νυχτερινό κυνήγι με τον σκύλο του πάς την κάσσια ξαπόλυτο έχει να φοβηθεί. Εάν κάποιος κυνηγάει με κλοπιμαίους σκύλους έχει να φοβηθεί. Τελικά θέλουμε ή δέν θέλουμε έλεγχο. Τα €85 που δίνουμε τον χρόνο πρέπει όλοι να το χωνέψουμε ότι δέν φτάνουν για να γίνονται σωστά οι δουλειές . Αυτή είναι η αλήθεια και αυτό μας είπαν και οι υπεύθυνοι που ήρθαν απο το εξωτερικό . Με €85 σε άλλες χώρες θα δικαιούμασταν 2 πέρδίκια. Οι θηροφύλακες πρέπει να έχουν εξουσία και πρέπει κάποιοι να αρχίσουν να τους σέβονται!!ΌΣΟ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΟΎΜΕ για το νέο νομο΄σχέδιο κάποιοι σας κλέβουν το θήραμα κάθε βράδυ γιατί ο νόμος του καλύπτει ως έχει.
Προσέχουμε...για να έχουμε
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Ναι αλλά εμείς δίνουμε 85 ευρώ για να κυνηγήσουμε στην ουσία 3 μικρά θηράματα για 2 μήνες. Αν το πάρουμε σε σχετικές τιμές τότε ίσως να είναι το πιο ακριβό στο κόσμο. Συντηρείς ένα σκύλο (800 ευρώ ολόχρονα) για 2 μήνες. Επίσης, τις μισές εξορμήσεις δεν πηγαίνουμε λόγω δουλείας και τις άλλες μισές από αυτές που πραγματικά πάμε γίνονται σε τραγικά αντίξοες συνθήκες (βλέπε Νοέμβριο). Προσωπικά απολαμβάνω κυνήγι τον Δεκέμβρη μόνο και αυτές τις 2-3 εξορμήσεις κοντά στα Χριστούγεννα πάνε να τις μειώσουν. Φωνάζουμε τόσα χρόνια για να μετατεθεί το ενδημικό για 15-20 μέρες πιο αργά, τίποτα στημένες συνεντεύξεις για να μας πείσουν το αντίθετο.

Να πω μια σοβαρή άποψη μου μετά από πολλή σκέψη εδώ και χρόνια. Ας ξεκινά Νοέμβριο το κυνήγι αλλά για όλο τον μήνα να επιτρέπεται μόνο Κυριακή, στην συνέχεια τον Δεκέμβρη κανονικά Κυριακή-Τετάρτη και τον Ιανουάριο όλες οι κυριακές ή Κυριακή-Τετάρτη τις πρώτες 2 εβδομάδες. Έτσι συνολικά έχουμε τον ίδιο αριθμό εξορμήσεων. Ας κάνουν πρώτα το προϊών πιο ελκυστικό και μετά ας αυξήσουν τιμές. Η αύξηση των τιμών για μένα είναι το τελευταίο που πρέπει να γίνει. Επίσης, η υπηρεσία πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να προσφέρει ποιότητα ή ποσότητα και να επικεντρωθεί σε αυτό. Το ίδιο και εμείς οι κυνηγοί τι θέλουμε ποιότητα ή ποσότητα γιατί και τα 2 δεν.......
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ουτε εσυ ρε φιλε( Αριστε) μεν πηγαινεις στην αλλην ακρα.

Βλεπεις οτι ο κοσμος ειναι προθυμος, δικαιουτε να εχει καποιες επιφυλαξεις και δικαιουτε να τις εκφρασει οπως και δικαιουται να αμφισβητει.

Εχεις δει την προθεση να προσληφθουν νεοι '' αξιοκρατικης επιλογης'' θηροφυλακες?
Εχεις δει την υπαρξει εσωτερικου ελεγχου της εργασιας τους?
Εχεις δει την σωστη διαχειρηση των χρηματων που περνουν τωρα, ωστε να δωσουμε και περισσοτερα?
Εχεις δει να εμπνεουν εμπιστοσυνη?

Δεν καταδικαζω την υπηρεσια θηρας, και αυτη θυμα εχει παει του κατεστημενου και του καθεστωτος της Κυπρου, που λεει ενας εν φιλος τζι αλλος εν γνωστος.

Αλλα επετρεψε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου ( γιατι οπως ειπες προσωπικο φοβο δεν εχω, αφου τηρω τον νομο και δεν παρανομω) για το τι θα γινονται τα χρηματα , τα επιπλεον που θα πληρωνω . εγω ο μαλακας ο νομοταγης, εναντι του λαθροθηρα, που και παλι δεν θα ακολουθει τον νομο, και παλι δεν θα δινει σεντ, και παλι θα του την χαριζουν και θα κουκουλονονται οι υποθεσεις.

Ξερεις πιον εν το παραπονο των θυροφυλακων μας?
Οτι - οσοι - ακομη ανεχονται να το κανουν, βαλουν κατω οικογενεια και προσωπικη ασφαλεια, για ψωροδεκαρες, και στο τελος βλεπουν τους παρανομους να την γλυτωνουν και εχουν και τ οαγχος οτι μετα εννα τους εκδικηθουν κ ολας.

