Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12

Απάντηση
Omonoia99
Full Member

Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12

Δημοσίευση από Omonoia99 »

Eπιαμε που τα τρια το μυαλιτερο σημερα..Τα περτιτζια συκονουνται που το μιλι...!! :(
Άβαταρ μέλους
PRO755
Full Member

Δημοσίευση από PRO755 »

PRO 755 ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟΝ ΜΠΕΡΕ?[/quote]
βασικο και αναντικαταστατο μελος τα τελευταια 20 χρονια[/quote]
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80.
ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΤΟΥΣ :lol:
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ....[/quote]
Ακριβως οπως το ειπες φιλε μου. Καποτε οι λαγοι δεν εβρησκαν παρκινγκ για να παρκαρουν.

Σημερα εκαμαμε 6 ωρες παγανια και δεν μπορεσαμε να βρουμε μια κουτση των τελευταιων 6 μηνων.

Νομιζω οτι στο τελος θα μεινουν μονο οι φωτογραφιες για να λεμε πως ηταν το κυνηγι και πως το καταντησαμε.

Προσωπικα οταν το σκεφτομαι νευριαζω αλλα απο την αλλη χαιρομαι που προλαβα καπιοες πολυ καλες χρονιες και γελω οταν ακουω καποιους να περιφανευονται επειδη επιασαν 5-6 λαγους σε μια σεζον.

Το 1990 κατα τις 1200 οταν ολοι μαζι η παρεα επιασε 14 λαγους εριξαμε κληρο για να δουμε ποιος θα παει να παιξει το λαγο που εκατσε απεναντι μας μεσα στη σχινια.
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

lagomania έγραψε:
AU-79 έγραψε:
lagomania έγραψε:δηλαδη ρε φιλε ησουν και εσυ στο μακελειο?
Απαντα σε εκεινα που σε ρωτισα και μεν αλλασεις θεμα αλλα αμφιβαλλω αν γνωριζεις εστω και ενα μας απλα ακουσες εφτασε κατι στα αυτια σου και λες οτι σου καπνισει και τα ατομα ηταν 9 οχι 18. Και που εν να φκαλουν τα ποθκια σου καντηλες να κατηγορας για μακελλιο. Προς το παρον καναπε και προ. Και οταν ταχα βρηκες βατουρα 9 και επαιξες 5 και κυνηγατε 3-4 ατομα συμφωνα με τα ατομα που κυνηγατε και τον αριθμο που ταχα επιασετε εκαμεται και εσεις μακελλιο...Λοιπον συγχαρητηρια.

αφου ρε παρεα ερκεσε και περιοχες μου ελα να παμε μαζι την Κυριακη να δουμεν αν ειμαι του καναπε και του προ και φερε και τα σκυλακια σου μαζι να δουμε αν δουλεφκουν την μαλαη γιατι να σηκωνουν λιο δυσκολο το βλεπω

Παλε εν απαντας δεν ξερεις τι σου γινεται, παρεπιπτοντως ειμαι και εγω που Παφο να παμε αλλα να με παρεις τσαμε που ηβρες τους 9 :lol: :lol: οσο για τα σκυλλακια μου εχω τα για μενα και για την παρεα που κυνηγω δεν εχω αναγκη να σου αποδειξω τιποτε μονος σου λες τα νουμερα ααα και που ειδες να λεω για κοντρα για εγω για καποιος αλλος που δαμεσα και συνεχεια προκαλεις κοντρες που δαμε φενεται ποσο πολλα ωριμος κυνηγος εισαι .Τελοσπαντον καθε ενας θωρει την παντα του απλα εσυ αρκεψες μια κουβεντα που ακουσες και οτι ξερεις ονοματα και καταστασεις και οτι εν μονο κοτσινοχωρκατες η παρεα και οτι θα πεις και ονοματα ε πεταααα αλλα ιδεα δεν εχεις απλος κουβεντες του καφενε και του καθε ασχετου. Αληθκια την αλλη φορα που καποιος μικρος εβαλε μια φωτογραφια με ενα λαουι που επεξετε και εγραφε διαφορες πελλαρες εν σου αρεσε αλλα και εσυ μικρος εισαι για λες πελλαρες.
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

επειδη εγ@#%% το ποστ στελωσου ΠΜ
NARITAPA
Full Member

Δημοσίευση από NARITAPA »

@lagomania
Πράγματα που κατηγορείς τους άλλους ΜΗ τα κάνεις και συ...5 λαγοί ,που λές ότι επιασες,εν τζιε λλιοι......
Έτσι είναι,..άν έτσι νομίζετε...../Λουίτζι Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

τον έπαιξε με την δεύτερη με 3 νο σκάι στα 15 μέτρα, πράγματι θα συμφωνήσω με τον Κύπρο ο λαγός δέν επιρεάστηκε σε καρδία πνεύμονες και σικώτα απλά έφυγε χωρίς κοιλιά και έντερα αλλά πάλι επίε μακριά σε έτσι κατάσταση
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Δεν ειναι οβερκιλ ρε παιδια, ετυχε μου και εμενα με λαον αλλου ανθρωπου, που τον ηβρα και γω εξω που το ρασιερο με τα νετερα εξω.

Αμμα φαει κοιλια χωρις να πειραξει ζωτικα οργανα ετσι ενι, μονο αμα φαει κελλε καρδια συκωθκια, καταβαλλετε αμεσα.

Συμφωνω με τον Κυπρο και τον Αριστο.

Οσο για τα δικα μας αποτελεσματα........εγινε μια προσπαθεια να ενωθει ξανα η ομαδα...μετρια επιτυχια.....αποτελεσματα....... 4 εξορμησεις 4 λαγοι ολοι μαζι ,

Ειμαστε 5 σκυλοι που καμνουν 1 μετριον :lol: και 7 ατομα που συνεργαζουντε μεταξυ τους οι 3:lol: .....

