Άφκεις τζαι τσιάρο τζαι φκέννει ο καπνός που τα ρουθούνιαsotiris!129 έγραψε:coca cola συρνεις ζε ενα ρεψιμο για να δειξης την ικανοπιιση σου ζε μετα γιρνεις ζε πισω
Όπως τα λέσσια

Άφκεις τζαι τσιάρο τζαι φκέννει ο καπνός που τα ρουθούνιαsotiris!129 έγραψε:coca cola συρνεις ζε ενα ρεψιμο για να δειξης την ικανοπιιση σου ζε μετα γιρνεις ζε πισω
Εφέραν μου ένα lagavulin 16 yo τζαι εσσάνα πέφτεις μέσα σε πισίνα με τσαμαρέλλες λούντζες σιιρομέρκα άμαν το μυρίζουμαιLOUIS SETTER έγραψε:ΤΟ GLENMORANGE ΠΑΝΤΑ ΜΕ 2 ΔΑΚΤΥΛΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ. ΠΟΤΕ ΠΑΓΟlouisll έγραψε:Σήμερα έχει παγιδάκια και λουκάνικά/παστουρμά
Προχτές ήταν κοτολέττες
Μεθαύριο πουλλούθκια θα δοκιμάσω συνταγές σας κοπέλλια![]()
Μακάρι να μεν φυσά για να κάμω τον εβδομαδιαίο μου πούρο στο μπαλκόνι άρκοντας, έχω και ένα ωραίο glemorangie να δοκιμάσω
louisll έγραψε:Εφέραν μου ένα lagavulin 16 yo τζαι εσσάνα πέφτεις μέσα σε πισίνα με τσαμαρέλλες λούντζες σιιρομέρκα άμαν το μυρίζουμαιLOUIS SETTER έγραψε:ΤΟ GLENMORANGE ΠΑΝΤΑ ΜΕ 2 ΔΑΚΤΥΛΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ. ΠΟΤΕ ΠΑΓΟlouisll έγραψε:Σήμερα έχει παγιδάκια και λουκάνικά/παστουρμά
Προχτές ήταν κοτολέττες
Μεθαύριο πουλλούθκια θα δοκιμάσω συνταγές σας κοπέλλια![]()
Μακάρι να μεν φυσά για να κάμω τον εβδομαδιαίο μου πούρο στο μπαλκόνι άρκοντας, έχω και ένα ωραίο glemorangie να δοκιμάσω
Πολλά δυνατό πράμα εν μου έκατσε
Σκέτο για μένα το glemorangie
πρέπει να πηαίνει πολλά με τους καραολους του θρουμπιού τους ΣαλαμιοτικουςAnthimos έγραψε:louisll έγραψε:Εφέραν μου ένα lagavulin 16 yo τζαι εσσάνα πέφτεις μέσα σε πισίνα με τσαμαρέλλες λούντζες σιιρομέρκα άμαν το μυρίζουμαι
![]()
Αν εν πολλα smoky για τα γουστα σου φερτο ποδα τζαι κανονιζουμεν το.......
αραιωστο με λιγο νερο παγωμενο ρε φιλε , εν πολλα εξιδικευμενο ουισκι ......
Προχτες σε μια εκθεση που πηγα ειχε μπυρα smoked ....εν επινετουν
marinos.a έγραψε:πρέπει να πηαίνει πολλά με τους καραολους του θρουμπιού τους ΣαλαμιοτικουςAnthimos έγραψε:louisll έγραψε:Εφέραν μου ένα lagavulin 16 yo τζαι εσσάνα πέφτεις μέσα σε πισίνα με τσαμαρέλλες λούντζες σιιρομέρκα άμαν το μυρίζουμαι
![]()
Αν εν πολλα smoky για τα γουστα σου φερτο ποδα τζαι κανονιζουμεν το.......
αραιωστο με λιγο νερο παγωμενο ρε φιλε , εν πολλα εξιδικευμενο ουισκι ......
Προχτες σε μια εκθεση που πηγα ειχε μπυρα smoked ....εν επινετουν
ανοιξες μας την ορεξηsotiris!129 έγραψε:περδικια με πατατες κοκκινιστα
2 περδικια
2 ντοματες πολτοπιιμενες
2 μεγαλα κρεμιδια
2 πατατες
1magi
κοβουμε τα περδικια στα 4 τα αλατοπιπερομιροδιαζουμε με διαφορα αροματικα και λιονουμε τον κιβο magi, τα βαζουμε σε ενα μπολ με ελεολαδο και τα νεκατονουμε με τα χερια για να πανε παντου τα μιροδικα( λογο του οτι ειναι αρκετο καιρο στην καταψιξη χριαζοντε οσο περισοτερα γινεται)
τα ριχνουμε στο τιγανι μεχρι να παρουν ελαχιστο χρομα!
προσθετουμε ελαιολαδο&πατατες
μετα απο 10-15 λεπτα βαζουμε το ζομο απο ντοματα κατα προτιμηση φρεσκοτριμενη και τα αφινουμε στη χαμιλη φωτια για 80 λεπτα, τα νεκατεβουμε καθε τοσο για να μην κολλισουν και να μην ψινονται μονο τα αποκατο!
προσθετουμε τα κρεμιδια μετα απο 40-50 λεπτα για να μην καουν
προς το τελος βαζουμε ελαχιστο κρασι ασπρο