Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12

Απάντηση
nicolas theocharous
Full Member

Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12

Δημοσίευση από nicolas theocharous »

παιδια καλημερα. βλεπω το θεμα που αναπτυξατε και θελω να μοιραστω και εγω μια εμπειρια μαζι σας.

πριν κατι χρονια ειχαμε ενα σκυλο ο οποιος ηταν τρατα πραγματικη. ενα σκυλο ειχαμε και επερναμε μεσω ορο 9-10 λαγους καθε χρονο απο εκεινο το σκυλο. παμε εξορμηση σε μια τοποθεσια που αρεσκε μας και εκυνηγουσαμεν την χρονια. πιανουμε παγανια. περνουν 4 διπλοκαμπινα απο κατω βλεπουν μας εμας πιεννουν 300 μετρα παρακατω παρκαρουν. εκατεβηκαν απο 4 διπλοκαμπινα 8 ατομα και εκατεβασαν 25 σκυλους αν δεν ηταν και παραπανω..... εξεκινησαν παγανια μπροστα μας. λαλει μου ο παπας μου η κυπρος γεματη βουνα ειδαν μας αλλα ατου να ερτουν να περπατησουν μπροστα μας, λαλω του τι καμνουμε?? λαλει μου προχωρουμε πισω τους μεχρι να τελιωσει το βουνο και μετα μωλις τελιωσει περνουμε απεναντι να μεν περπατουμε πισω τους. λιγο πριν τελιωσει το βουνο φερμαρει η Ροντα μας φκενει ο λαγος χτυπα τον ο παπας μου επιασαμεν τον... εστραφηκαν πισω τα κοπελια να μας πουν οτι ο λαγος εν δικος τους γιατι αναγκαστηκαν να περπατησουν πιο γρηγορα απο το κανονικο επειδη ειμασταν πισω τους και εν εμπορουσαν να παν οπως εθελαν!!!!!! εγινε ολοκληρος καβγας πανω στο βουνο και επημεναν να τους δωσουμε τον λαγο επειδη ηταν δικος τους. εν μεσο του καβγα!!! πεταγεται δευτερος λαγος λιγο πιο κατω και φεφκει απεχτος. τον λαγο εφκαλεν τον η Ροντα παλε η οποια επροχωρησε λιγο πιο κατω ενω εμεις εμειναμε στασιμοι να σηζητουμε. ακουστε τωρα το σκηνικο... 3 ατομα απο το απεναντι βουνο γνωστοι του παπα μου αρκεψαν τους τις φωνες και στο τελος επιασαμε τον λαγο... το τι απειλες ακουσαν τα αυτια μας εκεινη την ημερα εν φανταζεστε μα τι για το σκυλο μας, για το αυτοκινητο μας, για το σπιτι μας για την οικογενεια μας, οτι εν θα εφεφκαμε απο το βουνο.... κυριε ελεισον!!!!

παμε καφενε στο χωριο τα κοπελια εκει!!! ερκεται ο ανθρωπος που ειχε τον καφενε φιλος μας ρωτα αμς τι εκαμαμε λαλει του ο παπας μου και εκαμε το λαθος να του πει πως εφιε ακομα ενας λαγος και πως θα τον εβρησκαμε την επομενη κυριακη... τα κοπελια εκει εβλεπαν μας ειρωνικα και εψουψουριζαν συνεχεια...

και μετα εγινε το αυτονοητο. παμε την επομενη κυριακη στον ιδιο τοπο φκενουμε πανω στο βουνο.... ναρκοπεδιο απο δολωματα και εκει εγραφτηκε αδοξα και το τελος του αγαπημενου σκυλου που ειχα..... τα ατομα εν θα πω την καταγωγη τους αν και εμαθα πολλα για εκεινους. εν εχει σημασια η καταγωγη παντου υπαρχουν και καλα παιδια με σωστη συμπεριφορα αλλα και παντου υπαρχουν αλητες. η πικρα και το γιατι παντα εννα με στοιχειωνουν. μια ζωη εμαθα να προσπαθω να ειμαι ο σωστος ενω καπιοι αλητες καμνουν οτι θελουν και καταστρεφουν τα παντα. και για πιο λογο?? πειτε μου ενα λογο σωστο να παω να διεκδικησω λαγο ετσι.. πειτε μου ενα λογο να δηλητηριασω ο σκυλι του αλλου.. πειτε μου ενα λογο 8 ατομα να εχουν 25 ισως και παραπανω σκυλια αφου οπως και να εχει παλε παρανομο εν και τουτο...

