Browning ή Beretta
- panayiotis
- Full Member
Browning ή Beretta
Gia sas kopelia, edo k kero diavazw ts sizitisis sas k apofasisa na lamvanw k egw meros
Prokite na agorasw kenurgio oplo k ime anamesa se dio
BROWNING ULTRA XS - BERETTA 686 0NYX
Parakalw opion gnwrizi kati gi' afta ta opla na me voithisi
Vriskome se megalo dilimma
Prokite na agorasw kenurgio oplo k ime anamesa se dio
BROWNING ULTRA XS - BERETTA 686 0NYX
Parakalw opion gnwrizi kati gi' afta ta opla na me voithisi
Vriskome se megalo dilimma
HUNTING FOR EVER
- XS^PRESTIGE
- Full Member
Re: Browning ή Beretta
ΔΟΚΙΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ....ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΝ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ!!!!
The best there is
- chrysanthos
- Full Member
Μπες στις σελιδες των δυο εταιρειων και ψαξε λιγο μονος σου το θεμα, θα δεις τα υπερ και τα κατα και αποφασιζεις, αλλα θα ηταν και καλα να τα δοκιμασεις και οτι γουσταρεις αγοραζεις.
http://www.browningint.com/products/fir ... nd%20under
http://www.beretta.com/Long-guns/Field- ... =82&idc=18
Καλην αγορα!!!
http://www.browningint.com/products/fir ... nd%20under
http://www.beretta.com/Long-guns/Field- ... =82&idc=18
Καλην αγορα!!!
-
- Full Member
εγω θα προτιμουσα το beretta 686 onyx,,,επια τζιαι ιδα το σημερα,ουτε που επεζετουν,πλατυριγο τζιαι μαγκνουμ νμζ,,,,ωραιο οπλουη φιλε μου αν θα το πιασεις τουτο τζιαι θα ξερεις οτι εν μπερετττα που θα κρατεις,,οπλο σιουρο που εσσιη τζιαι ιστορια η μπερεττα
-
- Full Member
Φιλε μου εγώ είχα το Browning ultra xs sporting αλλά εκτός από τις ιδιοτροπίες του στα φυσίγγια θα πρέπει να λάβεις υπ όψιν σου και τα 250-300 γρ. που ζυγίζει παραπάνω από το 686 ΟΝΙΧ.Έβγαλα την περσινή χρονιά με το Beretta 686 Onyx Pro χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς ιδιοτροπίες στα φυσίγγια και με πολύ καλό σκότωμα.Σου το συστύνω ανεπυφύλακτα και επιδίωξε να πάρεις το Pro το οποίο είναι μοντέλλο πού έγινε έχοντας κατα νου την αμερικάνικη αγορά. Μαύρη τταπατζιά και τσιόκς για να μεν γυαλλίζει στο κυνήγι.Το κοντάκι του είναι χαμηλό ( 6 εκ. ) και μπορεί να χρειαστείς να το ψιλώσεις λίγο με τα ειδικά αυτοκόλλητα που υπάρχουν στο παζάρι.Το βάρος του είναι 3300 γρ.
- panayiotis
- Full Member
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Παναγιώτη γράφε Ελληνικάpanayiotis έγραψε:Re kopelia 3eri kanenas posa peripou paei to kathena ????

Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
φιλε αν εισαι απο Λεμεσο να παεις στο SAFARICY να ρωτησεις για το Browning. 'Η αν θελεις μπες στη σελιδα SAFARICY.COM.panayiotis έγραψε:Re kopelia 3eri kanenas posa peripou paei to kathena ????
- panayiotis
- Full Member
Φιλε το SAFARICY που ειναι ????Stelios K. έγραψε:φιλε αν εισαι απο Λεμεσο να παεις στο SAFARICY να ρωτησεις για το Browning. 'Η αν θελεις μπες στη σελιδα SAFARICY.COM.panayiotis έγραψε:Re kopelia 3eri kanenas posa peripou paei to kathena ????
Ειμαι που Λευκωσια αλλα παω συχνα Λεμεσο
HUNTING FOR EVER
-
- Full Member
Φίλε Παναγιώτη,
Εχώ δεί και τα δύο όπλα στον Αγγελο - Λευκωσία. Σίγουρα είναι και τα δύο πάρα πολύ καλά όπλα και το κάθε ένα έχει την χάρη του. Εγώ αν είχα το δίλλειμα μεταξύ των δύο την απόφαση μου θα την έπερνα καθαρά σε σχέση με την χρήση για την οποία θα προορίζεται το όπλο. Εντομεταξύ υπάρχει και διαφορά στην τιμή μεταξύ των δύο. Το Onyx είναι κάπως πιο φθηνό.
Εχώ δεί και τα δύο όπλα στον Αγγελο - Λευκωσία. Σίγουρα είναι και τα δύο πάρα πολύ καλά όπλα και το κάθε ένα έχει την χάρη του. Εγώ αν είχα το δίλλειμα μεταξύ των δύο την απόφαση μου θα την έπερνα καθαρά σε σχέση με την χρήση για την οποία θα προορίζεται το όπλο. Εντομεταξύ υπάρχει και διαφορά στην τιμή μεταξύ των δύο. Το Onyx είναι κάπως πιο φθηνό.