Skimi μου το ΜΟΝΟ που εχει σημασια στο οπλο είναι να σου καθεται...και σου μιλαει από πρωτο χερι καποιος που κρατα ένα παλιο ταλαιπωρημενο laurona...είναι όμως ένα μαζι μου και αν σκοτωνει???ρωτα τις φασσες!!!!skimis έγραψε:Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παίδες!!! Λεωνίδα έτσι έπαθα τζε γω, είδα το, ερωτεύτηκα το τζε τέλειωσε...εσφήχτηκα λίο 1 μήνα μέχρι να φυλάξω λία λεφτά αλλά εκατάφερα τα!!! Άριστε το feeling του όπλου είναι απίστευτο, μετρημένο το κοντάκι πάνω μου από τους ειδικούς, έρχετε στο μάτι για πλάκα!!! Το έδωκα στο πατέρα μου μόλις πήγα σπίτι να το επωμίσει και έμεινε ενθουσιασμένος με την ευκολία που έρχετε στο μάτι του!!! Μένει να δώκει τις εξετάσεις του εκεί έξω!! Θα σας κρατώ ενήμερους φίλοι μου!!!

όλα τα οπλα σκοτωνουν φιλε μου...αλλοι προτιμουν ακριβα...αλλοι φθηνα λογο λεφτων...αλλα να ξερεις παντα...ενας που κουτσια με Baikal/laurona/οπλο φθηνο...σιγουρα κουτσια τζαι με beretta η browning, benelli η holland & holland...ενας που στελλει τα σκαγια στου διαολου τη μανα...δωστου ότι θελεις...παλλε ε θα κουτσια και θα του φταιν οι χαρτουτσιες ο ηλιος η ελια που του εβαλε μπροστα και η υγρασια!!!
απολαυσε φιλε μου την κυνηγετικη σου πορεια με το μωρο σου...και δωστου λιγες εξορμήσεις να το μαθεις...καλοριζικο ξανα φιλε μου και παντα επιτυχιες!!!!