ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από titosblaser »

Dimitris έγραψε:Δεν ξερω για σας, εμεις με τον Μαριο καμνουμεν μαχες παντως. Μπαινουν!!!
Κοπιαστε ρε κοπελια
20160915_211317.jpg

Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
Εν μες τα ιχθυοτροφεία που πάεις εν να περιπέξεις εμενα ρε ?? [emoji23] [emoji23]

Dietitian&Nutritionist
Dietitian&Nutritionist
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Pathfinder έγραψε:Μπραβο παιδες.Φτανει που επερασετε καλα και εν σας επειραξε κανενας γκευ μεστα ορμανια.
Νομιζω ηβραμε και παρατσουκλι του Λεωνιδα..ο Αιλουρος:):)...χαζιρι να ππεσω χαμε την ωρα που το θκιαβαζα:)
Γελα γελα ρε Αλεξη εσυ...αλλα δε που εκαταντησαμε εμεις...για να παιξουμε 1 τρυονι πρεπει να πιαστεί το ζινισιη μας για 1 εφτομα!!! :lol: :lol: :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Dimitris έγραψε:Δεν ξερω για σας, εμεις με τον Μαριο καμνουμεν μαχες παντως. Μπαινουν!!!
Κοπιαστε ρε κοπελια
20160915_211317.jpg

Μπραβο παιδες!!!Παντα καλα να περνατε!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Μπραβο παιδες.Φτανει που επερασετε καλα και εν σας επειραξε κανενας γκευ μεστα ορμανια.
Νομιζω ηβραμε και παρατσουκλι του Λεωνιδα..ο Αιλουρος:):)...χαζιρι να ππεσω χαμε την ωρα που το θκιαβαζα:)
Γελα γελα ρε Αλεξη εσυ...αλλα δε που εκαταντησαμε εμεις...για να παιξουμε 1 τρυονι πρεπει να πιαστεί το ζινισιη μας για 1 εφτομα!!! [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Καποτε ειπες μου μια κουβεντα και σου την επιστρεφω...θα ερτει και ο καιρος μας εμας.Υπομονη φιλε μου.Αν δεν χειμωνιασει κυνηγι δεν λογιεται.χαλαρααα!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Pathfinder έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:
Γελα γελα ρε Αλεξη εσυ...αλλα δε που εκαταντησαμε εμεις...για να παιξουμε 1 τρυονι πρεπει να πιαστεί το ζινισιη μας για 1 εφτομα!!! [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Καποτε ειπες μου μια κουβεντα και σου την επιστρεφω...θα ερτει και ο καιρος μας εμας.Υπομονη φιλε μου.Αν δεν χειμωνιασει κυνηγι δεν λογιεται.χαλαρααα!
Εννοια καμμια Αλεξη μου!!!Ακριβως όπως τα λες...εγω είμαι ευχαριστημένος απλα να βλεπω την ανατολη του ηλιου με το οπλο στο χερι...και με το 1 τρυγονακι είμαι απολυτα ευχαριστημένος!!!Τα ωραια ερχονται...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

πολλα καλες η φασσες και τα τριονια κοπελια, αλλα αν δεν κατεβεις το πρωι που το αυτοκινητο και να εν ουλλα βρεμενα που τα νερα να βαλεις τα καμπανελουδκια και να αρκεψης περπατιμα και να αρκεψουν η μαλαες και να σκευτεσε που μπορει να καθετε ρε ο γεριμος και θορει με και καβλιαζη με εν λοατε κυνηγη!

ειδικα κατι μερες πολλα χειμονιατικες κατεβεννο το πρωι και θελο να περπατω μεχρι να νυχτοση να ειμαι εγω οι σκυλοι μου και το βουνο και να μεν σκευτεσε τιποτε αλλο και θελει ας πεξω θελει ας μεν πεξω για μενα ειναι ολα τα λευτα!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Χαιρετω..μηδεν σημερα ουτε φτερο 1-2 πολλα μακρυα..αυτα απο την εξορμηση..
Με αφορμη την δημοσιευση τ Αντρου σκεφτηκα κατι..βασικα εν παρατηρηση π εκαμα..πριν ξεκινησει το οποιο δηποτε κυνηγι ολοι ειμαστε ρομαντικοι με εικονες ωραιες κλπ..αμαν ξεκινησει Αντρο μ το βρεμενο χαμε γινεται ξεραηλα..ο λαλλαρος αφηνει σε να κυνηγας ελαχιστα..μαλαες..;;;χαχαχα
Τελικα κυνηγι ειναι να το ονειρευεσαι οχι να το ζεις!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Μιχαλη τελευταιες εξορμησης τουλαχτιστον τα τελευταια χρονια εκαμε μας λια νερα ελπιζω και φετος να τα καταφερουμε να το ζησουμε!

Η προσκληση ισχυει οποτε θελετε με το Σαββα να παμε παρεεα τοπος πολυς και ελπιζουμε να ευρουμε και καμια μαλαι!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

πανικος έγραψε:δημητρη μου καλη ορεξη φιλε μου.μα εψαρεψετε τα τουτα στην ελλαδα :)
Πανικο μου τουτα ειναι μονο οσα ψαρεψαμε τεταρτη και πεμπτη. Αφησαμεν του κ καμποσα που δεν τα μαγειρεψε. Εν εσσει ετσι πραγμα!! Πολλα δυνατη εμπειρια!

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Dimitris έγραψε:
πανικος έγραψε:δημητρη μου καλη ορεξη φιλε μου.μα εψαρεψετε τα τουτα στην ελλαδα :)
Πανικο μου τουτα ειναι μονο οσα ψαρεψαμε τεταρτη και πεμπτη. Αφησαμεν του κ καμποσα που δεν τα μαγειρεψε. Εν εσσει ετσι πραγμα!! Πολλα δυνατη εμπειρια!

Βιντεο τσιμπηματα τραβηματα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”