Ατε τζαι στα δικα μας...εν μας δια σιερι ο γεριμος!!sotiris!129 έγραψε:προινη βολτα με τον Μιχα!
10 αλαξαμε τοπο γιατι τα περδικια δεν μας αφιναν να ολοκλιροσουμε τον πρωταρχικο μας σκοπο που ηταν ο λαγος, ο Μιχας δεν με αφινε να παιξω ουτε τα περτιζια!
παμε αλλου μαλαι μαλαι ο Λακης σε ενα κοματι και μπαμ πετασετε 15-20 μετρα μπροστα μου 1 χαρτουτσια 30gr europa 6no δεν τον κρατισε 2 χαρτουτσια 35gr victory 5 no εκατσε πουπανω του και ο λαγος να πιγενει! και ξεκινουν τα γνοστα οι σκυλοι να λασουν ο Μιχας να με ρωτα πως που ποτε και που πιγε, εγω να κλαπσουριζω για την τυχη μου την μαυρι και σκοτηνη, φκενουν οι σκυλοι τα 80 μετρα που εμειναν για τον δρομο πουπισω τους εμεις, και εγω να προσπα8ω να πισω τον Μιχα πως εν ειμαι "καλικας" και πως πραγματι εκουτσισα τον ζε ακουω ενα ,,, ΕΤΟΝ γυριζω και βλεπω τον 5 μετρα που μενα 10 που τον παρεα και 10cm που τους σκυλους τους 3τη βολη δεν εγινε γιατι ηταν τα σκυλια μπροστα μας... εξεκινησα ΠΑΛΕ το κλαμα εγω ΟΜΩΣ....
βαρια χτυπιμενος κατελιξε στα σαγονια της σκυλας του Μιχα λιγο πιο κατω!!!
εσπασαμε την γκαντεμια!!!!
φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
-
Omonoia99
- Full Member
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
-
APOLLON AROSTIA MOU
- Full Member
RE SOTIRI, MA TOUTOS ENEN O LAOS POU KRATAS STHN FOTOGRAFIA POU KATO POU TO ONOMA SOU RE?Omonoia99 έγραψε:Ατε τζαι στα δικα μας...εν μας δια σιερι ο γεριμος!!sotiris!129 έγραψε:προινη βολτα με τον Μιχα!
10 αλαξαμε τοπο γιατι τα περδικια δεν μας αφιναν να ολοκλιροσουμε τον πρωταρχικο μας σκοπο που ηταν ο λαγος, ο Μιχας δεν με αφινε να παιξω ουτε τα περτιζια!
παμε αλλου μαλαι μαλαι ο Λακης σε ενα κοματι και μπαμ πετασετε 15-20 μετρα μπροστα μου 1 χαρτουτσια 30gr europa 6no δεν τον κρατισε 2 χαρτουτσια 35gr victory 5 no εκατσε πουπανω του και ο λαγος να πιγενει! και ξεκινουν τα γνοστα οι σκυλοι να λασουν ο Μιχας να με ρωτα πως που ποτε και που πιγε, εγω να κλαπσουριζω για την τυχη μου την μαυρι και σκοτηνη, φκενουν οι σκυλοι τα 80 μετρα που εμειναν για τον δρομο πουπισω τους εμεις, και εγω να προσπα8ω να πισω τον Μιχα πως εν ειμαι "καλικας" και πως πραγματι εκουτσισα τον ζε ακουω ενα ,,, ΕΤΟΝ γυριζω και βλεπω τον 5 μετρα που μενα 10 που τον παρεα και 10cm που τους σκυλους τους 3τη βολη δεν εγινε γιατι ηταν τα σκυλια μπροστα μας... εξεκινησα ΠΑΛΕ το κλαμα εγω ΟΜΩΣ....
ASTIEFKO FILE MOU-))))
SIXARITIRIA
-
sotiris!129
φιλε μου μακαρι να σου κατσι ζεσενα γιατι σημερα εκατσε πολλα εμενα 5 δευτερολεπτα να αρκουσα να γυρισω πανω ουτε που 8α τον εβλεπα και το πιο πυθανο να μεν εκαταλαβενα οτι επροβουρισε-θα ηταν ακομα μια χαμενη μαλαϊ...ασε που αν δεν ηταν ο Μηχας το πολλι πολλι να ειμουν ζιαμε ζε να κλεω ακομα! 
ε φιλε Apollon εν η τυχερη φορμα ζινι
, ζε η μονη που εχω με πορτοκαλι παρολο που "ειμαι" ΑΠΟΕΛηστας αρα πανω κατω ετσι εν να με καταλαβεις αν με δεις πας το βουνο

ε φιλε Apollon εν η τυχερη φορμα ζινι
-
LEFKIOS
- Full Member
Φίλε Σωτηρη.... επέτασε η σιήνα σου...
. ΣΟΥ είπα κάποτε, στις 2/11/2011 σε αυτό το τοπικ να μην απογουτεύεσαι γιατί υπάρχει και η επόμενη μέρα και εσυ ελάλες μου για την σιήνα σου. Τελίκά επιασες τον φκιακα, συγχαριτήρια και βάλε στόχο τον επόμενο, θεν θα αρκήση να ερθη , να το θυμάσε.
-
koursaros21
- Full Member
λεβενταρος και εσυ και ο λαγος σου φιλε σωτηρη
συγχαρητηρια!!!!

συγχαρητηρια!!!!
-
MONO AU-79
- Full Member
Μπραβο Σωτηρη και καλη συνεχεια ωραιο το χρωμα της φανελας στη φωτο 
-
sotiris!129
thnx κοπελια...λαλεις ναν ζεφκαρι οι χινες μου φετος ρε λεφκιε

-
sotiris!129
ε Μηχα, επιεν ο ζιρις μου στους καραολους επιανα σε να παμε αλλα εκοφκες ξυλα αλοπος
αυριο σαστα αδιαβροχα σου!!!
4 ατομα επιαν 2 σικλες τοσες
αυριο σαστα αδιαβροχα σου!!!
4 ατομα επιαν 2 σικλες τοσες
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
canis
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:προινη βολτα με τον Μιχα!
Φίλε επιτέλους εγύρισε ο τροχός!!!
εγελάσαν τα μουστάτζια σού!!! καλή συνέχεια...
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Μπραβο ρε Σωτηρη εισαι μια δυναμη . η φανελλα και το τσιαρουι μες το στομα ουλλα τα λεφτα . αμαν εν εκρουσες το μουστατζι σου που τη χαρα σου παλε καλα .