browning9 έγραψε:ρε βαλεντινο μου αλοπως επιρες κανεναν τουριστα για safari ενεν για τζικλες που επειες..
ακαμα ηταν 3 φιλοι μου εχτες τζε που 3-4 πουλια επεξαν..τωρα αν εχει πουλια σε καποιες περιοχες δεν γνωριζω τζιμεσα δεν γνωριζω..
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΠΗΑ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΛΑΛΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΣΠΟΥ ΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΕΠΗΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΚΕΙ ΔΩ
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
αν κ τα πουλια ηταν πιο λιγα παρα την κυριακη περασαμε κ σημερα!κρεμμασμενες 11 εχω 3-4 χαμε και 5-6 ολοχρυσα καλιτζια..υπο κανονικες συνθηκες επρεπε να κρατω καμια 20ρκα..εσαντανωναν την δουλεια ομως οι μανιταραες..εν τεταρτη ρε κοπελια θωρειτε μας κρατουμε ενα ποστο αμαν καμετε 20-25 λεπτα να φυετε π κοντα μας εξικκο σου για δουλεια κ αν ερτει εν μπορεις να παιξεις
Σήμερα το πρωί ποφυσημα 1 τζιηκλα τζιαι τζιεινη χαμένη περπατημα
μετά μες στα αρκατζια εκατακοπηκαμε με τον αρφο μου 8 εγώ και
3χαμενες και 11 ο αδερφός μου και 5 χαμένες
κοπελια τα πουλια χθες ηταν χιλιαδες στα παραλια αλλα περνουσαν μονο οπως φενετε αν και χτυπησαμε παλι απο10-15 πουλια ηταν αισθητα πιο λιγα.το απογευμα ειδα πολλα πουλια ψηλωμενα να περνουν και να μην κατεβενουν τα περισσοτερα.αυριο παλι θα δειξη το πραμα
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
φακκω την κελλε μου και εν μπορω να καταλάβω ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ
επελλανα
σαν να τζιε ηταν ενα όνειρο η περασμενη Κυριακή
επιεννα με ενα αερα οτι ηταν να ποσκολιστουμε και με κρυφές ελπιδες να πιανναμε αρκετες
τζιε τι??
ΡΕΠΑΝΑΚΙΑ ΚΟΠΕΛΛΙΑ, ΡΕΠΑΝΑΚΙΑ
στον ιδιο τοπο που επηαμε την κυριακη τζιε εσυρα 2 πακκεττα σημερα ειδα 1 στο ποφυσημα - τζιε τζινη καλληκομενη - μετα αλλαξαμε περιοχη, περπατημα αρκετο, επιασαμε λλιες - αφισα 4 χαμε δεν τες ευρισκα με καμια ^%#@*^% τζιε ηταν τζιε μαυρες ρε γ...το
οσο για το οτι "στον ιδιο τοπο που επηαμε την κυριακη και εσυρα 2 πακκεττα σημερα ειδα 1" ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ....επελλανα - δεν γινετε - που επιαν
οκ, ο κοσμος ηταν ο μισος - αλλα παλε δεν δικαιολογείται να ειναι ετσι
μιλουμε ουτε ΚΑΝ ακουαμε σιεπεθκιες που τις γυρο περιοχες - πολλα λλιες
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν