σκιμη θεμα με χαρτουτσιες??το μπενελλι μια χαρα τα πηγαινε μεχρι τωρα με τες χαρτουτσιες μηπως ειναι ο μαστρος του που ειχε θεμα με ποτα και ξενυχτια λογω γιορτων
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
πανικος έγραψε:σκιμη θεμα με χαρτουτσιες??το μπενελλι μια χαρα τα πηγαινε μεχρι τωρα με τες χαρτουτσιες μηπως ειναι ο μαστρος του που ειχε θεμα με ποτα και ξενυχτια λογω γιορτων
Οί ρε φίλε εν είχα έτσι θέμα Η τελευταία μέρα που ήπια ποτό ήταν την Δευτέρα άρα είμουν νιφάλιος!!! Η αλήθκια ρε φίλε είχα ένα θεματάκι με τις χαρτούτσιες και γω φυσικά διότι καλλίκωσα όπως είπα 2-3 πουλια!!! 3 πουλιά χτυπημένα καλά έφεφκαν σχεδόν πεθαμένα...τα 2 από τα 6 που πήρα το ίδιο πράμα αλλά τα έβλεπα που επιένναν και τα ήβρα κάτω από ακακίεσ νεκρά και τα 2....Άρα εφκαλα το συμπέρασμα ότι ίσως να ήταν οι χαρτούτσιες μου!!! Και γω φυσικά διότι μπορεί να το έπεζα άνετος και να μεν εσκόπεφκα όπως έπρεπε!!! Το μόνο που δεν φτέει είναι το benelli!!!!
Πρώτη εξόρμηση στην τζίκλα για μένα εχτές μετά τις γιορτές Περπατητό κυνήγι κλασσικά σε γνωστά μου μέρη... Πολλοί κυνηγοί στο στάμα έτσι μπορούσα να περπατήσω άνενιας... Πολλά τα πουλιά αν είχα παρέα σίγουρα θα κάναμε μεγάλη κάρπωση, όποτε σήκωνα το όπλο να παίξω εσηκώνονταν πουλιά που παντού και φεύγαν άπαιχτα... Πρέπει να έστειλα και αρκετά στα στάματα να κάμαν και εκείνοι το κέφι τους...
Εντομεταξύ δεν ξέρω αν είχαν και άλλοι το ίδιο θέμα, είχα 4 διαφορετικά είδη φυσίγγια, με όλες τα πουλιά επέφταν γεματωμένα (πραμα που σημαίνει ότι δεν εκόφκαν οι χαρτουτσιες (?) ) ... Είχα και 2-3 ξιφτερίσματα και 2-3 χαμένες κουτσόφτερες...
Αποτέλεσμα: 11.5km 20 τζίκλες
Κάπιες φάσεις σε φιλμάκι
Ξεκίνησε καλά η χρονιά, ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι... η κακοκαιρία στην Ελλάδα και όχι μόνο μάλλον μας ευνοεί
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
skimis έγραψε:Καλημέρα τζικλοπαρέα!! Μπραβο ρε Πανίκο ωραίες φωτο!!! Εγώ χθές κατάφερα να πιάσω 6 πουλιά...Κινήθηκαν πουλιά αλλά είχα θέμα με τις χαρτούτσιες...Έχασα και 3 μισοσκοτωμένα πουλιά και καλλικωσα ακόμα 2-3!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΩΡΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ.ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΣΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΕΞΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.
-ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΑΙΞΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ;
-ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΡΟΛΟΓΑΣ ΣΤΗ ΧΟΥΛΟΥ.
-ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙ ,ΦΙΛΟΥΣΑ ΕΠΕΛΛΑΝΕΤΕΣ.
ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΩ .ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
ΠΡΑΙΤΩΡΙ ΦΙΛΟΥΣΑ ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΚΑΛΑ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΙΞΑΝ; ΤΟΥ ΛΕΩ.ΟΧΙ ΕΙΠΑΝ ΜΟΥ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΧΤΗΚΑΝ .Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ 12 ΤΟΥ ΛΕΩ .
ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΗΝΤΑ ΕΜΕΙΝΕΣ ΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ .ΜΟΥ ΛΕΕΙ.
ΕΚΥΝΗΓΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΕΑ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΚΡΟΔΟΥΛΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
ΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΦΑΙΝΟΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΑΙΖΩ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΟΣΕΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΓΙΑ ΦΟΥΜΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΠΟ ΛΙΓΟΙ ΛΕΝΕ.
Η ανταποκριση βγηκε απο τον φιλο Πανικκο αλλα θα συμπληρωσω..οντως χτες πιο λιγα τα πουλια αλλα οι πορειες σταθερες!χτες δεν κουμανταρα σχεδον καθολου εν ηταν η μερα μου εχασα πολλα σιγουρα πουλια π κεινα π σε βλεπουν κ σβηνουν μονα τους στον αερα απο καρδιακο..
Περασαμε καλα παρολα αυτα κ χαρηκα π ειχε ο Πανικκος ευκαιριες αφου εκατσε επιτελους ενα τοπο κ κουμανταρε!!!
εμεις τελικα εχτες εσωσαμε το ματς δευτερο ημιχρονο καθος το πρωι εκει που επιαμεν μονο για χιονοπολεμο και ωραιες εικονες εκαμνεν! τελικα μετα της 10 εχαμιλοσαμε πιο κατω και εριφαραμεν εστο και λιο υγεια πανο απο ολα τωρα ειμαστε ετοιμη για την κυριακη ειπαμε να καμουμε το σκορ που το πρωτο ημιχρονο! εκαμαμεν και λιο περπατημα και μια και μοναδικη μπεκατσα που ηβρα ειχα ανοιχτο το οπλο επειδη εκατεβενα τον οχτο!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΞΟΡΜΙΣΩ.
ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΡΕΑΣ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ.
Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝ ΤΟ ΠΑΝΑΥΡΙ ΤΗΣ ΙΑΜΑΤΙΤΖΗΣ .ΕΓΕΜΩΣΕΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΥΛΟΥΘΚΙΑ.
ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
Απο χτές σκεφτόμουν αν θα πήγαινα σήμερα. Έβλεπα το καιρό και λόγω μιας υποχρέωσης θα μπορούσα να είμαι στο βουνό μέχρι τις 10 το αργότερο.. Τελικά δεν άντεξα και πήγα τον περίπατο... Όπως τα υποψιάστηκα τα πράματα.. Δυστυχώς η βροχή που μια ξεκινούσε μια σταματούσε δεν επέτρεπε περπάτημα στα γνωστά μου μέρη, έτσι κατέβηκα στο περβόλι κοντά στο αυτοκίνητο... Μια έσταματούσαν μια εδυναμωναν εμπαινοφκέναμε μες το αυτοκίνητο
Τελικά μια ανάμισυ ώρα τα καταφέραμε. Έιχα μια ωραία βολή (για να μην πουμε ότι πήγαμε άδικα φιλμάκι) και ένα ωραιότατο καλλίτζι που με καππέλιασε την ώρα που έψαχνα την μιά που έπαιξα στα πυκνα. Ώσπου να ακούσω το τσικ της και να δώ πάνω ήταν πας τη τζεφαλή μου ...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Κυνήγι μέσα στα νερά το πρωί μέχρι τις 10 χτύπησα 8 πουλιά βρήκα τα 5. Είχε λίγα πουλια΄επαρχία Λεμεοσύ, αρκετά για να σε κρατούν σε εγρήγορση!!! Τετάρτη Κυριακή απουσία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων επιστροφή την επόμενη τεταρτη