ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

εν μου ετηχε ποττε κοπελια να ευρο τανκα εμενα ετυχε μου 4η κυριακη τησ φασσας πριν 5 χρονια εκαθουμουν στο ποστο 20 μετρα που ενα χωματοδρομο η ωρα 5 επαρκαρε 1 αυτοκινητο με αυτουμενο το φως μεσα και αρκεψαν δουλεια τα πλασματα :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Alfa33s16v
Full Member

Δημοσίευση από Alfa33s16v »

Σημερα αρκετα τα πουλια αλλα οι κινηγοι ηταν παραπανο ακομα και τουςμελισοφαους. Παρολα αυτα ειχα τις ευκαιριεσ μου.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

το σκουλουτζι τρωει με...εκαμα τα αδυνατα δυνατα να παω κανενα γυρουι αυριο το πρωι...ειδωμεν...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Ελπιζω να ανταμειφθεις φιλε με την εξορμηση σου..αν κ δεν ειδαμε δειγματα γραφης το σκουλουτζι προκαλει να παμε ξανα κ μεις
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:Ελπιζω να ανταμειφθεις φιλε με την εξορμηση σου..αν κ δεν ειδαμε δειγματα γραφης το σκουλουτζι προκαλει να παμε ξανα κ μεις
Σικκιμε Μιχαλη μου...περκι φανουμε τυχεροι γιατι που το πηαινε ελα στο τελος ε να μεν φκαλουμε τον μηνα!!! :D
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Αυριο θα παω με δανεικα..!!!εμειναν λιες μερες θα τις τσιακκαρουμε
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:Αυριο θα παω με δανεικα..!!!εμειναν λιες μερες θα τις τσιακκαρουμε
καλες επιτυχιες φιλουι μ...το πρωινο εν πριν τα νερα...γιαυτο ειπα σικκιμε ε να παω...το νου σου... ;)
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Αυριο κ μεθαυριο το ιδιο σκηνικο κ αρχες της επομενης βδομαδας εν υποσχομενη..περσυ πσντως ηταν μετα τα νερα καποιες μερες αλλα αργησαν
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

πολυ λιγοτερα τα πουλια σημερα αλλα για μενα δεν εχει σημασια :) ετσι και αλλιως 1 παιζω καθε μερα :lol:
στο ποστο με το τανκα παλι ειχα την εγνοια αν εμφανιστη η σχιονα η ο γκεη κυνηγος :lol: και ξαφνικα μια φασσα να ερχεται πανω μου λιγο ψηλα αλλα ηταν του χεριου μου αφηνω την με καπελιαζει και μπαμ μπαμ παει :lol:
τωρα που εβρεθειν η φασσα τζιμεσα παραξενο :D
τελος η ωρα 7 βλεπω 3 τρυγονακια σε σχεδον απαγορευτικο υψος να ερχονται επωμιζω μπαμ η τουφεκια ολη πανω του φτερα να φευγουν αλλα συνεχιζει γυριζω ξανα μπαμ και το βλεπω να αρχιζει την καθοδο και να χανεται μεσα στα πυκνα.ακολουθησα την πορεια του και ευτυχως μετα απο εν 20λεπτο το βρηκα τεζα στο μονο καθαρο καμματι που υπηρχε στο δασος :D αυριο παλι.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Μπραβο ρε Πανικο μου με τις σιονες σου!!!! :D

Κρανιου τοπος και σε μας σημερα...κατά τις 730 μπαινουν 4 τρυγονάκια και μετα από 23 καλλικωματα ηρθαν προς τα πανω μου με δαιμονισμενη ταχυτητα...παιζω το 1 και όπως την εφαε ολη δικη του το πηρε ο γκρεμος...επι 1 ωρα το γυρευα αλλα ματαια...

Κατά τις 830 και κατά τη διαρκεια τηλεφωνικης επικοινωνιας που ειχα με τον ανταποκριτή στη λεμεσο Αχερκωτη...βλεπω ένα φατσα μπροστα μου από το πουθενα...πεταω το τηλεφωνο και με μια αιλουροειδες κινηση επωμιζω και ετω κατω...ευτυχως αυτή τη φορα το τρυγονι το βρηκα...αλλα εχασα το τηλεφωνο όταν το πεταξα για να επωμισω ο αίλουρος... :lol: :lol: :lol:

μετα από κανενα 20 λεπτο ευτηχως το βρηκα και την εκανα με ελαφρα πηδηματάκια... :D

Εικόνα
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”