το θεμα εν ειναι αν ειναι 18 ατομα και εχτυπησαν 16 λαγους αλλα και ο αριθμος. ναι βαση του νομου δικαιουνται 32 αλλα πρεπει να κυνηγουν μεχρι να παιξουν οσους δικαουντε?? εννεν κριμα ρε παιδια?? υπερογκη καρπωση και 16 λαγοι?? το θεμα εινα περι αντιληψης του καθενος.

Εγω περσυ εκυνηγησα πρωτη Κυριακη κουτσος με προβλημα στο γονατο και μονο 2 εξορμησεις εκαμα ολοκληρη χρονια την υπολοιπη στο κρεβατι και ηξερα το που μιας αρχης. επιαμε 5 ολπα επιασαμε συνολικα 18 πουλια παντα πηγαινουμε μια βουρκα και εν ομαδικο το κοτα μας και εγω εχτυπησα 6 και εδω οταν το ειπα εκαμαν μου οπως του σσιλλου του ..... οτι επερασα το κοτα τα ποστς εν μεσα πιεννετε δειτε τι μου ειπαν. εν απιστευτο το πως ενιωσα και ποση προσβολη... οταν ακουω ομως για καρπωσεις 16 λαγων απο 18 ατομα νιωθω το ιδιο ασχημα... εν σημαινει πως επειδη καλυφκει σε ο νομος εισαι και σωστος... αποψη μου.. νομιζω πως απο ενα σημειο και μετα και καλημμενος να εισαι πρεπει να σταματας. φυλαουμε για να εχουμε.. αλλα που?? μεσα στην Κυπρο που ετσι πραμα?? καμνουμε του κοσμου τις παρανομιες και ουλλα τα λαθη του κοσμου και στο τελος ερκουμαστε και κλαιουμαστε οτι εν εχει θηραμα και σειρνουμε τα πανω σε τριτους και σε αλλους παραγοντες.
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

@ Nikolas

RESPECT!
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

nicolas theocharous έγραψε:παιδια καλημερα. βλεπω το θεμα που αναπτυξατε και θελω να μοιραστω και εγω μια εμπειρια μαζι σας.

πριν κατι χρονια ειχαμε ενα σκυλο ο οποιος ηταν τρατα πραγματικη. ενα σκυλο ειχαμε και επερναμε μεσω ορο 9-10 λαγους καθε χρονο απο εκεινο το σκυλο. παμε εξορμηση σε μια τοποθεσια που αρεσκε μας και εκυνηγουσαμεν την χρονια. πιανουμε παγανια. περνουν 4 διπλοκαμπινα απο κατω βλεπουν μας εμας πιεννουν 300 μετρα παρακατω παρκαρουν. εκατεβηκαν απο 4 διπλοκαμπινα 8 ατομα και εκατεβασαν 25 σκυλους αν δεν ηταν και παραπανω..... εξεκινησαν παγανια μπροστα μας. λαλει μου ο παπας μου η κυπρος γεματη βουνα ειδαν μας αλλα ατου να ερτουν να περπατησουν μπροστα μας, λαλω του τι καμνουμε?? λαλει μου προχωρουμε πισω τους μεχρι να τελιωσει το βουνο και μετα μωλις τελιωσει περνουμε απεναντι να μεν περπατουμε πισω τους. λιγο πριν τελιωσει το βουνο φερμαρει η Ροντα μας φκενει ο λαγος χτυπα τον ο παπας μου επιασαμεν τον... εστραφηκαν πισω τα κοπελια να μας πουν οτι ο λαγος εν δικος τους γιατι αναγκαστηκαν να περπατησουν πιο γρηγορα απο το κανονικο επειδη ειμασταν πισω τους και εν εμπορουσαν να παν οπως εθελαν!!!!!! εγινε ολοκληρος καβγας πανω στο βουνο και επημεναν να τους δωσουμε τον λαγο επειδη ηταν δικος τους. εν μεσο του καβγα!!! πεταγεται δευτερος λαγος λιγο πιο κατω και φεφκει απεχτος. τον λαγο εφκαλεν τον η Ροντα παλε η οποια επροχωρησε λιγο πιο κατω ενω εμεις εμειναμε στασιμοι να σηζητουμε. ακουστε τωρα το σκηνικο... 3 ατομα απο το απεναντι βουνο γνωστοι του παπα μου αρκεψαν τους τις φωνες και στο τελος επιασαμε τον λαγο... το τι απειλες ακουσαν τα αυτια μας εκεινη την ημερα εν φανταζεστε μα τι για το σκυλο μας, για το αυτοκινητο μας, για το σπιτι μας για την οικογενεια μας, οτι εν θα εφεφκαμε απο το βουνο.... κυριε ελεισον!!!!

