Αγριογατες και οι επιπτωσεις που εχει στο θηραμα

Απάντηση
mikros

Re: Αγριογατες και οι επιπτωσεις που εχει στο θηραμα

Δημοσίευση από mikros »

Ρε μα πατε καλα???εν σαν να λαλειτε να βρειτε αδεσποτο σκυλο στο βουνο...εν να τον επεζατε???Ρε πεξετε τες νυφιτσες τες αλεπουες και τους κοραζινους και αειστε τους καττουσ του κοσμου ησηχους...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

λαλεις να εν κανενου 5-6 χιλιομετρα μακρια που τα σπιτια? καταλαβεις τι ζημια καμνουν?
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ρε φιλε Λαγομανια...........εβλαψαν σε τα μελομακαρουνα πε μου....διοτι ειπαν μου οτι εν με ΑΡΚΟ-μελο που τα καμνουν.

Παντως μεν ερτεις στην περιοχη μου και να πεξεις την καττα μου τωρα που γυρευκει αρσενικο τζιε γυριζει γιατι μετα ενα ανοιξω εγω δαμεσα ΝΕΟ ΘΕΜΑ....ΑΡΚΟ - ΠΕΛΛΟΙ και οι επιπτωσεις που χουν στο θηραμα και εννα αρκεψω εγω να συρνω σιπεθκιες..

ΝΑΙ καμνουν ζημια στο θηραμα..........αλλα εμαθαμε να λαλουμε ζημια οτιδηποτε πιον. Ποσους καττους εσει τζιε ποσην ζημια καμνουν? Εννα μεν φασιν? Αλλα σκεφτου τζιε πε μου....αν ειχεν τοσους πολλους, ενθα ηταν και οι νυφιτσες σε λογικους αριθμους? οξα οι αρκοκαττοι εν κλασατοι τζιε τρων μονο λαουθκια?

Εν ημερα τα κτηνα που επεξες, αλλα τζιε αγρια να ταν, παλε εν επρεπεν να τα πεξεις?Αν μεν εν αλλο επεξες τα μεν το λαλεις δαμεσα να σου πουμεν τζιε εμεις την γνωμη μας.

Καποιος φιλος ειπεν σου οτι γυρευκεις την αυτοπροβολη καποτε....εννα αρκεψω να το πιστευκω αν συνεχισεις με ετσι θεματα.

Αντι να παιζεις τους καττους , που εχει πολλα πραματα να φασιν πριν αρκεψουν να τρων λαουθκια, πεξε κανεναν κοραζινο για αλουπον που εν γεματοι οι τοποι, για καμιαν νυφιτσαν που εμπηκαν μεστα χωρκα που τες πολλες που εσει.

Λαλεις οι αλουποι εν προστατευομενο..........ο καττος τι ειναι ρε φιλε, επιτρεπομενο? Μηπως να βαλουμε και καμια συνταγην στα καρβουνα του μερακλη ρε φιλε???/

Με το συμπαθκιο τζιολας εντζιε εχω τιποτε προσωπικο μιτα σου αλλα καθε εφτομα κατι εννα μας φουρνισεις.

Ελαχιστοι εν οι καττοι οι ΑΡΚΟΙ ρε φιλε, καποτε υπηρχαν αλλα εξιληφτηκαν μαζι με την κτηνοτροφια.
Τωρα να σουν βοσκος η να σιες ορνιθες και να σου αρπασσαν κανενα κτηνο να πω ενταξει αλλα, να πεζεις πας το βουνο καττους θεωρω το απαραδεκτον.

Και τα 5-6 χιλιομτρα που λαλεις εν λλια........ειδες καττον αμα γυρευκει ταιριν που παει τζιε χαννετε?

Και να ηβρες οπως λαλεις, ουτε πολλοι ενι, ουτε και η ''ζημια'' που κανουν συγκρινετε με την ποντικα και τα κορακοειδη.

Αν σου λαλουν να παμε να παιξουμε 30 κοραζινους ηταν να ερκεσουν? Οξα πρεπει να βουρα μονο χαμε το πραμα που πεζεις εσυ?

Γιαυτον Μεν αγχονεσε για τους καττους, και παενε με τον Σωτηρην παιξε κανεναν κοραζινον.....
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Laurona έγραψε:Ρε φιλε Λαγομανια...........εβλαψαν σε τα μελομακαρουνα πε μου....διοτι ειπαν μου οτι εν με ΑΡΚΟ-μελο που τα καμνουν.

