Φτηνά φυσσίγια σε κιβώτιο
- Giorgoscy
- Full Member
Re: Φτηνά φυσσίγια σε κιβώτιο
Χαιρετω την παρεα
RC2 28gr 8no 45 ευρα την κασια.
Σκοπευτηριο
Τρασιηλες
Τζικλες
100% Ευχαριστημενος
Σκοπευτηριο
Τρασιηλες
Τζικλες
100% Ευχαριστημενος
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
-
- Full Member
+10000Giorgoscy έγραψε:Χαιρετω την παρεα
Σκοπευτηριο
Τρασιηλες
Τζικλες
100% Ευχαριστημενος
-
- Full Member
Και εγώ αυτές χρησημοποιώ απλά οι άλλες είναι πιο κοντά!!!
Ξέρει κανείς αν οι RC βγάινουν και σε 8.5 σκάϊ.
9.5 δεν υπάρχει.
9.5 δεν υπάρχει.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- Giorgoscy
- Full Member
Υπαρχει 7,5 και 9,5.Την 9,5 εδοκιμασα την και δεν μου αρεσε.Εγω προσωπικα για τα ποιο πανω που εγραψα (σκοπευτηριο,τζικλα,τρασιηλα) ΔΕΝ προκειτε να γυρεψω ξανα αλλη χαρτουτσια.Γενικα οι RC αρεσκουν μου σαν ποιοτητα (σταθεροτητα σε ολες τες θερμοκρασιες).vti-chris έγραψε:Και εγώ αυτές χρησημοποιώ απλά οι άλλες είναι πιο κοντά!!!
9.5 δεν υπάρχει.
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
-
- Full Member
Εγώ δοκίμασα κατα λάθος πέρσι την Ιλιονά 28gr τραπ 8 νούμερο. Έπιασα την 40 ευρο την κασια τζαι έν την εξαναήβρα πουθενά. Επέξα την στο τρυόνι με θανατηφόρα αποτελέσματα, πέρτικο επίσης τζαι τζίκλα! Αν ξέρει κανείς που μπορώ να την έβρω σας παρακαλώ ενημερώστε με!
-
- Full Member
Να κιταξεις πανω στο κουτι να δεις το τελ του κατασκεβαστη ,πιαστον τελ και θα σε κανονισειKILLER έγραψε:Εγώ δοκίμασα κατα λάθος πέρσι την Ιλιονά 28gr τραπ 8 νούμερο. Έπιασα την 40 ευρο την κασια τζαι έν την εξαναήβρα πουθενά. Επέξα την στο τρυόνι με θανατηφόρα αποτελέσματα, πέρτικο επίσης τζαι τζίκλα! Αν ξέρει κανείς που μπορώ να την έβρω σας παρακαλώ ενημερώστε με!
- FRANCHI
- Full Member
παιδιά μπορείτε να μου πείτε ποιός πουλά, αυτή την περίοδο, φτηνά(40-50euro) φυσίγγια σε κιβώτιο στην Λεμεσό, κατά προτίμηση olympia?
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- Giorgoscy
- Full Member
Φιλε να παρεις τηλεφωνο το Γιαννη που εχει την εταιρεια OLYMPIA να σου πει σε ποια μαχαζια βρισκεις τες χαρτουτσιες του η να σου τες στειλει με AKIS EXPRESS. Εγνωρισα τον προσωπικα και ειναι πολλα ενταξει.Για να καταλαβεις εγω εκοψα που Λευκωσια και επεια Λαρνακα και επιασα πολλα ρουχα για το κυνηγι που κοντα του.Βασικα τωρα μονο HART εχω !!!FRANCHI έγραψε:παιδιά μπορείτε να μου πείτε ποιός πουλά, αυτή την περίοδο, φτηνά(40-50euro) φυσίγγια σε κιβώτιο στην Λεμεσό, κατά προτίμηση olympia?
- FRANCHI
- Full Member
Τον πήρα είναι όντως πολύ εξυπηρετικός!
I believe half of what I see and nothing of what I hear
winchester 8 30gr-32gr 55ευρώLAGOS έγραψε:Φίλε μου νομίζω με κάπου 50ευρώ πιάνεις RIO 28gr που τον καλαμαρά (ΣΤΟΧΟΣ).