παμε καφενε στο χωριο τα κοπελια εκει!!! ερκεται ο ανθρωπος που ειχε τον καφενε φιλος μας ρωτα αμς τι εκαμαμε λαλει του ο παπας μου και εκαμε το λαθος να του πει πως εφιε ακομα ενας λαγος και πως θα τον εβρησκαμε την επομενη κυριακη... τα κοπελια εκει εβλεπαν μας ειρωνικα και εψουψουριζαν συνεχεια...

και μετα εγινε το αυτονοητο. παμε την επομενη κυριακη στον ιδιο τοπο φκενουμε πανω στο βουνο.... ναρκοπεδιο απο δολωματα και εκει εγραφτηκε αδοξα και το τελος του αγαπημενου σκυλου που ειχα..... τα ατομα εν θα πω την καταγωγη τους αν και εμαθα πολλα για εκεινους. εν εχει σημασια η καταγωγη παντου υπαρχουν και καλα παιδια με σωστη συμπεριφορα αλλα και παντου υπαρχουν αλητες. η πικρα και το γιατι παντα εννα με στοιχειωνουν. μια ζωη εμαθα να προσπαθω να ειμαι ο σωστος ενω καπιοι αλητες καμνουν οτι θελουν και καταστρεφουν τα παντα. και για πιο λογο?? πειτε μου ενα λογο σωστο να παω να διεκδικησω λαγο ετσι.. πειτε μου ενα λογο να δηλητηριασω ο σκυλι του αλλου.. πειτε μου ενα λογο 8 ατομα να εχουν 25 ισως και παραπανω σκυλια αφου οπως και να εχει παλε παρανομο εν και τουτο...

το θεμα εν ειναι αν ειναι 18 ατομα και εχτυπησαν 16 λαγους αλλα και ο αριθμος. ναι βαση του νομου δικαιουνται 32 αλλα πρεπει να κυνηγουν μεχρι να παιξουν οσους δικαουντε?? εννεν κριμα ρε παιδια?? υπερογκη καρπωση και 16 λαγοι?? το θεμα εινα περι αντιληψης του καθενος.

Εγω περσυ εκυνηγησα πρωτη Κυριακη κουτσος με προβλημα στο γονατο και μονο 2 εξορμησεις εκαμα ολοκληρη χρονια την υπολοιπη στο κρεβατι και ηξερα το που μιας αρχης. επιαμε 5 ολπα επιασαμε συνολικα 18 πουλια παντα πηγαινουμε μια βουρκα και εν ομαδικο το κοτα μας και εγω εχτυπησα 6 και εδω οταν το ειπα εκαμαν μου οπως του σσιλλου του ..... οτι επερασα το κοτα τα ποστς εν μεσα πιεννετε δειτε τι μου ειπαν. εν απιστευτο το πως ενιωσα και ποση προσβολη... οταν ακουω ομως για καρπωσεις 16 λαγων απο 18 ατομα νιωθω το ιδιο ασχημα... εν σημαινει πως επειδη καλυφκει σε ο νομος εισαι και σωστος... αποψη μου.. νομιζω πως απο ενα σημειο και μετα και καλημμενος να εισαι πρεπει να σταματας. φυλαουμε για να εχουμε.. αλλα που?? μεσα στην Κυπρο που ετσι πραμα?? καμνουμε του κοσμου τις παρανομιες και ουλλα τα λαθη του κοσμου και στο τελος ερκουμαστε και κλαιουμαστε οτι εν εχει θηραμα και σειρνουμε τα πανω σε τριτους και σε αλλους παραγοντες.

