ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

τελευτεα εφτομαδα
EPANIEL POWER
browning9
Full Member

Δημοσίευση από browning9 »

ευχαριστω ρε φιλε
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

agapios84 έγραψε:kopellia o akamas exei polla poulia piaste pou perioxes niochwrio,sto plio,fontana amoroza ine patouri ta poulia.

μα που ρε φιλε εχτες ημουν φοντανα αμοροζα και ουλλες και ουλλες επεξα 2 πουλια!!!
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

agapios84 έγραψε:kopellia o akamas exei polla poulia piaste pou perioxes niochwrio,sto plio,fontana amoroza ine patouri ta poulia.
ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΠΗΚΑ ΠΟΥ ΛΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΚΗΚΑ ΠΕΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΕΤΡΗΣΑ 10 ΤΣΙΚΛΕΣ. ΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΥ. ΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

agapios84 έγραψε:KATEVIKES KAI PERPATISES MESA STO DASOS RE VALENTINO ; SE PIES PERIOXES KITAXES?

re parea stamata na parapliroforis. ekames 10 post kai sta 10 egemose tsikles o akamas. ego xthes den akoysa tsik
re PAI isoun esi me to suzuki to aspro i aytos me ton pajero?
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

BECCACCIA έγραψε:
agapios84 έγραψε:KATEVIKES KAI PERPATISES MESA STO DASOS RE VALENTINO ; SE PIES PERIOXES KITAXES?

re parea stamata na parapliroforis. ekames 10 post kai sta 10 egemose tsikles o akamas. ego xthes den akoysa tsik
re PAI isoun esi me to suzuki to aspro i aytos me ton pajero?

οι φιλε ειμουν εγω με το jimny το μαυρο κοντα στα σπερμενα που ηταν οι ανθρωποι που εκατασκηνοναν(κατω χαμηλα)
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΚΟΙΤΑΞΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣ ΤΟΝ ΑΚΑΜΑ. ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΣ. ΑΜΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΟΥΡΟΥ Η ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥΛΙΑ. ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ Π ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΙΑ ΕΒΛΕΠΕΣ Κ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΕΠΗΑ ΦΟΝΤΑΝΑ, ΕΠΗΑ ΜΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΗ, ΠΛΟΙΟ, ΑΗ ΚΩΝΟΝΑ, ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ, ΚΙΟΝΙΑ, ΒΡΥΣΟΥΑ, ΤΣΙΝΗΟΒΟΥΝΟ, ΚΑΜΟΥΣ ΦΩΤΙΑΔΗ, ΕΛΙΕΣ ΠΕΤΑΣΗ, ΜΑΝΤΡΑ ΛΟΙΖΟΥ ΙΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΠΤ ΡΕ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
browning9
Full Member

Δημοσίευση από browning9 »

ρε βαλεντινο μου αλοπως επιρες κανεναν τουριστα για safari ενεν για τζικλες που επειες.. :lol: :lol:
ακαμα ηταν 3 φιλοι μου εχτες τζε που 3-4 πουλια επεξαν..τωρα αν εχει πουλια σε καποιες περιοχες δεν γνωριζω τζιμεσα δεν γνωριζω..
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

παι8κια την τεταρτη επια κυνηγι και εψιχαλιζε ο καιρος γενικα ηταν σκοτεινος και αργισα να κατεβω που το αυτοκινητο...ξαφνικα περνα ενα αυτοκινητουι που διπλα μου εκοντοστα8ικε λιο ειδαν με μετα επροχορισε εκαμε επαναστροφι μπλα μπλα μπλα σταματα διπλα μου ζε λαλει μου, "ρε φιλε εν δαμε οι ζικλες οι πολλες?" ζε φκαλει μου ενα σχεδιαγραμα που του εκαμαν για να ερτει ζιαμε"εστειλαν μας που λαρνακα!!!", εγω ειμουν ετιμος να παιθανω που το γελιο...θορω το σχεδιαγραμα λαλω του "ναι μαστρε εν δαμε ο τοπος οι ζικλες οι πολες ομως ενεν δαμε :lol: "
το παραξενω ειναι οτι ειμουν και την προιγουμενη εξορμιση ζιαμε ζε εν ειχε αλλο κυνηγο για να πω πως τους εστιλε ζινος!!! ζε λαλο του μαστρε μεν πιατε παραπανω που 10 χαρτουτσιες ο καθενας ζε αληθκεια ΔΕΝ εχει πουλια σημερα δαμε!!!
"ναι ρε μιτσι λαλουν μου εχουμε σιουρε πληροφοριες"
λαλο του μαστρε αν ειχε ζικλες ο προτος που ηταν να δαμε ηταν να ζινος που σας επεψε οι εσεις!!!
κατεβενουν τα κοπελια εροτισαν με ποθεν ερκουντε οι ζικλες ζε που εν να σταθω για να 3ερουν που να σταθουν ...
ειπα τους το κοντινοτερο ποστο εγω ετσι ζε αλιος επια για φασες ζε επαρκαρα μακρια που το ποστο μου αρα δεν με ενοχλουσαν... ακουσα που εσυραν 3-4 χαρτουτσιες ζε οι 2 μαζι 7:15 εφιαν εχετε τον λογο μου!!!
ηταν η χειροτερη μερα ζιαμε δηλαδη ζινος που τους επεπσε πρεπει να ηταν πολλα αχαπαρος :lol:

γιαυτο αποφευγεται να λαλειτε τοπους σε αλλους...
μπορει σημερα να εχει σε μια περιοχη αυριο να μεν εχει ουτε 1 με αποτελεσμα ζινος που επεπσεται αφου δεν τες ειδε οπως εσας να σας φκαλει ψεφτη και λαφαζανη!!!
εγω ζινη την μερα επια ζιταστρο ζε μολις εκοντεψα στο ποστο μου που εν κατσιμο της φασας εφιαν πολλες φασες ζε μολις τες ειδα επια τον louis setter να ερτει ζιαμε, ειρτε το κοπελουι εβαλα τον στο ποστο ζε εκαμαν 30 λεπτα να φανουν πουλια ζε ελαλουν πουμεσα μου αμανα μου μανα μου ζε να μας φκαλει λαφαζανιες το κοπελουι τωρα!!!
ζε μιλουμε αν σας πω τον αριθμο τον φασον που του ειπα αν μου τον ελαλε ζινος ηταν να τον φκαλο ζεγω λαφαζανι!
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

διορθώστε με αν έχω λάθος

συνήθως τα πουλιά που μπαίνουν από ακαμα πλευρά ΔΕΝ μένουν εκεί αλλα πιο μεσα στην πλευρά δάσους Τροοδους και ακόμα πιο μέσα ορεινή Λεμεσό

επίσης για να παιχτούν αριθμοί καλοί στον ακαμα πρέπει να βάλλει πουλιά ι θάλασσα, άρα να είσαι τυχερός τη μέρα που θα παεις να μπαίνουν

δεν ξέρω τούτη εβδομάδα αν βάλει πουλιά ο ακαμας αλλά εκεί που πήγα Κυριακή ηταν πανικος - ελπίζω να έμειναν και αν μας κάμει τη χάρη και ο καιρός και θα είναι πομπαλλακια ρε κοπέλια

εις υγείαν...
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”