ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
- titosblaser
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
οι ρε εν το φουσιέκι σου! [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Dietitian&Nutritionist
Dietitian&Nutritionist
Dietitian&Nutritionist
-
- Full Member
Καλημέρα κοπέλια!!!
Η προσπάθεια συνεχίζετε καθημερινά!!! Προχθές δεν είδα ούτε φτερό, εχτές είδα ένα το οποίο και καρπώθηκα( 2ο για φέτος) και σήμερα ούτε φτερό παλε!!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!
Η προσπάθεια συνεχίζετε καθημερινά!!! Προχθές δεν είδα ούτε φτερό, εχτές είδα ένα το οποίο και καρπώθηκα( 2ο για φέτος) και σήμερα ούτε φτερό παλε!!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!
-
- Full Member
Μια ξανθια παγωμενη εμελε να με κρατησει στα σεντονια πεισματικα..5 παιζει ξυπνητηρι 6:20 σηκωστηκα..6:45 στο ποστο ησυχια στην περιοχη κ υπομονη..στα 10 λεπτα βλεπω στα αριστερα μου ενα πουλι να βουτα πιανει τα κυπαρισσια παραλληλα μου κ γω ετοιμος μολις μ δωσει ευκαιρια..βγαινει απο τα δεντρα κ παει να καμει κυκλο για να κατσει..μπαμ...δεν πεθαινει ακαριαια μπαμ ξανα αλλα αλακατιζε κ η σχιεπεθκια πηγε αλλου..το βλεπω χτυπημενο να καθεται..ξεκινω να παω να κοιταξω πανω στο δεντρο ή κατω..ακουω μπαμ..λεω εν παιζεις σφιχτα επιασαν το αλλοι..παω στο σημειο δεν βλεπω τπτ ρωτω τον ανθρωπο..εφκηκε π δαμε γτ επαιξα ενα εκατσε κ ηρτα να κοιταξω..λεει μ επεσε κεινο τζιαμε..πιο πανω π το σημαδι π ειχα..παω....φιλικουτουνιξ..
Μετα νεκροταφειο..αυριο παλε
Μετα νεκροταφειο..αυριο παλε
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Με παγωμενη με βραστη με κρατα αν είναι να παω κυνηγι!!!!μπορει να είμαι μονος μου στον τοπο και παω που τις 4 να προλάβω το ποστο πριν το πιαει ο εαυτος μου!!!
Οποταν από ότι βλεπω..καρτερουμε το Σαββατο για να φκουν...

Οποταν από ότι βλεπω..καρτερουμε το Σαββατο για να φκουν...

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Laurona
Εν νομιζω να μιλα για μπυρα ρε φιλε τουτος

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- MARIOSE
Ο Χρύσανθος να μας πει, πούντον εξαφανίστηκε. => τούτον έγραψα το πριν το ποστ σου αλλά όσπου να το στείλω εμφανίστηκες
Ρε Χρύσανθε μου όχι να πάθεις όπως το Λεωνίδα που τον Αγρό!
Αν μας πεις ότι θα φκουν καμιά καθημερινή τζιαί βάλω άδεια τζιαί εν παίξω κατίσιη σου, θα σου βάλω 2 κουρκούνες ζωντανές μες το σώβρακο!
Αστειεύκουμαι φίλε μου φυσικά !

Ρε Χρύσανθε μου όχι να πάθεις όπως το Λεωνίδα που τον Αγρό!

Αστειεύκουμαι φίλε μου φυσικά !

- Dimitris
Laurona έγραψε:Εν νομιζω να μιλα για μπυρα ρε φιλε τουτος![]()

Μιχάλη, ήταν ξανθιά παγωμένη (ψυχρή) του ανατολικού μπλόκ ;
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- BAIKAL TEAM
- Full Member
μα ουτε γω μιλω για μπυρα...εν πινω anw!!!Laurona έγραψε:Εν νομιζω να μιλα για μπυρα ρε φιλε τουτος![]()

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Δημήτριεεεε σοβαρεύτου διαφορετικά από Δευτέρας θα κρατάς μόνο κάμερα!Dimitris έγραψε:Laurona έγραψε:Εν νομιζω να μιλα για μπυρα ρε φιλε τουτος![]()
![]()
Μιχάλη, ήταν ξανθιά παγωμένη (ψυχρή) του ανατολικού μπλόκ ;

- πανικος
ρε αχερκωτικο βαλε φωτο τον ττορο για να πιστεψουμε
εεε που τον τζερο που ειμουν μιτσης ως που εφτασα σαραντα..ως που εφτασα σαραντα..
εεε με ασπρη με μαυρου εν μεκοψε...στο ποστο ειμουν παντα.. στο ποστο ειμουν παντα :lol
εε ρε ασιερκωτικο τα σαραντα αμαν κλησεις...σαραντα αμαν κλησεις...
εε εννα πεφτεις που η ωρα οκτω τζε εν θα θωρεις ..ουτε τες ειδησεις ..ουτε τες ειδησεις
εεε τωρα που εισαι μιτσης τζε ελευθερος περνε τες πας το ποστο..περνε τες πας το ποστο
εε να σου καμνει τζε το σαντουιτς να εν χαλλουμι ροστο..να εν χαλλουμι ροστο
εεε ακουσα οι καλλιττερες βουρκατουροι ειναι οι ασπρες σιονες ..ειναι οι ασπρες σιονες
εε τζε βκαλλουσιν τζε τον λαο που μες τους καλαμιωνες

εεε που τον τζερο που ειμουν μιτσης ως που εφτασα σαραντα..ως που εφτασα σαραντα..
εεε με ασπρη με μαυρου εν μεκοψε...στο ποστο ειμουν παντα.. στο ποστο ειμουν παντα :lol
εε ρε ασιερκωτικο τα σαραντα αμαν κλησεις...σαραντα αμαν κλησεις...
εε εννα πεφτεις που η ωρα οκτω τζε εν θα θωρεις ..ουτε τες ειδησεις ..ουτε τες ειδησεις

εεε τωρα που εισαι μιτσης τζε ελευθερος περνε τες πας το ποστο..περνε τες πας το ποστο
εε να σου καμνει τζε το σαντουιτς να εν χαλλουμι ροστο..να εν χαλλουμι ροστο

εεε ακουσα οι καλλιττερες βουρκατουροι ειναι οι ασπρες σιονες ..ειναι οι ασπρες σιονες
εε τζε βκαλλουσιν τζε τον λαο που μες τους καλαμιωνες

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....