ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από admin »

ένας φίλος ενδιαφέρεται για 3 κιλά μπαρούτι S4 έχει κάποιος για πούλημα
Προσέχουμε...για να έχουμε
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

admin έγραψε:ένας φίλος ενδιαφέρεται για 3 κιλά μπαρούτι S4 έχει κάποιος για πούλημα
Καλησπερα φιλε εχω εγω μισο κιλο αν το θελει επιγον και το δινω
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ηθελε 3 αλλά λογικα και το μισό κάτι εννα κάνει στείλε μου π.μ το τηλέφωνο σου να του το σώσω να σε πάρει να εξηγηθείτε
Προσέχουμε...για να έχουμε
tasosmp
Full Member

Δημοσίευση από tasosmp »

Καλησπέρα στην παρέα. Ιδιογομωτης και εγώ πολλά χρονια, αλλά όχι σταδιακος. Εχω μια MEC 9000 και το μόνο που εχω αλλάξει είναι το μαχαιράκι της με ένα Steel Star Crimper C&P 12GA 6P από το siarm, οπότε και σε καινούριους κάλυκες κλεινω με μεγάλη επιτυχία. Στο δραπανο πάγκου εχω το στροφείο Steel Roll Crimper T2 C&P 12 GA. Αγαπημένη πυρίτιδα ΜΒ32 και ΜΒ36.
Φιλικά Τάσος
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Δοκιμασε να βαλεις και γ σταδιο φιλε. Θα δεις τεραστια διαφορα. Εγω τα αφαιρεσα ολα και εβαλα μαχαιρι gaep, β σταδιο και γ σταδιο
tasosmp
Full Member

Δημοσίευση από tasosmp »

Απίθανος 78 σας εχω παρακολούθηση, αλλά οι κάλυκες που χρησιμοποιώ είναι μεταχεισμενη κατά 90 +. Μόνο για φάσα και μαλλινοταπο χρησιμοποιώ καινούριους κάλυκες, και στα κλεισίματα δεν διαφέρουν από τα σταδιακά, εμφανισιακά.
Φιλικά Τάσος
Απίθανος 78
Full Member

Αποτη στιγμη που δουλευεις μεταχειρισμενους καλυκες φιλε τοτε το μαχαιρι το μεταλικο σου ειναι αχρησρο κατα τη γνωμη μου. Επειδη γεμιζω κι εγω μεταχειρισμενους δουλευω το εργοστασιακο που απο μονο του γυριζει στη θεση που πρεπει για να πιασει την παλια χαραξη ετσι ωστε να μην χαραξει αλλου και να παραμορφωσει τα πτερυγια
tasosmp
Full Member

Δημοσίευση από tasosmp »

Φιλε μου, κανει διαφορα και στους μεταχειρισμένους κάλυκες. ειδικα σε δύσκολα πλαστικά. Εξωτερικά στο μαχαιρι εχω βάλει ένα σημαδι για να πέφτει στο ιδιο σημειο στην παλαιά χαραξη.
Φιλικά Τάσος
Απίθανος 78
Full Member

Εγω σουλεω δοκιμασε το εργοστασιακο. Οταν κατεβασεις κατω γυριζει μονο του στην παλια χαραξη. Τωρα φυσικα οτι σε βολευει εσενα
Απίθανος 78
Full Member

Εγω με το μαχαιρι της γκαεπ εσπασαν τα νευρα μου. Με το εργοστασιακο ειναι μια χαρα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”