ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

skimis έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Σολωνα μου σιγα σιγα αρχιζει και μυριζει!!!!

Skimis μετα από το Baikal το χαος φιλε!!!Ελπιζω τουλάχιστον να επιαες κανενα laurona γιατι οτιδήποτε άλλο δε σκοτωνει!!!! :lol: :lol: :lol:

Χαχαχαχα, φίλε Λεωνίδα όντως μετά το Baikal το απόλυτο μήδεν!!! Είπα να δω όμως αν όντως δεν σκοτώνουν τα άλλα όπλα!!! Benelli 828U φίλε...θα σας πω εγώ από πρώτο σιέρι αν σκοτώνει ή όχι!!!! :D

Όχι ρε φιλε ε γινουνται ετσι λαθοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Με γεια σου να το χαιρεσαι φιλε μου και να περασεις μαζι του αξέχαστες στιγμες σου ευχομαι!!!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

BAIKAL TEAM έγραψε:
skimis έγραψε:

Skimis μετα από το Baikal το χαος φιλε!!!Ελπιζω τουλάχιστον να επιαες κανενα laurona γιατι οτιδήποτε άλλο δε σκοτωνει!!!! :lol: :lol: :lol:

Χαχαχαχα, φίλε Λεωνίδα όντως μετά το Baikal το απόλυτο μήδεν!!! Είπα να δω όμως αν όντως δεν σκοτώνουν τα άλλα όπλα!!! Benelli 828U φίλε...θα σας πω εγώ από πρώτο σιέρι αν σκοτώνει ή όχι!!!! :D

Όχι ρε φιλε ε γινουνται ετσι λαθοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Με γεια σου να το χαιρεσαι φιλε μου και να περασεις μαζι του αξέχαστες στιγμες σου ευχομαι!!!!!

Να σε καλά λεβέντη μου!!
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

skimis έγραψε:

Φιλε καλοριζικο!
Ειδα μια ανακοινωση σημερα πως ερχεται νεα παραλαβη σε 28" 30" κ σε νεα τιμη 1850€..ελπιζω να επωφεληθηκες της προσφορας
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Αχερκωτης έγραψε:
skimis έγραψε:

Φιλε καλοριζικο!
Ειδα μια ανακοινωση σημερα πως ερχεται νεα παραλαβη σε 28" 30" κ σε νεα τιμη 1850€..ελπιζω να επωφεληθηκες της προσφορας

ειδα το και γω fb τωρα!!!παντως σαν εμφανιση το οπλο είναι ένα κουκλι!!!!!ελπιζω και γω να το επιαε στην τιμη της προσφορας ο skimis
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φίλε skimis καλορίζικο το νέο μωρό ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Νεο συστημα για τα δεδομενα που ειχαμε μεχρι τωρα....θα δωσει και αυτο τις δικες του εξετασεις και θα δειξει μεσα απο τον χρονο!!!

Καλοριζικο φιλε και ελπιζω να σταθει ανταξιο στις προδοκιες σου....αναμενουμε αντιπωσεις.....μπορει να αφησει και αυτο το δικο του στιγμα οπως αλλα γνωστα!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Καλο κυνηγι ευχομαι σε οσους θα δοκιμασουν την τυχη τους αυριο....η προσπθεια συνεχιζεται!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ποσες και ποψε ρε κοπελια :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Pathfinder έγραψε:Ποσες και ποψε ρε κοπελια :)
33 days, 19 hours, 35 minutes and 20 seconds
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Επιστροφή από το πόστο, που εβρέθηκε το τρυονι εγώ ακόμα δεν εκατάλαβα αλλά μακάρι ναν καλά!!!! :)

Από τις 7 μέχρι τις 8 περπάτημα για κανένα ορτύκι αλλά ούτε για δείγμα!!! Ευχαριστημένος και σήμερα!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”