+1000000000000!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

nicolas theocharous έγραψε:παιδια καλημερα. βλεπω το θεμα που αναπτυξατε και θελω να μοιραστω και εγω μια εμπειρια μαζι σας.

ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ......ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..... ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
nicolas theocharous
Full Member

ακριβως φιλε μου εννα αναρωτιωμαστε γιατι.... και να ξερεις παντα εννα φταιουν οι αλουποι, οι ξηρασιες, οι ποντικες, τα σιαχινια, οι φινες αλλα ποττε ο ανθρωπινος παραγοντας και οι πραξεις του... μαλλον ο κυπραιος παραγοντας και οι πραξεις του....

καποτε που πιεννω και καθουμαι μεσα στους συλλογους και ακουω ιστοριες εμεις επιασαμε τοσους ενω εσεις επιασετε τοσους και ξερω γω και κοντραρουντε οι παρεες και μαλλοωνουν με τις ωρες και φτανουν καποτε να δηλητηριαζει η μια πρεα τα σκυλια της αλλης παρεα ακου!!! καθουμαι και σκεφτουμαι ρε γμτ μα εν τουτα τα πραματα που εχουν αξια στην ζωη καποιων ανθρωπων?? ποιος εννα παιξει τους παραπανω λαγους?? τουτο εν η αξια?? ποιος εννα γεμωσει παραπανω το ψυγειο?? ποιος εννα θελει τις παραπανω φριζες??

εγω προχτες την πρωτη Κυριακη επια και ως το μεσιμερι εφυγαμε για να μεν περασουμε το κοτα και ηρταμε πισω υγιεις και εθυμουμασταν τα καλλικωματα που εκαμαμε ειδικα εγω βλεπω τα οραμα ακομα, και εχαχανιζαμε οπως τους πελλους. την τεταρτη επια και εν εσιρα χαρτουτσια και ας εφκαλαν τα ποδια μου λαδι... και τι εγινε ασπουμε??

δηλαδη αν εγεμωνα το ψυγειο λαγους και ειχα κατι να χουμιστω εννα ειμουν καλυτερος κυνηγος απο οτι ειμαι τωρα?? η καλυτερος ανθρωπος?? το θεμα ειναι πως οι καμνουμε να το καμνουμε με το μετρο για να εχουμε. δηλαδη αν επιενναμε 20 ατομα κυνηγι επρεπε και καλα να κυνηγουμε ωσπου να σκοτωσουμε 100 περδικια?? εν μπορω να καταλαβω. 18 ατομα 16 λαγους. ναι μπραβο ουαου εχουν σκυλους εκαμαν κοπους εν καλοι στο σημαδι... αλλα ως τζιαμε... εγω προσωπικα εφτασα στο σημειο οτι παιζω να το λυπουμαι θεμας γιατι ξερω οτι εννα ερτει το σημειο συντομα που εννα ειναι το τελευταιο που εννα παιξω.. ο αλλος προχτες επιε στο βουνο πριν το ξημερωμα ειδε το λαγο που ετρεχε μεσα στο δρομο και εστησε το οπλο εκατεβασε το παραθυρο και επεξεν τον και εκαπαρτηζε και εχουμιζετουν ουλλη μερα...

θυμουμε ειμουν μικρος 10-11 χρονων επιενναμε κυνηγι στη Μεληνη και ηβραμε τον λαγο μεσα στον δρομο ο παπας μου πισω του με το αυτοκινητο εμπορουσε ανετα να τον τσιλησει αλλα εν το εκαμνε απλα ακολουθουσε εγω παουρκες τσιλλα τον παπα τσιλlα τον εγελουσε λαλω του εννα στησω οπλο λαλει μου ουτε να το διανωηθεις και αρκεψα να φωναζω και λαλει μου εννα ειναι η τελευταια σου φορα αν συνεχησεις... εφυγε ο λαγος παρκαρουμε λιγο πιο κατω.. ξημερωνει καλα ξεκινουμε την παγανια με την αξεχαστη Ροντα μας... επιασε την μαλαη του και αρκετη αποσταση παρακατω εφερμαρεν τον και επιασεν τον ο παπας μου. μπορει να ηταν εκεινος μπορει και οχι... εγυρησε ο γερος μου και λαλει μου ειδες γιε μου τωρα την αξια του κυνηγιου?? εφερε μας 2 χιλιομετρα το μωρο και ηβρεν τον. τι αξια εννα ειχε αν τον ετσιλουσαμε εκεινη την ωρα?? εν το ιδιο με τωρα?? εκεινη την ημερα εν θα την ξεχασω ποττε μου γιατι ηταν η ημερα που εξεκινησα και εγω να βλεπω την διαφορα της κρεατοσυλλογης που την αξια του κυνηγιου...
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