Αρα δεκτου και εσυ καποια πραματα, μεσω της φιλιας μας , μεταφερε τα παρακατω, πε τους οτι ζητουμε να δουμε τιμωρειες, να δουμε να εφαρμοζονται οι νομοι οωπς ειναι κα ιτωρα ακομη, να δουμε να πληρωνουν αυτοι που πρεπει και να αφησουν τα κουραφεξαλλα στην παντα για τα λεφτα.

Οταν δουμε ολα αυτα, θα στερηθουμε κιολας για να δωσουμε.Οταν τα δινουμε για να την γλυτωνει ο φιλος του φιλου, εν τους τα δινουμε.

Ειπα σου τα ετσι χωρκατικα, για να το καταλαβεις οτι εχει και ο κοσμος το δικαιο του.

Και μεν με παρεξηγας, ξερεις οτι τζινο που να πω λαλω το, εν και κατι μαζι σου, μιλω για την κατασταση.

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

admin έγραψε:Ρέ παίδες υπάρχει μια παροιμία που λαλεί απ΄'ονα απ'έξω του χορού πολλά τραούθκια ξέρει. Τούτη ούλη η κινδυνολογία ότι δήθεν ο σκύλος μου ενα καταδιώξει ένα λαγό και δήθεν ένα με πιάσουν εκείνη την ώρα και δήθεν ενα μου βάλουν πρόστιμο εγώ προσωπικά δέν τα πιστεύω και ούτε πιστεύω ότι ένας νομοταγής κυνηγός έχει να φοβηθεί το οτιδήποτε. Τωρά εάν κάποιος κυνηγάει πάς τα σύνορα απαγορευμένης και επιτρεπώμενης και θέλει να βάλει τα σκυλιά του μές την απαγορευμένη να κυνηγουν και να περιμένει το θήραμα στον δρόμο ε τότε αυτός έχει να φοβηθεί. Αν κάποιος πηγαίνει νυχτερινό κυνήγι με τον σκύλο του πάς την κάσσια ξαπόλυτο έχει να φοβηθεί. Εάν κάποιος κυνηγάει με κλοπιμαίους σκύλους έχει να φοβηθεί. Τελικά θέλουμε ή δέν θέλουμε έλεγχο. Τα €85 που δίνουμε τον χρόνο πρέπει όλοι να το χωνέψουμε ότι δέν φτάνουν για να γίνονται σωστά οι δουλειές . Αυτή είναι η αλήθεια και αυτό μας είπαν και οι υπεύθυνοι που ήρθαν απο το εξωτερικό . Με €85 σε άλλες χώρες θα δικαιούμασταν 2 πέρδίκια. Οι θηροφύλακες πρέπει να έχουν εξουσία και πρέπει κάποιοι να αρχίσουν να τους σέβονται!!ΌΣΟ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΟΎΜΕ για το νέο νομο΄σχέδιο κάποιοι σας κλέβουν το θήραμα κάθε βράδυ γιατί ο νόμος του καλύπτει ως έχει.
Φιλε Admin
Εξηγα μας λιγο την παροιμια για να καταλαβω εγω τουλαχιστο πως ερμηνευεις την παροιμια με το θεμα

Εκανε κανενας καμια φορα προιπολογισμο να δει ποσα λεφτα δινουμε στο ταμειο θηρας?
1.Αν οχι 50.000 κυνηγοι χ 85 ευρω αδεια=4.250.000 ευρω
2.Αφηνουν ελευθερα για εμπλουτισμο 150.000 περδικια χ 10 ευρω το 1=1.500.000 ευρω ασχετο αν μενουν 10.000 μεχρι να αρχισει το κυνηγι και μετα την κυνηγετικη περιοδο 10
3.Να βαλουμε και 500.000 ευρω ποτηστρες και σπορους
Καμετε την αφαιρεση και πεστε μου ποσα λεφτα μενουν και που αλλου πανε.....

κυνηγος τωρα
1. 44 ευρω 1 σκυλι
2. 88 ευρω 2 σκυλια
3. 85 ευρω αδεια κυνηγιου
4. 20 ευρωνομιζω η αδεια κυνηγιου του σκυλου
5. 30 ευρω για χαρτουτσιες στο λαγο περδικα
6. 30 ευρω για χαρτουτσιες φασσας
7. 50 ευρω χαρτουτσιες τζικλας
8. 200 ευρω πεζινες & πετρελαια για κυνηγι, αναγνωρισεις ,εκπαιδευση
9. 50 ευρω ρουχα,αρβυλα,γυλεκο ζωνη για φυσιγια που δεν ειναι καθε χρονο
Συνολο περιπου=500-600 ευρω το χρονο για κυνηγι
Βαλτε τροφες σκυλου εμβολια και ξερω εγω τι αλλο περιπου και αυτα 400-500 ευρω το χρονο για καθε σκυλι

Και κατι αλλο οταν καποιος συμπληρωσει 4 προηδοποιητικους βαθμους =1 κανονικος το τέλος των επόμενων ανανεώσεων της άδειας κυνηγιού του είναι πολλαπλάσιο των βαθμών ποινής με τους οποίους είναι επιβαρημένος

Συναδελφοι φυλαξετε τα ευρω σας και για ετσι καταστασεις εν θελετε να κυνηγαμε αλλοιως βλεπω μας στο καφενουι του χωρκου η της γειτονιας καθε κυριακη
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Laurona έγραψε:Ουτε εσυ ρε φιλε( Αριστε) μεν πηγαινεις στην αλλην ακρα.