ΕΓΩ ακομη δεν τον καπνισα. :x

οι δυο λαγοι επεχτηκαν μεστην μονη.

Με ολα οσα ακουω που σας, θεωρω πολυ καλη καρπωση 4 λαγους, δεδομενου της καταστασης σε μια παρεα , σχεδον διχασμενη, και τα πολυ μετρια σκυλια που εχουμε φετος. Αν φκαλεις τους δυο λαους που ηταν με στην μονη, και τον ενα που ηταν τυχερος, ουσιαστηκα, μονον ενα λαο μπορεις να πεις οτι ηταν που τους σκυλους, αλοπως εκουτσουβλισαν πανω του :lol:

Ετσι ενι ομως να μεν εχουμε παραπονο, αμμα δουλευκεις τα σκυλια σου ουλο το χρονο παιζεις και λαους, αμα εν μες το κλουβι εν εχεις απαιτησεις.

Συγχαρητητρια στα παιδια που εχουν επιτυχιες.

Κια για τους τζικλαριες, σημερα στην πολη για την δουλεια, εναν αλαι μαυροπουλια, η ψαρονια, οπως θελετε πετε τα......εν καλο σημαδι τουτο.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

admin έγραψε:τον έπαιξε με την δεύτερη με 3 νο σκάι στα 15 μέτρα, πράγματι θα συμφωνήσω με τον Κύπρο ο λαγός δέν επιρεάστηκε σε καρδία πνεύμονες και σικώτα απλά έφυγε χωρίς κοιλιά και έντερα αλλά πάλι επίε μακριά σε έτσι κατάσταση
Tζιαι γω συμφωνω οτι δεν ειναι Over Killing. Αλλά για να το συζητησουμε τζιαι λιο. για να μαθαινουμε καλυτερα. Με την ιδια χαρτουτσια και την ιδια αποσταση αν κατσει πανω του κεντρο η ντουφεκια στα 15 μετρα εν να εχει over killing? Εγω με τη λογικη μου το over killing το καταλαβω οτι υπαρχει στις μεσαίες αποστασεις δηλαδή 25-30 μετρα. Εμενα συμβαινει μου καποιες φορες στις τζικλες.

Η΄ αν φαει 2 σκαια στα 15 δηλαδη δεν το εσκοπευσες καλα τζιαι ρεσσουν που την αλλη τζιαι παει πιο κατω τζιαι πεφτει το θηραμα..?.

Παλε εχει να κανει με την καλη σκοπευση? Δηλαδη αν εισαι κεντρο πεφτει! υπαρχει περιπτωση να εισαι κεντρο τζιαι να φαει 10 σκαια στα 15 μετρα τζιαι παλε να σηκωστει να φυει(over killing)??

Ας μας διαφωτισει καποιος....
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

admin έγραψε:τον έπαιξε με την δεύτερη με 3 νο σκάι στα 15 μέτρα, πράγματι θα συμφωνήσω με τον Κύπρο ο λαγός δέν επιρεάστηκε σε καρδία πνεύμονες και σικώτα απλά έφυγε χωρίς κοιλιά και έντερα αλλά πάλι επίε μακριά σε έτσι κατάσταση
Θα διαφωνήσω και εγώ με το Overkilling. Η ντουφεκιά κτύπησε χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και αρκετά σκάγια πρέπει να κτύπησαν και το έδαφος κάτω από την κοιλιά. Την στιγμή που δεν πλήτωντε ζωτικά όργανα όπως η καρδία και οι πνεύμονες ή και ο λαιμός και το κεφάλι τότε το θήραμα δεν καταβάλετε άμεσα. Αντέχει τον πόνο για λίγη ώρα ακομή μέχρι που να αντιδράσει ο οργανισμός του και να επέλθει η νευρική αναστολή.

Παρόμοια περίπτωση μου είχε τύχει πριν μερικά χρόνια. Η ντουφεκιά κτύπησε το λαγό στο ίδιο σημείο με τον λαγό της φωτογραφίας, αλλά 1-2 σκάγια έπληξαν τον λαγό και του έσπασαν την σπονδυλική στύλη ακριβώς πάνω από την κοιλιακή χώρα. Με τα πίσω πόδια νεκρά πλέον ο λαγός προσπαθούσε να ξεφύγει γαντζώνοντας με τα δύο μπροστινά πόδια και έρποντας σαν σκουλίκι. Ο δε λαγός διάνυσε άνετα 15 μέτρα μέχρι που τον πρόλαβαν τα σκυλιά.

Προσωπικά δεν έχω ακούσει ή δει περίπτωση overkill σε λαγό.
Καλή σας μέρα
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

lagomania έγραψε:ρε παιδκια ελεος ρε γμτ ελεος ακουω κατι αποτελεσματα θελω να φακκω πας τον τοιχο παρεα 18 ατομα στο Ακαμα επιασαν 16 λαους πρωτη Κυριακη κατι μπ$#^^$#% Κοτσινοχωρκατες εν γινετε ρε παιδια κανει δλδ και εν με πειραζει να παω και ονοματα
καλα ρε μεγαλε εσιης πριβλημα με τους κοκκινοχωριατες :?: και 18 ατομα λαλεις επεξαν 16 λαγους δικαιουταν ακομα 2 δηλαδη μπραβο τους εδουλεψαν επαρπατησαν εκουραστηκαν ενιοσαν σιηλλους καλουσ πιον το προβλημα :?: και για τους κοκκινοχωρκατες κοφκε το ως δαμε :x
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”