Πραγματικα διαβαζοντας τα τελευταια σχολια με χαροποιει το γεγονος οτι εχει κυνηγους σαν το φιλο Νικολα που σκεφτονται με αυτο το τροπο και ευτυχως δεν ειμαι μονος μου, γιατι τα τελευταια χρονια αυτο ενιωθα καθε φορα που εβγαινα στο βουνο! Δυστυχως διαπιστωνω οτι οι παραφωνιες καθε χρονο αυξανονται και το χειροτερο οτι περιλαμβανει και νεους σε ηλικια κυνηγους. Ακομα και με ατομα που γνωριζω και με φιλους που κυνηγω απογοητευομαι γιατι εχουμε μια συμπεριφορα οπως τους νηστικους!! Καπου χαθηκε το νοημα του κυνηγιου και
καπια στιγμη με μαθηματικη ακριβια θα πηγαινουμε εξορμησεις κ θα παιζουμε μονο τενεκκουθκια και μπουκαλες που αφηνουμε στο βουνα γιατι δεν θα εχει τπτ αλλο!!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Koutsofteros έγραψε:Τούτο το φαινόμενο, με το πουλί να τρώει την ττουφετσιά και να αρκεί να ππέσει, ενώ έφαε πολλά σκάγια, εβίωσα το μια χρονιά που χρησιμοποίησα συγκεκριμένη χαρτούτσια...
Βασικά ήταν μια περίοδος πριν χρόνια, που έπαιζα sporting, και μου άρεσε πολλά το Victory 36 gr με νίκελ σκάϊ!
Ε λαλώ, αφού εν έτσι καλό (γιατί όντως έπιανες κάτι δίσκους στ'ανάθεμα) να το βάλω και στο περτίτζι.
Ε θυμούμαι κάποια πουλιά, που ήταν σε κανονική απόσταση, που είχαν μιαν καθυστέρηση ( :lol: ) στο να καταλάβουν τι έγινε, τζαι εξαπολούσαν μετά που λλίο... Όταν τα έπιαννα, ήταν τζαι ολοαίματα, γιατί το σκάι εν αλλοιώνετουν, ήταν πιο διατρητικό, δεν έχανε ταχύτητα όπως τον μόλυβδο που αλλάζει σχήμα, τζαι έφκενναν που την άλλη....
Νομίζω απαγορεύουνται τωρά τούτες με το νίκελ....εν είμαι σίουρος....
Εισαι σωστος οντος τα νικελ σκαγια συχνα προκαλουν οβερ κιλλ για τους λογους που ειπες φιλε. Εισαι λαθος στο οτι απαγορευονται. Επιτρεπονται και κυκλοφορουν κανονικα.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

n3ktar έγραψε:Πραγματικα διαβαζοντας τα τελευταια σχολια με χαροποιει το γεγονος οτι εχει κυνηγους σαν το φιλο Νικολα που σκεφτονται με αυτο το τροπο και ευτυχως δεν ειμαι μονος μου, γιατι τα τελευταια χρονια αυτο ενιωθα καθε φορα που εβγαινα στο βουνο! Δυστυχως διαπιστωνω οτι οι παραφωνιες καθε χρονο αυξανονται και το χειροτερο οτι περιλαμβανει και νεους σε ηλικια κυνηγους. Ακομα και με ατομα που γνωριζω και με φιλους που κυνηγω απογοητευομαι γιατι εχουμε μια συμπεριφορα οπως τους νηστικους!! Καπου χαθηκε το νοημα του κυνηγιου και
καπια στιγμη με μαθηματικη ακριβια θα πηγαινουμε εξορμησεις κ θα παιζουμε μονο τενεκκουθκια και μπουκαλες που αφηνουμε στο βουνα γιατι δεν θα εχει τπτ αλλο!!
Οταν καταλαβουμε οτι ενας λαγος η ενα περδικι ειναι ενα κοματι κρεας με τριχες και φτερα και οχι το champions leaque θα μπορεσουμε να συμπεριφερθουμε σωστα. Τι εγινε και αν πιασεις 5 και 10 λαγους? και γιατι τουτο πρεπει να το θαυμαζουν οι υπολοιποι? εαν δεν υπηρχε ο θαυμασμος και η ζηλεια δεν θα υπηρχε η λαθροθηρια και η κρεατοσυλλογη. Διοτι κανενας δεν πεζει 20 λαουσ για το εαυτο του. Το καμνει ειτε για να χουμιστει ειτε γιατι φοατε οτι εν να του τους παιξει ο αλλος και εν να του τους φαει.

