BRNO
- Breda Pegaso
Re: BRNO
Μαλιστα. Toυτες εν διαφημισεις!
Ηταν πιο απλα τα πραματα τοτε.
Ουτε tribore, optima bore, invector, ουτε κωνους....ετω ενα τσιοκκαρισμα και μεσα 28,5 γρ Eley impax που ηταν τα ακριβα τα ευρωπαικα τζιαι κανει.
Ηταν πιο απλα τα πραματα τοτε.
Ουτε tribore, optima bore, invector, ουτε κωνους....ετω ενα τσιοκκαρισμα και μεσα 28,5 γρ Eley impax που ηταν τα ακριβα τα ευρωπαικα τζιαι κανει.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Laurona
Φιλε Δημητρη, σε συγχαιρω
Λιγα λογια, μεγαλο νοημα και λατρεια στην παραδοση
Δεν εχεις βαλει μια φωτο, γενικα μεχρι σημερα που να μην ειναι παραδοσιακα κατατοπισμενη
Πρεπει να εισαι πολυ μερακλης ανθρωπος.
Λιγα λογια, μεγαλο νοημα και λατρεια στην παραδοση
Δεν εχεις βαλει μια φωτο, γενικα μεχρι σημερα που να μην ειναι παραδοσιακα κατατοπισμενη
Πρεπει να εισαι πολυ μερακλης ανθρωπος.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Μερακλης αλλα σημερα απο το μερακι μας το πολλη εχασα μια σκυλα στην περιοχη βουναρος. πανω απο τον φρακτη. ημουν μεχρι πριν λιγο ακομη εκει αλλα δεν την βρησκω.
ειναι segutsio και εχει κολανι με το τηλεφωνο μου πανω.
αν παει κανεις σας αυριο σε εκεινη την περιοχη και την δειτε ειδοποιατε με .

ειναι segutsio και εχει κολανι με το τηλεφωνο μου πανω.
αν παει κανεις σας αυριο σε εκεινη την περιοχη και την δειτε ειδοποιατε με .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Δημήτρη δοκίμασε να βάλεις καμία φανέλλα σου φορημένη εκεί που είχες παρκάρει. αν επιστρέψει η σκύλλα σου εκέι πολύ πιθανόν να ξαπλωσει πάνω. ψάξε για τρίχες στη φανέλλα και αν δείς σημαίνει ότι ακόνα είναι κοντά.
έκαματο 2-3 φορές
έκαματο 2-3 φορές
- Laurona
dimitri piasme tilefono 99 530447. Xero ton topo.na sou pou pou na paeis na koitaxeis.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
Ευτυχως την βρηκα. Πηγα απο τις 4 το πρωι και την βρηκα υστερα απο δυο ωρες.
ηταν πολυ ταλεπωρημενη αλλα ηταν σχεδον στο τοπο που ηταν το αυτοκινητο μου χθες . περασα πολλες φορες που το ιδιο σημειο
Ελπιζω να της γινει μαθημα γιατι εκλαιγε που την ωρα που την εβαλα μεσα στο αυτοκινητο ως την ωρα που ηρθε σπιτι
ηταν πολυ ταλεπωρημενη αλλα ηταν σχεδον στο τοπο που ηταν το αυτοκινητο μου χθες . περασα πολλες φορες που το ιδιο σημειο
Ελπιζω να της γινει μαθημα γιατι εκλαιγε που την ωρα που την εβαλα μεσα στο αυτοκινητο ως την ωρα που ηρθε σπιτι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitris savva την 11 Φεβ 2012, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosT
- Full Member
ΕΝΝΑ ΕΒΟΥΡΑΝ ΛΑΟΥΣ ΟΥΛΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!!dimitris savva έγραψε:Ευτυχως την βρηκα. Πηγα απο τις 4 το πρωι και την βρηκα υστερα απο δυο ωρες.
Ελπιζω να της γινει μαθημα γιατι εκλαιγε που την ωρα που την εβαλα μεσα στο αυτοκινητο ως την ωρα που ηρθε spiti
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS