Όλοι την ίδιαν αρρώστια έχουμεsotiris!129 έγραψε:Eνα παραμα οπως γινετε ζε μας τωρα αλλα χαπαρη εμεις!

Όλοι την ίδιαν αρρώστια έχουμεsotiris!129 έγραψε:Eνα παραμα οπως γινετε ζε μας τωρα αλλα χαπαρη εμεις!
+++++ οτι εριφκα στρουθους με την σφεντονα(εφεφκαν τα σκαγια και πρεπει να εσπασα κανενα-δυο παραθυρα στην γειτονια)Captain theodoros έγραψε:Όταν ήμουν μικρός δεν είχα iphone, ούτε laptop ούτε PSP. Έπαιζα όλη μέρα κρυφτό, σχοινάκι, ποδήλατο. Πήγαινα σπίτι όταν νύχτωνε. Η μαμά μου δεν με έπαιρνε τηλέφωνο, απλά μου φώναζε από το σπίτι. Αντί για facebook είχα μόνο τους φίλους της γειτονιάς μου. Δεν είχαμε dettol αλλά παίζαμε στη λάσπη. Κάθε μέρα βλέπαμε tom&jerry και όχι τα ξέκ*λα και τους μλκς των πρωινών εκπομπών. Χαρούμενη παιδική ηλικία.! Ανέβασε το κι εσύ στο προφίλ σου, εάν έχεις πιει νερό απο λάστιχο και πάλι επιβίωσες....!!!
NIBA έγραψε:KAPETANIE KALHSPERA/PVS SOY FENONTAI TA ERGA MOY?[attachment=0]lagos.jpg[/attachment
mikros έγραψε:+++++ οτι εριφκα στρουθους με την σφεντονα(εφεφκαν τα σκαγια και πρεπει να εσπασα κανενα-δυο παραθυρα στην γειτονια)Captain theodoros έγραψε:Όταν ήμουν μικρός δεν είχα iphone, ούτε laptop ούτε PSP. Έπαιζα όλη μέρα κρυφτό, σχοινάκι, ποδήλατο. Πήγαινα σπίτι όταν νύχτωνε. Η μαμά μου δεν με έπαιρνε τηλέφωνο, απλά μου φώναζε από το σπίτι. Αντί για facebook είχα μόνο τους φίλους της γειτονιάς μου. Δεν είχαμε dettol αλλά παίζαμε στη λάσπη. Κάθε μέρα βλέπαμε tom&jerry και όχι τα ξέκ*λα και τους μλκς των πρωινών εκπομπών. Χαρούμενη παιδική ηλικία.! Ανέβασε το κι εσύ στο προφίλ σου, εάν έχεις πιει νερό απο λάστιχο και πάλι επιβίωσες....!!!
![]()
![]()
mikros έγραψε:καλημερα captain!!!Ακομα ειμαι πολυ καλο παιδι!!!