Αρα καταντουμε να πιενουμε κυνηγι με το αγχος και το βουρος σαν να και ειναι απου προλαβει.

Κανεναζ δεν καμνει πρωταθλητισμο.

Πρεπει να απομιθοποιησουμε την καρπωση. Σταματατε να διχνεται θαυμασμο σε ενα που βαστα 10 περτικους και παει η σε καποιον που ξερεται οτι παιζει 10 λαους την σεζον και 30 εχτος σεζον.

Αμαν σαν χουμιστει διξετσι αδιαφορια και μιλιστε του αυστηρα. Ατε τζε αν επεξες λαο την νικτα. Παρακατο.... Πρεπει να χασειμτην αξια της η ποσοτητα και γενικα η καρπωση για να ηρεμισουν τα πραματα και να γινουν ολοι κυνηγοι και οχι ανταγονιστες.

Πρεπει ολοι να νιοσουν οτι ισε ενας κιοφτες αν καμνεις λαθροθηρια και οχι να προυπσουριζουν οτι ρε μα τουτος παιζει πολλους λαους κτλ. Γιατι ετζι γινεται... Ολοιμξερουμε λαθροθηρες αλλα κατηγορουμε μονο εκεινους που δεν ξερουμε. Οσοι εν παρεες μας εν ενταξει.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

admin έγραψε:τον έπαιξε με την δεύτερη με 3 νο σκάι στα 15 μέτρα, πράγματι θα συμφωνήσω με τον Κύπρο ο λαγός δέν επιρεάστηκε σε καρδία πνεύμονες και σικώτα απλά έφυγε χωρίς κοιλιά και έντερα αλλά πάλι επίε μακριά σε έτσι κατάσταση
http://www.youtube.com/watch?v=jlLAbj2bHGw
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
nicolas theocharous
Full Member

kypros έγραψε:
n3ktar έγραψε:Πραγματικα διαβαζοντας τα τελευταια σχολια με χαροποιει το γεγονος οτι εχει κυνηγους σαν το φιλο Νικολα που σκεφτονται με αυτο το τροπο και ευτυχως δεν ειμαι μονος μου, γιατι τα τελευταια χρονια αυτο ενιωθα καθε φορα που εβγαινα στο βουνο! Δυστυχως διαπιστωνω οτι οι παραφωνιες καθε χρονο αυξανονται και το χειροτερο οτι περιλαμβανει και νεους σε ηλικια κυνηγους. Ακομα και με ατομα που γνωριζω και με φιλους που κυνηγω απογοητευομαι γιατι εχουμε μια συμπεριφορα οπως τους νηστικους!! Καπου χαθηκε το νοημα του κυνηγιου και
Οταν καταλαβουμε οτι ενας λαγος η ενα περδικι ειναι ενα κοματι κρεας με τριχες και φτερα και οχι το champions leaque θα μπορεσουμε να συμπεριφερθουμε σωστα. Τι εγινε και αν πιασεις 5 και 10 λαγους? και γιατι τουτο πρεπει να το θαυμαζουν οι υπολοιποι? εαν δεν υπηρχε ο θαυμασμος και η ζηλεια δεν θα υπηρχε η λαθροθηρια και η κρεατοσυλλογη. Διοτι κανενας δεν πεζει 20 λαουσ για το εαυτο του. Το καμνει ειτε για να χουμιστει ειτε γιατι φοατε οτι εν να του τους παιξει ο αλλος και εν να του τους φαει.

