ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
παφο ρε φιλε λοαρκαζω να παω αν καμω ορεξη κ ο θεος βοηθος αλλιως δαμε κοντα..ειπαν μου τωρα για γιολου αν εχει καποιον π ξερει την περιοχη να παει
-
- Full Member
φιλε μου γιολου εν εχει τιποτε μονο φασσες αν θα παιξεις εχω γνωστους μου που τζιπανο και ειπαν μου εν εχει τιποτε
- Nikos
Ευχαριστω φίλε αχερκωτη για την ενημερωση...
Αληθευει ρε κοπελια οτι πασιν να πιασουν ποστο που τα μεσάνυχτα???Εκαμε το κανενας σας;;;
Σώτο αλλόπως εμεινες στο μαλι μαλλον
αν εν στα βρετσια που επιες και επαιξες μια τζικλα1!! 
Αληθευει ρε κοπελια οτι πασιν να πιασουν ποστο που τα μεσάνυχτα???Εκαμε το κανενας σας;;;
Σώτο αλλόπως εμεινες στο μαλι μαλλον

- APOLLON_1
φιλε θιμουμε οτι πρην καμια 10αρκα χρονια επιενα σε ενα τοπο ενδιαμεσα τις σιας και του μαθκιατη για να πιασω 1 σινγεκριμενη ελια που ουλες οι τσικλες ερεσαν πουτσιαμε και επιενα επιανα το ποστο ι ωρα 2¨30 3 και καποτε δεν το εβρισκα καν σκευτου για τι ποστο μιλουμε
EPANIEL POWER
πετρο μου τζιαμε που επηα σημερα τζινοι που επαιζαν κ εκαμναν ουλλο το παναιρι εμαθα πως τα ποστα πιανουν τα που τες 12 αν παεις 1 εχασεσ το..εδικαιωθηκαν ομως οι αθρωποι π τις 6¨30 ως τες 10¨30 εν εδωκαν ησυχια εχτος που 2 φασεις π σταματησαν που τα νερα..μολισ σταματησαν τα νερα εξεκινησαν παλε..
- APOLLON_1
ξεροτο ρε μιχαλη ετσι παει αλλα εχει χρονια να καμω ετσι πραμα να παω που ετσι ωρα να πιασω ποστο. καλαν που τις 4 αμαν εχει πουλια θα παω αλλα ετσι ωρες αποκλιεται. ειπαμου οτι βαλι πουλια ο ακαμας τωρα αλιθκια ψεματα εν ξερω. σκευτουμε να παω την κηριακη μετα που το παρτυ τις εταιριας τωρα να δουμε
EPANIEL POWER
φιλε μου ο ακαμας εν λαχειο..σημερα εχει αυριο εν εχει..παεις να δοκιμασεις την τυχη σου..επηα την περασμενη εφτομα ακουαμεν τες την νυχτα τζιαι εκαμναμε παναιρι..αμαν εξημερωσε ειδα 2..δε αν θα παεις πιασμε ενα τηλ να δω αν ειναι να ερτω..ειχε κ μανιταρκα αλλα με τα νερα π εκαμε πρεπει να λουνησαν
- Nikos
εν πολλα μεγάλη η χάρη τους να παω που τα μεσάνυχτα.....!!!εκαμα το δυο φορες στη φασσα και ειπα εν η τελευταία....να ξυπνησω μια κανονκή ωρα, ατε καμιά ώρα πιο γρηγορα το πολύ αλλα που την νυχτα .... no chance ξανα...!!
- Phinix
κουρτιζουμε τζιεγο για Νιο Χωρκο την Κυριακη
να δοκιμασουμεν τη τυχη μας
να δοκιμασουμεν τη τυχη μας
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
εν να μας πελανεται εσεις εψες ουλι νυχτα ζε ακουετε εχει ζικλες ποδα ακουεται εχει ζικλες που την αλλη ενομισα ηταν να μπιτε ζε να βαλετε στο χαμο του κοσμου που 30 ο καθενας...
ζε στο τελος ο μονος που επαιξεν ζικλες εν ο πανικος ζε ο αθρωπος λαλει ζινες ηταν ζε επιαν τες
εχτος ζε αν εχει 2-3 που τες εκαμαν ματσα ζε παιζουν πελλο σημερα 
ζε στο τελος ο μονος που επαιξεν ζικλες εν ο πανικος ζε ο αθρωπος λαλει ζινες ηταν ζε επιαν τες