Παντως μεν ερτεις στην περιοχη μου και να πεξεις την καττα μου τωρα που γυρευκει αρσενικο τζιε γυριζει γιατι μετα ενα ανοιξω εγω δαμεσα ΝΕΟ ΘΕΜΑ....ΑΡΚΟ - ΠΕΛΛΟΙ και οι επιπτωσεις που χουν στο θηραμα και εννα αρκεψω εγω να συρνω σιπεθκιες..

ΝΑΙ καμνουν ζημια στο θηραμα..........αλλα εμαθαμε να λαλουμε ζημια οτιδηποτε πιον. Ποσους καττους εσει τζιε ποσην ζημια καμνουν? Εννα μεν φασιν? Αλλα σκεφτου τζιε πε μου....αν ειχεν τοσους πολλους, ενθα ηταν και οι νυφιτσες σε λογικους αριθμους? οξα οι αρκοκαττοι εν κλασατοι τζιε τρων μονο λαουθκια?

Εν ημερα τα κτηνα που επεξες, αλλα τζιε αγρια να ταν, παλε εν επρεπεν να τα πεξεις?Αν μεν εν αλλο επεξες τα μεν το λαλεις δαμεσα να σου πουμεν τζιε εμεις την γνωμη μας.

Καποιος φιλος ειπεν σου οτι γυρευκεις την αυτοπροβολη καποτε....εννα αρκεψω να το πιστευκω αν συνεχισεις με ετσι θεματα.

Αντι να παιζεις τους καττους , που εχει πολλα πραματα να φασιν πριν αρκεψουν να τρων λαουθκια, πεξε κανεναν κοραζινο για αλουπον που εν γεματοι οι τοποι, για καμιαν νυφιτσαν που εμπηκαν μεστα χωρκα που τες πολλες που εσει.

Λαλεις οι αλουποι εν προστατευομενο..........ο καττος τι ειναι ρε φιλε, επιτρεπομενο? Μηπως να βαλουμε και καμια συνταγην στα καρβουνα του μερακλη ρε φιλε???/

Με το συμπαθκιο τζιολας εντζιε εχω τιποτε προσωπικο μιτα σου αλλα καθε εφτομα κατι εννα μας φουρνισεις.

Ελαχιστοι εν οι καττοι οι ΑΡΚΟΙ ρε φιλε, καποτε υπηρχαν αλλα εξιληφτηκαν μαζι με την κτηνοτροφια.
Τωρα να σουν βοσκος η να σιες ορνιθες και να σου αρπασσαν κανενα κτηνο να πω ενταξει αλλα, να πεζεις πας το βουνο καττους θεωρω το απαραδεκτον.

Και τα 5-6 χιλιομτρα που λαλεις εν λλια........ειδες καττον αμα γυρευκει ταιριν που παει τζιε χαννετε?

Και να ηβρες οπως λαλεις, ουτε πολλοι ενι, ουτε και η ''ζημια'' που κανουν συγκρινετε με την ποντικα και τα κορακοειδη.

Αν σου λαλουν να παμε να παιξουμε 30 κοραζινους ηταν να ερκεσουν? Οξα πρεπει να βουρα μονο χαμε το πραμα που πεζεις εσυ?

Γιαυτον Μεν αγχονεσε για τους καττους, και παενε με τον Σωτηρην παιξε κανεναν κοραζινον.....
+ 1000
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

lagomania έγραψε:Καλησπερα κοπελια καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα,

Την τελευταια εξορμηση καθως πηγαινα για κυνηγι πριν καλα ξημερωσει κατα τις 6 μιση το πρωι βρηκα στο δρομο 1 αρκοκατο μιλουμε τα σπιτια απο τον τοπο ειχαν αποσταση 5-6 χιλιομετρα αρα αποκλειτε να ειναι καποιου ο γατος ηταν μεσα στο δρομο σταματω το αυτοκινητο και στηνω το οπλο και πεζω τον φευκωαπο εκει και και παω κανενα χιλιομετρο παρακατο και φκαλουμε πανια μολις τελιωνουμε αρκεφκουν τα νερα μπαινουμε μεσα στο αυτοκυνητο και παμε λιγο παρακατο που ηταν και ενας φιλος και μιλησαμεν κτλ και ενω ημασταν μεσα στο αυτοκυνητο περπατα ενας κατος διπλα μου το αυτοκινητο πεζει τον ο παρεας ελεος δλδ ποιος τους ξαπολα ρε κοπελια τζιπανο? τα σπιτια ηταν πολλα μακρια που εκει και σιγουρα ειναι αρκοκατοι πολλα μεγαλοι κατοι και εφενουντα και αρκοι :o φανταστηται ποση ζημια καμνουν στα λαγουδακια και στις φωλιες των πουλιων καμνουν και καποια καλα που τρωσιν τις ποντικες αλλα καμνουν και παραπανω ζημια στα λαγουδακια εσεις εν εσυναντησατε κανενα αρκοκατο στο κυνηγι?

