ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από Dimitris »

Μετά από μια βδομάδα αξέχαστης ψαρευτικής εμπειρίας που πέρασα μαζί με τον Μάριο και τον Αντρέα (mikros) από το forum + άλλους 2 μάστορες του ψαρέματος, επιστροφή στα πάτρια εδάφη το Σάββατο και σήμερα ολοταχώς στο βουνό.

Τα πουλιά ελάχιστα, είχα 2 ευκαιρίες και κατάφερα και πήρα 1 φάσσα.

1080p

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραίοι παιδιά! Δημήτρη μου περάσαμε αξέχαστες στιγμές φίλε μου, αυτά είναι τα ωραία του φόρουμ!

Πολύ καλό το φιλμάκι με τη σιδερένια φίλε μου.

ΥΓ: Ο ένας από τους άλλους 2 είναι μάστορας της απόχης :lol:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Dimitris έγραψε:Δεν ξερω για σας, εμεις με τον Μαριο καμνουμεν μαχες παντως. Μπαινουν!!!
Κοπιαστε ρε κοπελια
20160915_211317.jpg

Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk

Μπράβο ρε κοπέλια!!! Εκαλοπεράσετε βλέπω!!! Μια χαρά !! Πάντα τέτοια!! :D
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ωρααια περασατε δημητρη μαριε μικρε μπραβο.χθεσινη εξορμηση πρωινο για τρυγονια,πολυ λιγα πουλια αλλα πηρα το ενα μου παλι.εκει γυρο ολη απο ενα οταν βρεθηκαμε για κουσ κους στα αυτοκινητα και ολοι ειπαν οτι ηταν πολυ μικρα τα τρυγονια και πραγματι ηταν λιγο πιο μεγαλα απο τζικλα :D απογευματινο διωρο περπατημα με το σκυλλακι ακομα 2 ορτυκια πραγματικη απολαυση :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
predator
Full Member

Δημοσίευση από predator »

Κάποιος φίλος να μας πει τι σπόροι είναι αυτοί;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Αυτα ειναι τα ωραια του φορουμ παιδες....δεν μενει κατι αλλο....μπραβο σας :P

Πανικο ωραιος και εσυ με τον μαγκα σου...καλα τα πηγατε :P

Με 2 πουλακια τελειωσε και η χθεσινη εξορμηση...κοψαμε τον παπαγαλο η ωρα 10.00 το πρωι..και το αλλο πουλι η ωρα 6.00 το απογευμα!!

Μονος στη περιοχη οπου ειδα καποια πουλια μεχρι της 10.00 αλλα να μπαινουν σε αλλο σημειο οπου επρεπε να μετακινηθω με το αμαξι.....μεχρι τις 12.30 στο ιδιο χωρο....μετα για καμια ωριτσα ξεκουραση στο καταφυγιο και μετα πισω γυρο στις 2.00 στο σημειο οπου εμπαιναν το πρωι.....το απογευμα ομως ηταν διαφορετικα απο θεμα κινησης τα πραγματα...ας ειναι.....η προσπαθεια συνεχιζεται ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

πανικος έγραψε:ωρααια περασατε δημητρη μαριε μικρε μπραβο.χθεσινη εξορμηση πρωινο για τρυγονια,πολυ λιγα πουλια αλλα πηρα το ενα μου παλι.εκει γυρο ολη απο ενα οταν βρεθηκαμε για κουσ κους στα αυτοκινητα και ολοι ειπαν οτι ηταν πολυ μικρα τα τρυγονια και πραγματι ηταν λιγο πιο μεγαλα απο τζικλα :D απογευματινο διωρο περπατημα με το σκυλλακι ακομα 2 ορτυκια πραγματικη απολαυση :D
Μπράβο Πανίκο, αναμένουμε βιντεο!!!
Σόλωνα αμαν επιασες κ 2 εισαι που τους καλύτερους ;)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

εγω εσκευτουμουν εχτες να μεινο μες την κουτσι μου αλλα τελικα το ενστικτο νικησε τον υπνο ετσι ι ωρα 5 εσηκοστηκα και χωρης ξυπνητηρη :D

η φασσες που ειδα εχτες ηταν σιουρα παραπανο που αλλες φορες αλλα σε απαγορευτικο υψος με λιγη τυχη και πολλη υπομονη επιασα 3 η πρωτες 2 με υπεροχο τουμπλε αλλα και παλε θα μπορουσαμε για παραπανο αν καποιοι καταλαβουν οτι βαστουν οπλο και οχι αντιαρματικο!

τωρα το οπλο στο αρμαρι και συνεχια εκπεδευτικα και ελπιζουμε φετος να καταφερο να κυνηγησω επειδη 20 μερες πριν το κυνηγη θα παω για εγχειρηση πετρα στην χολη!! ξερει κανενας ποσο καμνι να περαση ο πονος?????????
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Αντρο μου καταρχας ολα να παν καλα στην επεμβαση..οσο για τον πονο που ρωτας εν ξερω να σ πω ποσες μερες αλλα ξερω να σ πω κατι αλλο..
Πριν 3 χρονια νομιζω εβγηκα που το νοσοκομειο με τρυπα στον πνευμονα κ ραμμενα τα παιθκια κατω που την μασχαλη δεξιου ωμου(χερι που παιζω..)
1-2 μερες μετα που φκηκα ηταν η εκθεση μας στο σκοπευτηριο ειμουν παρων κ επαιξα κ πρωτη κυριακη με γαζες κ ραφες πας το βουνο..
Ακομα μαραζωνεις;;;
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Αχερκωτης έγραψε:Αντρο μου καταρχας ολα να παν καλα στην επεμβαση..οσο για τον πονο που ρωτας εν ξερω να σ πω ποσες μερες αλλα ξερω να σ πω κατι αλλο..
Πριν 3 χρονια νομιζω εβγηκα που το νοσοκομειο με τρυπα στον πνευμονα κ ραμμενα τα παιθκια κατω που την μασχαλη δεξιου ωμου(χερι που παιζω..)
1-2 μερες μετα που φκηκα ηταν η εκθεση μας στο σκοπευτηριο ειμουν παρων κ επαιξα κ πρωτη κυριακη με γαζες κ ραφες πας το βουνο..
Ακομα μαραζωνεις;;;

οκ τωρα ειμαι πομπα!! :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”