ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από FRANCHI »

εμάς εχτός του ότι εβάλαν την μηχανούα στην διαπασών και επεζαν τες που ένα μίλι επέξαν και 2 πέρτικους με θράσος χιλίων πιθήκων..εφωνάζαν ο ένας του άλλου "πάνω σου πέρτικος" και μετά "έπιαστον ρε;" κ.α. Τους παραπάνω χωρίς να δεις την φάτσα τους καλαβαίνεις τι εγκληματίες είναι με τες κουβέντες που ανταλάζουν αλλά πολλές φορές και η φάτσα εν αρκετή
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ενοια σας και εν εμειναμεν μονο στο να του πουμεν, το μονο που ενε μπορουσα να καμω και εν τζιαμε που εχτιτζιασα παραπανω ηταν να πιασω την θηρα.

Τον λογο καταλαβαινετε τον νομιζω, και σιουρα εν θα επιαννα τον κουμπαρο μου στο λαιμο μου, για ενναν βλακα, αφου ηταν απο το επαγγελματικο του περιβαλλον και σημερα ξερετε τα ουλλοι οτι οι δουλειες ειναι αφαντες :evil:

Βασικα εξηγησαμεν του ηρεμα....ωσπου και ειπεν μας ''στα ατσ....... μου αν ζευκαρωνουν τωρα.....και εκει εγινεν το ελα να δεις......

Και καποιοι που επια ννα μου πουν οτι '' εν μιτσιοι, εν κοφκει ο νους τους''( 22-23 χρονον ο βλακας), επιαν τζιε τζινοι εσσω σιεσμενοι γιατι εν τουτη η νοοτροπια που μας εφαεν.

23 χρονων ΓΑΡΟΣ..........εν μιτσιης μισσιη μου.

Μιλω σας ποιος με ειδεν και δεν με φοβηθηκε.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Καλα του καμες.. Ε να ισιωσει ο νουρος του ομως???
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Εν οπως πριν λιγα χρονια ηταν να παμε κυνηγι το πρωι στες τζικλες 2-3 τοπους ειχε καλες περιοχες για πρωινο ποστο τελος πηγαμε σε ενα περβολι καποιου που το χωριο με ελιες αλλα οσπου να σαστει ο πατερας μου οταν πηγαμε ειχε ειδη αλλους και εστεκουνταν(χαλαλι φτανει που ειχε κοσμο για να κινουντε).Ηταν 1 παρεα 5-6 ατομα που αλλη επαρχια (δεν παιζει ρολο) και σταθηκαν γυρο και μεσα στο περβολι εμεις μιας και ξεραμε απο που ερχονταν οι τζικλες σταθηκαμε πιο περα.
Μετα απο λιγο ηρθε και ο ιδιοκτητης του περβολιου κατεβηκε μπηκε στο περβολι του ειδε οτι ειχε κοσμο τους ειπε καλημερα και βγηκε απο την αλλη και ηρθε προς το μερος μας και πηρε θεση και αυτος(σημειωση το περβολι με περιφραξη γυρω γυρω αλλα δεν τους ειπε τιποτα ουτε τον πειραξε το γεγονος ) φτανει να εχει τζικλες λαλει μας. Ξημερωσε και αρχισαμε πολεμο αλλα πολεμο ειχε πολλες τοτε.
Στην περιοχη γυρω ειχε και αλλους που στεκονταν περιμετρικα οσπου μια στιγμη ερκουνται 6-7 περδικια καποιος τα σηκωσε απο πιο πανω και περνουν πανω απο το περιβολι οσα επερασαν δηλ επεξαν τα 3 οι 2 της παρεας.
αρκεψαν τους ουλοι φωνες τα κοπελια εκρυψαν μες την πετσα τους.
Κατεβαινει και 1 τυπος (δεν τον ξεραμε)απο το βουνο και παει προς το μερος τους κατω στο περβολι.
Μολις τον ειδαν οτι πηγαινε προς το μερος τους αρκεψαν''ηνταλος καμνεις ετσι σιορ για 3 περτιτζια ενα μας δερεις??'
Το ωραιο ηταν που τους λαλει ο τυπος''Κοπελια υπηρεσια θηρας ανοιξετε τα οπλα σας αδειαστετα βγαλτε τα παρακοντακκα δωστετα και παμε προς τα οχηματα σας για να γινει ελεγχος και εκει''
Τα κοπελια επαγωσαν καμνει και 1 τηλεφωνημα ερκουντε ακομα 2 οχηματα της θηρας και τους πηραν στο σταθμο
Τωρα τι εγινε μετα δεν ξερω αλλα οι αλλοι τρεις τις παρεας πηγαν θυματα τους 2 που επεξαν τα περδικια
πιο το ωφελος να πηγαινω κυνηγι μαζι τους για να μου χαλουν τη μερα και να με καμνουν να ειμαι μεσα στο αγχος και τα νευρα????Να τη βρασω ετσι παρεα!!!!
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε Πετρο τουτο ηταν ατυχες γεγονος!
δηλαδη και απο τους αλλους 3ς της ιδιας παρεας να περνουσαν πουπανω τους ηταν να τα παιζαν ζε ζινοι! εν η κουβεντα που ακους "δηξε μου το φιλο σου ..."
παρολα αυτα ειναι ατυχες γεγονος για την παρεα αυτι γιατι ετυχε ζε ειχε θηροφιλακα ζιαμε ΑΝ δεν ειχε ηταν να τους μινουν οι φονες και στο τελος της μερας να μπουν μες το αυτοκινητουι τους να παν σπιτι και να ξεκινησουν μες το αυτοκινητο χαχαχχαχαχααχαχα τους φλορους επιαν να μας καμουν και τους ορεους για τους μανοπερτικους και μετα σε παρομιο περιστατικο να ξαναπαιξουν περτιζια λαο η οτι αλλο θελουν!
αυτο οφιλετε στην ελιπη αστινομεφση! δεν γινεται να περασαν 10 εξορμισης ζικλας και να μεν ειδα θηρα μπροστα μου ακομα! δηλαδη περαν της ιθηκης που εχουν μερικοι και δεν παιζουν παραζερα θηραματα, για τους ιπολιπους που δεν εχουν αυτι την αρετη και δεν σεβονται το θηραμα δεν ειπαρχει τιποτα να τους αποτρεψη! ενο αν εξεραν οτι εχει ενα 20% να εβρουν ελεχο στο δρομο δεν 8α ρισκαραν πολοι να παιξουν 1 περτιζι!
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

FRANCHI έγραψε:εμάς εχτός του ότι εβάλαν την μηχανούα στην διαπασών και επεζαν τες που ένα μίλι επέξαν και 2 πέρτικους με θράσος χιλίων πιθήκων..εφωνάζαν ο ένας του άλλου "πάνω σου πέρτικος" και μετά "έπιαστον ρε;" κ.α. Τους παραπάνω χωρίς να δεις την φάτσα τους καλαβαίνεις τι εγκληματίες είναι με τες κουβέντες που ανταλάζουν αλλά πολλές φορές και η φάτσα εν αρκετή
τζιε εμεναν ετυχεν μου το ΙΔΙΟ
εχτες, παιζει ενας τον περτικο τζιε επιαν με το γαιμα
στην αρχη λαλω τζιεγο ...ρε αμπα τζιε εν καμια πικατσα!!!!!.... αλλα μετα ακουσα - εκοτσινισαν τα φκια μου!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:
τζιε μεσα σε τουτο ουλλο το σκηνικο πετασσετε ενα ριφι που πανω μου τζιε λαλει του..."πιεννε πιαστο - εν τζιαμε..."
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

επρεπε να πεταχτεις ζεσυ που την αλλη ζε να πεις "μεν αχονεσε ρε παρεα επιασα εγω την θηρα να ερτει να τον πιασει"
να δεις ηνταλος ηταν να κοπουν του βουρου!
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

εμείς κοντά που κυνηγούσαμε 2 αυτοκίνητα και κάμποσοι πεζοί κυνηγούσαν ένα λαγό
αηδίασα και για αρκετά άλλα πράματα όπως να πέφτει το πουλί δίπλα σε κάτι άλλους και να λένε ότι δεν είδαν τιποτε
είμαστε πολύ πρωτόγονοι και το δείχνουμε καθημερινά,μόνο στα υλλικά αγαθά είμαστε πρώτοι και στην μόστρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιατρός την 30 Ιαν 2012, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

τραγικη κατασταση ρε κοπελια
οταν βλεπουμε οτι σχεδον το καθε μελος του φορουμ εχει τη δικη του μαρτιρια για κρουσμα λαθροθηριας στην περιοχη που εξορμησε τοτε που να πα να σταθουμε και πιες οι ελπιδες μας για το μελλον του κυνηγιου?
εγω εχτες εφτηχος δεν ειδα να κτηπουν παρανομο θηραμα αλλα τα μηχανουθκια διαπασον,και η κλοπη θυραματος υπηρχε.Τζικλες κτηπησα 13 αλλα εκρεμασα 9 και 8 ο παρεας που επηαμεν μαζι.Μακαρι να βρισκουμε λιγα πουλια να εχουμε ορεξη ,αλλα και να δουλεβουν και λιγο τα καταστηματα φυσιγκια κα (δεν εχω κερδος)απλα βλεπω οτι το ενα μετα το αλλο κληνουν και αυτα ...
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

Εχτες στο ποφυσιμα διπλα μου ενας αθρωπος που απο οτι εκαταλαβα πηαινει για τον καθαρο αερα τη φυση κ.τ.λ Ουτε εμπορεσε να δει τσικλα στο ποφισιμα μαλλον ουτε που τον ενοιαζε. Περνα κανενα 10λεπτο ακομα σκοτεινια και ακουω τον 2 σχιπεθκες και πεφτει στα 10 μετρα μες σε ενα αορατο κατι μεγαλο...
Φωναζει μου ειδες την ρε φιλουι που επεσε?
Ναι επεσε δαμε διπλα μου μες τα πυκνα? Τι ηταν?
Πικατσα ¨νομιζω¨, απαντα μου
Παμε τσαμε περτικοσχιαχινο...Ατε τι να του πεις του γεριμου το κακο εγινηκε χωρις να το θελει αλλα πραγματικα παιθκια ελυπηθηκε παρα πολλα εν ειπε τιποτε για να δικαιολογηθει αλλα το υφος του....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”