Εν πελλος τούτος ρε!!! εφιεν η φάτσα μου!!

Ρε τους κατους που ζουν πας τα βουνά αν είσαι τυχερός μπορεί να τους δεις καμια φορα που μακριά. όχι μίσχοι μου να κάτσει μες τον δρόμο νάσε περιμένει να στήσεις το όπλο, και άλλος να περνα διπλα που το αυτοκίνητο.
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

ρε κοπελια σβηστε τουτα τα ποστ με τους καττους γιατι υπαρχουν ατομα που παρακαλουν να βλεπουν ετσι ποστ για να βρησκουν αφορμες να κατηγορουν το κυνηγι και εμας τους κυνηγους.
Omonoia99
Full Member

Δημοσίευση από Omonoia99 »

KINIGOSS έγραψε:ρε κοπελια σβηστε τουτα τα ποστ με τους καττους γιατι υπαρχουν ατομα που παρακαλουν να βλεπουν ετσι ποστ για να βρησκουν αφορμες να κατηγορουν το κυνηγι και εμας τους κυνηγους.
Simfonw :!: :!:
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

KINIGOSS έγραψε:ρε κοπελια σβηστε τουτα τα ποστ με τους καττους γιατι υπαρχουν ατομα που παρακαλουν να βλεπουν ετσι ποστ για να βρησκουν αφορμες να κατηγορουν το κυνηγι και εμας τους κυνηγους.
+1000
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
antonispointer
Full Member

Δημοσίευση από antonispointer »

ρε κοπελια ιχεν θεμα το περιοδικο καποτε με τους αρκοκαττους να μεν λαλουμεν πελλαρες και αποκλιστικες φωτογραφιες που ετρογαν λαγουδακια...φετος με στους πιο μεγαλους ποταμους και πιο δυσβατους τρεις διαφορετικους τοπους επαρχιας λεμεσου εσκοτοσαμεν τριεισ με κατι δοντια τοσαααααααααααααααα που επροεξεχαν γιαυτο μελετηστε το νακκο οπωσ εκαμα και εγω που ειχα της ιδιες αμφιβολιες με εσας
Το κυνηγι ειναι τροπος ζωης προστατεψετο για να ζεις
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

παιδιά χρόνια πολλά.ν Κοιτάξετε όπως και ο σκύλος έτσι και ο γάτος απο κατοικίδιο όταν αφεθεί στην υπάιθρο θα αναγκαστεί να αγριέψει για να επιβιώσει πράγματι κάνουν και αυτά πολλύ ζημιά και οι σκύλοι και οι γάτοι, ίσως οι γάτοι περισσότεροι γιατί λόγο του ότι ανήκουν στα αιλουροειδή έχουν απίστευτες τεχνικές εφνιδιασμού και ενέδρας για να πιάνουν τα θύματα τους τα οποία είναι ποντίκια, φίδια, πουλιά, λαγουδάκια, σαύρες και άλλα πολλά τώρα τι πρέπει να γίνετε???? εδώ οι απόψεις δυισταντε, άλλοι επιμένουν κατηγορηματικά ότι αυτά τα ζώα δέν πρέπει να κυκλοφορούν στην ύπαιθρο γιατί κάνουν ζημιά άλλοι πάλι λένε ότι είναι ευεργετικά. Σίγουρα εάν δέν υπήρχαν αλουποί και υπήρχαν γάτοι εγώ προσωπικά πιστεύω τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. ο Αλουπός ιχνηλατεί τον λαγό , ας μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με την ιστορία κάποτε οι Κύπρος ήταν γεμάτο ερπετά και είναι οι γάτοι που μας έσωσαν . Προσοχή όμως δέν είναι όλα τα ζώα άγρια, ένα ζώο που είναι κοντά στην ύπαιθρο και όχι βαθιά μέσα σε αυτήν μπορεί να είναι κατοικίδιο που απομακρύνθηκε απο το σπιτι του. Πολλοί άνρωποι στην ύπαιθρο έχουν γάτους για να τρώνε τα ποντίκια.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”