Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
- demetris-demetriou
- Full Member
Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
Προσωπικα απο τις χειροτερες εξορμησεις σημερα ειδικα ο καιρος θυμηθηκα την πιο απογοητευτικη περσινη περιοδο οι σκυλλοι απο τις 8.30 δεν ανταποκρινονταν το θηραμα η προσικονετουν απο τα 100 μετρα η δεν το εβλεπες καθολου ασε που καθε 300 μετρα εκαμνα πατιναζ !!!!!!! 

-
- Full Member
γεια σας κοπελια καλος σας βρηκα
συγχαριτηρια στα παιδια για το περιοδικο-τη ιστοσελιδα τo forum την εκπομπη και τα αλλα τοσα που μας προσφερουν
σημμερα η μερα μας ειχε πολλυ περπατημα
το θηραμα αν και ειδαμε απο μακρια πολλα περδικια .η παρεα 3 οπλα πηραμε 4
ο κοσμος ηταν παρα πολλυς και οι παγανιες απο μεγαλο αριθμο ατομων γεμισαν τα βουνα
λαγο δεν εβγαλαν τα σκυλια μας,ειδαμε ενα κυνηγο που κτηπησε ενα και μια παρεα που τους ξεγελασε ενας
καλη συνεχεια σε ολους!
συγχαριτηρια στα παιδια για το περιοδικο-τη ιστοσελιδα τo forum την εκπομπη και τα αλλα τοσα που μας προσφερουν
σημμερα η μερα μας ειχε πολλυ περπατημα
το θηραμα αν και ειδαμε απο μακρια πολλα περδικια .η παρεα 3 οπλα πηραμε 4
ο κοσμος ηταν παρα πολλυς και οι παγανιες απο μεγαλο αριθμο ατομων γεμισαν τα βουνα
λαγο δεν εβγαλαν τα σκυλια μας,ειδαμε ενα κυνηγο που κτηπησε ενα και μια παρεα που τους ξεγελασε ενας
καλη συνεχεια σε ολους!
- Hunter25
- Full Member
το ίδιο και εγώ φιλε μου , απο τις χειροτερες εξορμησεις χθες , να σηκώνεσαι το πρωί και να νομίζεις ότι είσαι στον όλυμπο που τι ξεροκριάδα που έχουμε και μετά όταν βγαίνει ο ήλιος να νομίζεις ότι είσαι στη σαχάρα ,εκάεικε το πρόσωπο μου και εφόρουν και καπέλοdemetris-demetriou έγραψε:Προσωπικα απο τις χειροτερες εξορμησεις σημερα ειδικα ο καιρος θυμηθηκα την πιο απογοητευτικη περσινη περιοδο οι σκυλλοι απο τις 8.30 δεν ανταποκρινονταν το θηραμα η προσικονετουν απο τα 100 μετρα η δεν το εβλεπες καθολου ασε που καθε 300 μετρα εκαμνα πατιναζ !!!!!!!

6 ώρες συνολικά χθες ( πρωί - απόγευμα ) και το μονο που συνάντησα ήταν ένα περδίκι που ήρθεν που τα ανάθεμα πάνω μου , σκεφτείτε πόση απόσταση κάλυψα σε 6 ώρες μαζί με τα σκυλιά και να μην σικοστι έστω και ένα πουλί από μακριά
και να σκεφτείτε ακόμα στη δεύτερη κυριακή είμαστε , να αλλάξω τις περιοχές που κυνηγό φοβάμαι γιατί αλλού δεν ξέρω αν έχει δολώματα η όχι , οι καημένη οι σκύλοι να προσπαθούν όπως τους πελούς πάνω κάτω και τίποτα.
δεν ξέρω , απαγοητευτικά πολύ χθες