Ρε Χρύσανθε μου νομίζω κάπου εσύγχησες τα πράματα
Βλεπεις οτι ο κοσμος ειναι προθυμος, δικαιουτε να εχει καποιες επιφυλαξεις και δικαιουτε να τις εκφρασει οπως και δικαιουται να αμφισβητει.

Εχεις δει την προθεση να προσληφθουν νεοι '' αξιοκρατικης επιλογης'' θηροφυλακες?
Εχεις δει την υπαρξει εσωτερικου ελεγχου της εργασιας τους?
Εχεις δει την σωστη διαχειρηση των χρηματων που περνουν τωρα, ωστε να δωσουμε και περισσοτερα?
Εχεις δει να εμπνεουν εμπιστοσυνη?
Εχω δεί θηροφύλακες να απεργά η κρατική υπηρεσία αλλά οι ίδιοι να πηγαίνουν αφιλοκερδός στο καθήκον τους, έχω δεί θηροφύλακες με σπασμένα κόκκαλα γιατί οι λαθροθήρες τους επιτέθηκαν, έχω δεί θηροφύλακες να πηγαίνουν εκτός ωραρίου υπηρεσίας σε χωρία και συλλόγους για συνεδριάσεις και επιμορφωτικά, έχω δεί θηροφύλακες να κινδυνεύουν και αυτοί και οι οικογένειες τους επιδεί κάνουν καλά την δουλειά τους. Αλλά είανι λίγοι . Έχω μιλήσει με θηροφύλακες σπουδασμένους θηραματολόγους, πτηνολόγους, διαχειριστές άγριας ζωής που ενώ έχουν όρεξη και εισηγήσεις οι νόμοι και τα κονδύλια τους δένουν τα χέρια. Δέν αντιλέγω ότι ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και κάποιοι που δέν έπρεπε να είναι εκεί που είναι όπως σε όλες τις δουλειες αλλά εμείς έχουμε επιλογή και να συνεργαστούμε με τους καλούς και να παραγκωνίσουμε τους κακκούς.
Δεν καταδικαζω την υπηρεσια θηρας, και αυτη θυμα εχει παει του κατεστημενου και του καθεστωτος της Κυπρου, που λεει ενας εν φιλος τζι αλλος εν γνωστος.

Αλλα επετρεψε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου ( γιατι οπως ειπες προσωπικο φοβο δεν εχω, αφου τηρω τον νομο και δεν παρανομω) για το τι θα γινονται τα χρηματα , τα επιπλεον που θα πληρωνω . εγω ο μαλακας ο νομοταγης, εναντι του λαθροθηρα, που και παλι δεν θα ακολουθει τον νομο, και παλι δεν θα δινει σεντ, και παλι θα του την χαριζουν και θα κουκουλονονται οι υποθεσεις.
όταν όμως τα πρόστιμα είναι αποτρεπτικά δέν θα μειωθεί και η λαθροθηρία
Ξερεις πιον εν το παραπονο των θυροφυλακων μας?
Οτι - οσοι - ακομη ανεχονται να το κανουν, βαλουν κατω οικογενεια και προσωπικη ασφαλεια, για ψωροδεκαρες, και στο τελος βλεπουν τους παρανομους να την γλυτωνουν και εχουν και τ οαγχος οτι μετα εννα τους εκδικηθουν κ ολας.

Αρα δεκτου και εσυ καποια πραματα, μεσω της φιλιας μας , μεταφερε τα παρακατω, πε τους οτι ζητουμε να δουμε τιμωρειες, να δουμε να εφαρμοζονται οι νομοι οωπς ειναι κα ιτωρα ακομη, να δουμε να πληρωνουν αυτοι που πρεπει και να αφησουν τα κουραφεξαλλα στην παντα για τα λεφτα.

Οταν δουμε ολα αυτα, θα στερηθουμε κιολας για να δωσουμε.Οταν τα δινουμε για να την γλυτωνει ο φιλος του φιλου, εν τους τα δινουμε.

Τον φίλο του φίλου εν ο δικαστής και όχι η θήρα που τον γλιτώνει
Ειπα σου τα ετσι χωρκατικα, για να το καταλαβεις οτι εχει και ο κοσμος το δικαιο του.

Και μεν με παρεξηγας, ξερεις οτι τζινο που να πω λαλω το, εν και κατι μαζι σου, μιλω για την κατασταση.
φίλε λέω το και εγώ απο καρδιάς αν δέν πάρουμε δραστικές λύσεις σε 3-4 χρόονια κυνήγι γιόκ
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”