ΓΥΡΕΥΩ ΟΠΛΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΓΥΡΕΥΩ ΟΠΛΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

louisll έγραψε:
solon loyka έγραψε:ΦΙΛΕ ΛΟΥΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ...ΑΣΚΗΣΗ,ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΠΛΟ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ BERETTA ULTRA LIGHT ME 2.800.....ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ(ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ)ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ(ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΕΝΑ 26 ΚΑΙ 28 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ 28 ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ BERETTA ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!

Eυχαριστώ για τα καλά λόγια
θεό θέλω και για περπάτημα, δεν με ενδιαφέρει να στέκουμαι ένα τόπο όπως το στοιχειό :lol:
για μένα που λέω ότι δεν κατέχω είναι σημαντικές οι συμβουλές σας που δεν είστε πωλητές και διαβάζω τα του φορουμ να μάθω πράματα
αύριο πάω Μαχαιρά χωρίς όπλο να κάμνω τον σιηλλο κάποιου φίλου.... βασικά πάμε να περπατήσουμε .... με ένα όπλο :evil:
μακάρι να υπάρχει
η beretta είναι εκεί που είναι ο ποταμός στην λευκωσία στα παλιά showroom της mitsubishi ? κοντά σε κάποια πιτσαρία ;
ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ(ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΦΟ) ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

HarrisAce έγραψε:όχι φιλε louisll εκεί είναι τα browning.
τα beretta είναι καλλιπόλεως.
ok ευχαριστώ
πάω άυριο και θα δω και ενός μέλους από εδώ που μου είπε
όσα περισσότερα δω τόσο το καλύτερο
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

solon loyka έγραψε:
louisll έγραψε:
solon loyka έγραψε:ΦΙΛΕ ΛΟΥΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ...ΑΣΚΗΣΗ,ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΠΛΟ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ BERETTA ULTRA LIGHT ME 2.800.....ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ(ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ)ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ(ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΕΝΑ 26 ΚΑΙ 28 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ 28 ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ BERETTA ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!

Eυχαριστώ για τα καλά λόγια
θεό θέλω και για περπάτημα, δεν με ενδιαφέρει να στέκουμαι ένα τόπο όπως το στοιχειό :lol:
για μένα που λέω ότι δεν κατέχω είναι σημαντικές οι συμβουλές σας που δεν είστε πωλητές και διαβάζω τα του φορουμ να μάθω πράματα
αύριο πάω Μαχαιρά χωρίς όπλο να κάμνω τον σιηλλο κάποιου φίλου.... βασικά πάμε να περπατήσουμε .... με ένα όπλο :evil:
μακάρι να υπάρχει
η beretta είναι εκεί που είναι ο ποταμός στην λευκωσία στα παλιά showroom της mitsubishi ? κοντά σε κάποια πιτσαρία ;
ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ(ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΦΟ) ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

εκεί έκανα στρατό 8-) τώρα μαθαίνω ότι έχει όπλα εκεί
:mrgreen:
η στρατονομία πήγε Αθαλάσσα τώρα
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΦΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ!!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
EVANTHIS LOIZOU
Full Member

Δημοσίευση από EVANTHIS LOIZOU »

Ψαχνω για ενα Browning B25 A1 Skeet η 205 με χρωμιωμενες καννες.
Ειχε φερει καποιες παρτιδες ο Φριξος μεταξυ 1982-1985 αν θυμουμαι καλα.
Αν εχει καποιος και ενδιαφερεται να το πουληση ας μου στειλει Π.Μ.
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

πωλειτε Browning 325 grade 1 sporting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”