χωρις να είμαι ειδικος μοιαζει με πιστονι αποσπωμενου πατου...το εχουν οι percorso caccia που παιζω καθως επισης και άλλες της nsi όπως classica, speed και καποιες αλλες
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Παιδιά χαιρετώ.
Έκανα δοκιμές σε κάποια φυσίγγια που γέμισα σε χαρτόνια και σε καταλόγους για να ελέγξω κατανομές και διατρήσεις. Είδα πως η διάτρηση είναι λίγο πίσω από ότι θα ήθελα. Μπορείτε να μου προτείνετε τρόπους για να αυξήσω τη διάτρηση χωρίς να χρησιμοποιήσω μεγαλύτερης διαμέτρου σκάγια? Πρέπει να αυξήσω την αρχική ταχύτητα φαντάζομαι... Και αν ναι... η αρχική ταχύτητα ανεβαίνει με αύξηση της δοσολογίας της πυρίτιδας ή την μείωση του βάρους γόμωσης των σκαγιών? Υπάρχει άλλος τρόπος να αυξήσω τις αρχικές?
antonis13 έγραψε:Παιδιά χαιρετώ.
Έκανα δοκιμές σε κάποια φυσίγγια που γέμισα σε χαρτόνια και σε καταλόγους για να ελέγξω κατανομές και διατρήσεις. Είδα πως η διάτρηση είναι λίγο πίσω από ότι θα ήθελα. Μπορείτε να μου προτείνετε τρόπους για να αυξήσω τη διάτρηση χωρίς να χρησιμοποιήσω μεγαλύτερης διαμέτρου σκάγια? Πρέπει να αυξήσω την αρχική ταχύτητα φαντάζομαι... Και αν ναι... η αρχική ταχύτητα ανεβαίνει με αύξηση της δοσολογίας της πυρίτιδας ή την μείωση του βάρους γόμωσης των σκαγιών? Υπάρχει άλλος τρόπος να αυξήσω τις αρχικές?
Στα ποσα μετρα εκανες τισ δοκιμεσ και με τι νο σκαγιου φιλε?
Στα ποσα μετρα εκανες τισ δοκιμεσ και με τι νο σκαγιου φιλε?[/quote]
Φίλε οι δοικιμές για διάτρηση έγιναν στα 35 m με τσιοκ *** και νούμερο σκαγιών 6 (2,70 mm). Οι δοκιμές έγιναν για 3 ξεχωριστά σεταπ με μολυβδινα και νίκελ σκάγια.
Η διάτρηση κυμάνθηκε στις 260 με 290 σελίδες του καταλόγου (οι καταλόγοι δεν είχαν εξώφυλλο ενώ σταματούσα στην σελίδα όπου υπήρχαν οπές από 3-4 σκάγια). Αυτό που με ανησύχησε ήταν πως σε σύγκριση με καποια εργοστασιακά φυσίγγια που έριξα, η δίατρηση των δικών μου ήταν λίγο πίσω. Για παράδειγμα η europa 30g είχε διάτρηση 300 σελίδες περίπου και η victory άσπρη 35g είχε περίπου 360 σελίδες.