-
- Full Member
Eχουμε τζαι εχεις πολλες εξορμησεις μπροστα μας,απλα πρεπει να καμουμε υπομονη..οση μας εμεινε δηλαδη!
φιλε μου hunter παενε λιγο πιο ψυλα, σε περιοχες λιγο πιο δυσβατες που τον αθρωπο, σε περιοχες που δεν επερασαν 1000 ατομα τες τελευτεες 3 εξορμησης που και ΑΝ πηγαν λογο του δυσβατου της περιοχης τα θηραματα εγλιτοσαν για διαφορους λογους, εγω εχτες ειδα το πιο λιγο μεσα σε 4 ωρες 1 λαγο 200-250 περτιζια ζε καταφερα επαιξα 4 και εκρεμασα 1 ουτε ο σκυλος δεν τα εβρισκε αν δεν τα εβλεπε-εβλεπα που επεσαν πανω κατω για να καταλαβεις για τη τοπο μιλο!
μαζι μου ηταν και ο stelios25 που το κοπελουι δεν τον ξερω απλα εστιλε μου msg στο φορουμ να τον παρω μαζι μου και πρωτι φορα με εβλεπε και τον εβλεπα αρα εν μπορω να πω λαφαζανια ηταν ζιαμε ζε εβλεπε!
μετα επιαμε 1-1:30 ωρα σε αλλη περιοχη που τοση ωρα ηταν αρκετη για να καλιψουμε την ιδια αποσταση μπορει και παραπανω με την αλλη περιοχη και ειδαμε ακομα 18-20 περδικια και επιασα εγω ακομα 1!
λογο του βαθμου δυσκολιας εκινου του τοπου δεν εμεινε τιποτε δηλαδη!!! και ως την αλλη κυριακη ΔΕΝ θα μεινουν ουτε εκεινα τα 18 αλλα θα μεινουν 2!
συνβουλη εφκα πιο πανω σε τοπους που εν μπορει να παει το αυτοκινητο σε βουνα που ΔΕΝ εχει αντιπυρινηκη που να την φκενει το αυτοκινητο! σε τοπους που η κουτσι Μαρια δεν μπορει να περπατισει!
μαζι μου ηταν και ο stelios25 που το κοπελουι δεν τον ξερω απλα εστιλε μου msg στο φορουμ να τον παρω μαζι μου και πρωτι φορα με εβλεπε και τον εβλεπα αρα εν μπορω να πω λαφαζανια ηταν ζιαμε ζε εβλεπε!
μετα επιαμε 1-1:30 ωρα σε αλλη περιοχη που τοση ωρα ηταν αρκετη για να καλιψουμε την ιδια αποσταση μπορει και παραπανω με την αλλη περιοχη και ειδαμε ακομα 18-20 περδικια και επιασα εγω ακομα 1!
λογο του βαθμου δυσκολιας εκινου του τοπου δεν εμεινε τιποτε δηλαδη!!! και ως την αλλη κυριακη ΔΕΝ θα μεινουν ουτε εκεινα τα 18 αλλα θα μεινουν 2!
συνβουλη εφκα πιο πανω σε τοπους που εν μπορει να παει το αυτοκινητο σε βουνα που ΔΕΝ εχει αντιπυρινηκη που να την φκενει το αυτοκινητο! σε τοπους που η κουτσι Μαρια δεν μπορει να περπατισει!
- APOLLON_1
+1000000 ετσι ειναι φιλε ακριβοςsotiris!129 έγραψε:φιλε μου hunter παενε λιγο πιο ψυλα, σε περιοχες λιγο πιο δυσβατες που τον αθρωπο, σε περιοχες που δεν επερασαν 1000 ατομα τες τελευτεες 3 εξορμησης που και ΑΝ πηγαν λογο του δυσβατου της περιοχης τα θηραματα εγλιτοσαν για διαφορους λογους, εγω εχτες ειδα το πιο λιγο μεσα σε 4 ωρες 1 λαγο 200-250 περτιζια ζε καταφερα επαιξα 4 και εκρεμασα 1 ουτε ο σκυλος δεν τα εβρισκε αν δεν τα εβλεπε-εβλεπα που επεσαν πανω κατω για να καταλαβεις για τη τοπο μιλο!
EPANIEL POWER
- stelios25
- Full Member
εχει δικαιο ο φιλος σωτηρης....τελικα βαση τα λεγομενα τα περτιτζια βρισκονται ψηλα πανο στισ μουτες και πρεπει να τα βουρησεις διαφορετικα καθουνται παστη μουτη τζε βλεπουσε τζε περιπεζουσε...οσπου περιμενουμε ποτε να φεξει το αγιο φως να κατεβουμε ουτε ως αυριο εν κατεβενουν....παντος μετα απο πολα κυνηγια που εκαμα το χτεσινο κυνηγι που εκανα με το φιλο σωτηρη ηταν και το πιο απολαυστικο....μεγαλες παγανιες βουνα και συνεχεια ενταση..αλα υποσχεθηκα του φιλου σωτηρη τη επομενη φορα που θα βρεθει λαο ενακοπουν τα αφτουθκια του....ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΖΕ ΕΝΑΡΤΗ ΩΡΑ ΤΟΥ
- PRO755
- Full Member
Επιτελους τωρα που εκαθαρισαν τα βουνα απο τους αθκιασερους και τους κλουβατζιες ελπιζω να κυνηγησουμε λιγο.
Μας τα χαλα λιγο ο καιρος αλλα απο το Σαββατο δειχνει οτι θα καμει νερα Παγκυπρια.
Κοκκινα Μπερε: 1 Λαγο & 1 καλλιτζιη
13 περδικες
2 σουβλες αλανιαρες στη μαντρα του Διονυση (μια ζωη την εχουμε........)
Μας τα χαλα λιγο ο καιρος αλλα απο το Σαββατο δειχνει οτι θα καμει νερα Παγκυπρια.
Κοκκινα Μπερε: 1 Λαγο & 1 καλλιτζιη
13 περδικες
2 σουβλες αλανιαρες στη μαντρα του Διονυση (μια ζωη την εχουμε........)
- BECCACCIA
- Full Member
ακομα 2 περτικουδια και ενας λαος εφυγε μας απαιχτος.
- Dimitris
3 περδίκια την 1η Κυριακή, 3 την Τετάρτη και 2 την περασμένη Κυριακή.
Το καλύτερο όμως είναι στο τέλος.... Παγωμένηηηηη με κουννούες!!!!
Το καλύτερο όμως είναι στο τέλος.... Παγωμένηηηηη με κουννούες!!!!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»