τα καρβουνα του μερακλη!!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
'petros'

Re: τα καρβουνα του μερακλη!!!

Δημοσίευση από 'petros' »

:lol: :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
'petros'

οπως δειχνουν τα δεδομενα θα γεμοσουν οι τοποι εαν φκαλει 2-3 μερες ηλιο
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

'petros' έγραψε:οπως δειχνουν τα δεδομενα θα γεμοσουν οι τοποι εαν φκαλει 2-3 μερες ηλιο

:lol: :lol: Που εφτασαμεν , στη κυπρο να παρακαλουμεν να φκαλει ηλιο :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

βλαγκου8κια φασας η περτιζιου με πατατες κρεμιδι και αυγα για 1 ατομο
15-20 βλαγκου8κια (πραγμα λιγο δυσκολο για να 1 εξορμιση γιαυτο τα ποσονουμε στο θαλαμο σιγα σιγα)
1 πατατα μεγαλι
1 κρεμιδι μεγαλο
3 αυγα

εκτελεση!
λιγο λαδι στην κατσαρολα και μισοπσινουμε της πατατες, προσθετουμε κρεμιδι και τα βλαγκου8κια + αλατι πιπερι αρτιματα και οτι αλλο μιροδικο τραβα η ψυχη σας!
μολις ειναι ετιμα αφερουμε το λαδι και προσθετουμε τα αυγα! νεκατονουμε για 4-5 λεπτα και ειναι ετιμα
καλη ορεξη!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
'petros'

ρε σωτο το μενου αποψε μιας και εβαλες μου ιδεες τωρα θα ειναι βλαγκουθκια της ορνιθας ;) που μου εδωσε 1 παρεας που εχει φαρμα με την ιδια εκτελεση που ειπες με τες πατατες και τα αυγα με μια σαλατουα και κρασι στο τραπεζι :lol:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

τελικα αν εν για ατομα του μεγεθους μου κανει για 2 ατομα :lol: ηταν λουκουμι ομως! :)
Άβαταρ μέλους
'petros'

τζιε λιγα μανιταρκα με τα αυγα κατι γριζα με ασπρο που το λιτολ μες τα πακετουθκια που εδοκιμασα τελευταια πρωτη φορα και ηταν μελι τωρα μου ηρτε τουτο :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

'petros' έγραψε:ρε σωτο το μενου αποψε μιας και εβαλες μου ιδεες τωρα θα ειναι βλαγκουθκια της ορνιθας ;) που μου εδωσε 1 παρεας που εχει φαρμα με την ιδια εκτελεση που ειπες με τες πατατες και τα αυγα με μια σαλατουα και κρασι στο τραπεζι :lol:

Ρε φιλε εθκιεβασες την σκεψη μου. Θεμας εμενα εν γιωρκι :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
'petros'

Ρε Χρυσανθε που πουλουν αυτες τις σακκουλες που τες ραντιζεις και φκαλουν?
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Στο σουπερ χοουμ ρε φιλε.

7μιση ευρω.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μαγειρικές”