TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από πανικος »

κοπελια σημερα εσφαξαντες εδω στα κοκκινοχωρια ολοι οι φιλοι μου απο 15- 20 πουλια ο καθενας εκαναν περασμα μεχρι τις 11 το πρωι.πηγα απο τις 3.30 μεχρι ωρα 5 στο τζιθκιασμα και λιγο περπατημα κτυπησα 8 πουλια.σηκωνα ομως πολλες οπου ειχε ακακιες και δεντρα.αυριο αδεια ποψε θα τες θωρω ονειρο τσιτσι..τσιτσι :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Giorgos Aristotelous
Full Member

Δημοσίευση από Giorgos Aristotelous »

πανικος έγραψε:κοπελια σημερα εσφαξαντες εδω στα κοκκινοχωρια ολοι οι φιλοι μου απο 15- 20 πουλια ο καθενας εκαναν περασμα μεχρι τις 11 το πρωι.πηγα απο τις 3.30 μεχρι ωρα 5 στο τζιθκιασμα και λιγο περπατημα κτυπησα 8 πουλια.σηκωνα ομως πολλες οπου ειχε ακακιες και δεντρα.αυριο αδεια ποψε θα τες θωρω ονειρο τσιτσι..τσιτσι :lol:
αχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: Ενα ξυπνάς τα μεσάνυχτα τζαι ενά ακουις το τσιτσι :lol:
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αμανα μου ζε εβαλαν ζε δαμεσα ουλοι αδεια ... ενταξερω εν να μεν συρουμε φουσιεκι αυριο :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Φίλε Σωτήρη να σκεφτείς ότι εγώ φέτος ακόμα να πάω στην τσίκλα φέτος και έβαλα άδεια να πάω αύριο :lol: εντζε θυμώνεις έννε?? :lol:
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΟΥΛΟΙ ΕΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΙΘΟΣ
EPANIEL POWER
sotiris!129

AndreasDr έγραψε:Φίλε Σωτήρη να σκεφτείς ότι εγώ φέτος ακόμα να πάω στην τσίκλα φέτος και έβαλα άδεια να πάω αύριο :lol: εντζε θυμώνεις έννε?? :lol:
ε Αντρηκο εν βλεπεις εν να παει ζε ο Απολλον :D εφαμεν την!! εν να μεν μας αφικουν μουγια :lol: :lol:
αστειφκω κοπελια μακαροι να παιξουμεν ουλοι ασεν που 2 πακετα χαρτουτσιες ζε τα αλλα ουλλα εν πελαρες :D
εγω εν να κλησω τα μαθκια μου ζε να κατεβω ζιαμε που να με παρουν αυριο αν παιξω 5 εν να ειμαι happy αν παιξω 25 παλε happy εν να ειμαι! σαν την υγεια εν εχει!
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Έτσι είναι φίλε μου, εμένα επιάν με εκουρτίσαν με και ειπα να πάω για χάρην της παρέας. Άμαν έχει καφέ, τσιάρο και σάντουιτς εννά θκιαβούμε, τωρά αν σύρουμε και καμιά σιηπεθκιά εννα το θεορίσω μες τα έξτρα :D Ούτε ξέρω που θα με πάρουν, είπαν μου να είμαι έτοιμος την τάδε ώρα στον τάδε τόπο, σίκκι με :D
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Βαρτε με τζιαι μενα σε τζινους που να πασειν ρε Σωτηρη!

Επηα 3 φορες ως τωρα την πρωτη επηαμε καλα. Τις αλλες 2 τα νερα δεν μας αφηκαν. Αυριο φαινονται ιδανικες συνθηκες. Θα εχει πολυ χαμηλη θερμοκρασια ομως...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

Breda Pegaso έγραψε:Βαρτε με τζιαι μενα σε τζινους που να πασειν ρε Σωτηρη!

Επηα 3 φορες ως τωρα την πρωτη επηαμε καλα. Τις αλλες 2 τα νερα δεν μας αφηκαν. Αυριο φαινονται ιδανικες συνθηκες. Θα εχει πολυ χαμηλη θερμοκρασια ομως...
εν για να κοφκουν οι χατουτσιες :lol:
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

εν να παμε και μεις αυριο αλλα οχι τζιαμε που εν οι πολλες.. :D να δοκιμασουμε ξανα την τυχη μας στα ποστα της κυριακης τωρα που εν να μας δωσει σχιερι κ ο καιρος ελπιζω να ειναι οπως την κυριακη..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”