TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από AndreasDr »

Κοπέλια εγώ σήμμερα τελικά επήα με τον φίλο HarrisAce, το μόνο που μας έμεινε ήταν η γνωριμία μιάς και δέν τον ήξερα εχτός απο το φόρουμ :D Λόγο των νερών ελάχιστα κυνηγίσαμε, επάιξαμε που 1 τσίκλα αλλά γεννικά ούτε η περιοχή είχε αρκετά πουλιά, είχε όμως αρκετούς κυνηγούς, που υπο άλλες συνθήκες θα εκινούσαν το θήραμα. Δυστηχώς όμως τοοοσοι κυνηγοί και κανένας δέν εγένναν τσίκλες :lol:
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
HarrisAce
Full Member

Δημοσίευση από HarrisAce »

AndreasDr έγραψε:Κοπέλια εγώ σήμμερα τελικά επήα με τον φίλο HarrisAce, το μόνο που μας έμεινε ήταν η γνωριμία μιάς και δέν τον ήξερα εχτός απο το φόρουμ :D Λόγο των νερών ελάχιστα κυνηγίσαμε, επάιξαμε που 1 τσίκλα αλλά γεννικά ούτε η περιοχή είχε αρκετά πουλιά, είχε όμως αρκετούς κυνηγούς, που υπο άλλες συνθήκες θα εκινούσαν το θήραμα. Δυστηχώς όμως τοοοσοι κυνηγοί και κανένας δέν εγένναν τσίκλες :lol:
χάρηκα που σε γνώρισα φιλε ανδρέα και ας μην είχε πουλια :D
Neoklis
Full Member

Δημοσίευση από Neoklis »

k0peleia kamia pliroforia gia tzikles gia ti kyriaki?
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

πολικο πραμα φιλε μου πολικο!!! μιλουμε για αριθμους!!! φτανει να μας καμει μια μερα ηλιο να μπορεσουμε να κυνηγισουμε σοστα!
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

sotiris!129 έγραψε:πολικο πραμα φιλε μου πολικο!!! μιλουμε για αριθμους!!! φτανει να μας καμει μια μερα ηλιο να μπορεσουμε να κυνηγισουμε σοστα!
Σωτήρη μπορείς να μου πείς αν έσιη κανένα τόπο που τες έπιασε δαμέ κοντά στη Λευκωσία??? Μαθκιάτη??? Σταυροβούνι????
Φιλικά,
Χρήστος
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

ακούετε πολλά πιστεύετε λίγα
μια βόλτα κάνετε σήμερα και αποφασίστε ανάλογα παιδιά
εγώ θα κάνω μια 2 ωρη βόλτα να δω τι γίνεται αλλά μέχρι αύριο πολλά αλλάζουν
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

sotiris!129 έγραψε:πολικο πραμα φιλε μου πολικο!!! μιλουμε για αριθμους!!! φτανει να μας καμει μια μερα ηλιο να μπορεσουμε να κυνηγισουμε σοστα!
Φίλε Σωτήρη η πιο πάνω πληροφορία είναι έγκυρη ή το λες ειρωνικά με την έννοια ότι δεν έχει τίποτε ?
shooter
Full Member

Δημοσίευση από shooter »

Παιδία σας χαιρετώ. Συγχαρητήρια σε όλους σας και στους δημιουργούς του Forum.Είναι πολύ καλό να υπάρχει ένας χώρος στο internet για ανταλλαγή μηνυμάτων σχετικά με το Κυνήγι και την Σκοποβολή της Κύπρου. Σαν νέος στην παρέα σας προσφέρω τα δώρα μου, που είναι η πληροφορία ότι σήμερα σε αναγνώριση που έκανα στις περιοχές ΣΙΑ, ΚΟΡΝΟ, ΜΟΣΦΗΛΟΤΗ δεν είναι άσχημα τα πράματα. Θα ρίξουμε καμιά τουφεκιά περισσότερη αύριο, μιας και θα είναι καλός ο καιρός. Κανένας άλλος κάποια πληροφορία;
Καλή σας μέρα.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

λιπον κοπελια....το μετοπο εν στεγνο...ισια ισια που ταρασουν 5-6 ζικλουες οπιος θελει παραπανω ειναι αχαριστος την σημερο ημερα :D
πληροφοριες και οχι απο τα δικα μου ματια λενε οτι τα πουλια λογο χιονοπτοσης επεσαν πιο χαμιλα, φλασου ,κατιδατα ,ευριχου, καλιανα, ορκοντα και τα λιπα και τα λιπα
δυστιχος σημερα ο πατερας δεν πηγε στο εξοχικο το προι για να μπορω να σας πω σιγουρες πληροφοριες ομως απο χωρκανους που βαλουν κανενα βερκουι ζε που γυριζουν μες τα περβολια ζε τες ελιες ουλι μερα ακουσα πως τουτι την εβδομαδα εχει πολλα παραπανω πουλια που την περασμενη
τωρα οπως λαλειτε και εσεις λογια λογια λογια πολλα εχω 2 πακετα χαρτουτσιες εν να πιασω αλλο 1 ζε κανει αν εχει τοοοοσες πολλες εν να πεταχτω στο χωρκο να πιασω :lol:
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

Shooter έστειλα σου προσωπικό μήνυμα
Φιλικά,
Χρήστος
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”