Τα πιστονακια που λεγαμε
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και η d20 και d20v καμνουν για ολα. Και τζιηκλες και πεδικι και φασσα. Ειδικα η d20.mariosgeo έγραψε:Εχω κι ενα κιλο σχεδον csb 5
Θέλω να το γεμοσο για τραχιλες...αν εχει να φευκη
Καμια γεμοσια?
Γεμιζουμε Αο, Α1 ,Αs, d20,d20v
Αο,Α1 για ενδημικο
Α1 για τζικλες
Τα υπόλοιπα τριονια τραχιλες τζικλες κλπ
Απολογουμαι. 616 η fiocchiΑπίθανος 78 έγραψε:Και η d20 και d20v καμνουν για ολα. Και τζιηκλες και πεδικι και φασσα. Ειδικα η d20.mariosgeo έγραψε:Εχω κι ενα κιλο σχεδον csb 5
Καμια γεμοσια?
Αο,Α1 για ενδημικο
Α1 για τζικλες
Εγω εκανα δοκιμαστικα την αο σε καλυκα fiocchi 1.85 cx2000 v7 bior και στα 30 μετρα που επαιξα με 4**** τσιοκ ηταν πολλα συγκετρωτικη. Ενω με τον καλυκα βικτορυ θελει πολλη δουλεια καθως εκανα και 34 και 35.5 αλλα εν μου αρεσαν οι κατανωμες
Φίλε την d20 πως την γεμίζεις για περδίκι? Εγώ την δοκίμασα στο 1,50 χ 30 με 616 στις φάσσες και σκέφτουμαι τώρα στο ενδημικό πάω στο 1,55 χ 30 πάλι με 616... Για δώσε καμμιά συμβουλή αμα την έχεις δοκιμασμένηΑπίθανος 78 έγραψε:Απολογουμαι. 616 η fiocchiΑπίθανος 78 έγραψε:Και η d20 και d20v καμνουν για ολα. Και τζιηκλες και πεδικι και φασσα. Ειδικα η d20.mariosgeo έγραψε:Εχω κι ενα κιλο σχεδον csb 5
Καμια γεμοσια?
Αο,Α1 για ενδημικο
Α1 για τζικλες
Εγω εκανα δοκιμαστικα την αο σε καλυκα fiocchi 1.85 cx2000 v7 bior και στα 30 μετρα που επαιξα με 4**** τσιοκ ηταν πολλα συγκετρωτικη. Ενω με τον καλυκα βικτορυ θελει πολλη δουλεια καθως εκανα και 34 και 35.5 αλλα εν μου αρεσαν οι κατανωμες