Αρα καταντουμε να πιενουμε κυνηγι με το αγχος και το βουρος σαν να και ειναι απου προλαβει.

Κανεναζ δεν καμνει πρωταθλητισμο.

Πρεπει να απομιθοποιησουμε την καρπωση. Σταματατε να διχνεται θαυμασμο σε ενα που βαστα 10 περτικους και παει η σε καποιον που ξερεται οτι παιζει 10 λαους την σεζον και 30 εχτος σεζον.

Αμαν σαν χουμιστει διξετσι αδιαφορια και μιλιστε του αυστηρα. Ατε τζε αν επεξες λαο την νικτα. Παρακατο.... Πρεπει να χασειμτην αξια της η ποσοτητα και γενικα η καρπωση για να ηρεμισουν τα πραματα και να γινουν ολοι κυνηγοι και οχι ανταγονιστες.

Πρεπει ολοι να νιοσουν οτι ισε ενας κιοφτες αν καμνεις λαθροθηρια και οχι να προυπσουριζουν οτι ρε μα τουτος παιζει πολλους λαους κτλ. Γιατι ετζι γινεται... Ολοιμξερουμε λαθροθηρες αλλα κατηγορουμε μονο εκεινους που δεν ξερουμε. Οσοι εν παρεες μας εν ενταξει.
φιλε εχεις απολυτο δικαιο σε τουτα που λεεις. περσυ οταν δημοσιευσα οτι εχτυπησα 1-2 πουλια παραπανω που το κοτα νομιζω θυμασαι τι εγινε και τι μου ειπαν δαμεσα ασχετο αν το κοτα μας που πηγαινουμε εν ομαδικο και ειπαμε σαν παρεα πως ειμαστε ολοι μια βουρκα και ασχετο πως ειμουν με ενα ποδι και εν θα εκυνηγουσα για το υπολοιπο της season...

οπως και να εχει φιλε εγω εκαταντησα να πιεννω μονος μου κυνηγι, καμια φορα αν μπορει ερχεται και ο γαμπρος μου μαζι μου. εκαταντησα μονος μου γιατι εν ανεχουμουν τις ηλιθιοτητες που εκαμναν οι αλλοι παρεες ωρες ωρες και οσες φορες και αν τους τα ειπα μυαλο εν εβαλαν. εν γινεται να περπατω παγανια και καποια ατομα να περπατουν μεσα στα διολα να παιζουν πουλλουθκια , εν γινετε οτι κινειτε να εκτελειτε... ανεπητρεπτο, στο τελος επαρεξηγηθηκαμε και ειμαι εγω ο κακος.. παω καμια φορα με τον γερο μου (73 χρoνων) και εκεινο ειναι. οι εποχες που επιεννα κανονικα παγανια για λαγο και ξερω γω ετελιωσαν και πολλα πιθανον να μεν χτυπησω τιποτε αλλο φετος αλλα προτιμω 1000 φορες να πηγαινω στο βουνο να περπατω να μεν πιαννω τιποτε παρα να καμνω βλακειες.

γενικα η κατασταση εφτασε στο απροχωρητο με τουτο το θεμα. καθε περσυ και καλυτερα που λαλουμε αλλα τιποτε εν γινεται για να σασουν τα πραματα. οσο φταινε οι τριτοι χαιρι εν βλεπουμε σε τουτο τον τοπο. εννα μου πεις ειμαστε καποια ατομα δαμεσα που καμνουμε η λαλουμε κατι σωστο αλλα ποσες χιλιαδες ειναι εκει εξω που εν εχουν καθολου συνειδηση των πραξεων τους. δυστηχως εν εχουμε σωτηρια και ας καμνουμε εμεις κατι σωστο. αλλα που εννα ερτει εκεινη η ωρα και εν θα εχει φτερο δαμεσα εν θελω να σκεφτουμε και να λαλω πως ειμαι και εγω μερος τουτου του κακου που εγινε. αλλα ετσι ειναι φταιει η ξηρασια, οι αλουποι τα σαχινια και ολα τα αλλα που ανεκαθεν ανηκαν στην αλυσιδα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”