ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
νεκροταφειο από τρυγόνια...νεκροταφειο και το φορουμ???
Ρε κοπελια εχουμε καμμια ανταποκριση από το μετωπο???μα ο Σπυρος που εχαθηκε να μας δωκει και καμμια ανταποκριση από τα τρυγόνια???
Ρε κοπελια εχουμε καμμια ανταποκριση από το μετωπο???μα ο Σπυρος που εχαθηκε να μας δωκει και καμμια ανταποκριση από τα τρυγόνια???
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
Λεωνιδα μ κ Λεμεσο το ιδιο σημερα 2 δεντρωμενα ειδα απο μακρυα..νασαι ετοιμος αυτες οι μερες π αναζητουμε μυρισαν 10 μερες ειναι!
Ο Σπαιρος μαλλον βρισκεται σε πλοιο ανοιχτα κ ετοιμαζει ανταποκριση του μπασιματος αναμενετε!
Ο Σπαιρος μαλλον βρισκεται σε πλοιο ανοιχτα κ ετοιμαζει ανταποκριση του μπασιματος αναμενετε!
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Νασαι καλα Μιχαλη μου!!Εγω μονο εχτες επια καθημερινη και ΣαββΚυριακο παλε...περκι ε το τυχερο μας...Αχερκωτης έγραψε:Λεωνιδα μ κ Λεμεσο το ιδιο σημερα 2 δεντρωμενα ειδα απο μακρυα..νασαι ετοιμος αυτες οι μερες π αναζητουμε μυρισαν 10 μερες ειναι!
Ο Σπυρος αν κρινω που τον καιρο που εχει να γραψει...το πρωτο του ποστ θα είναι 37 σελιδες μονο για τις ποντικες!!!

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
Εγω εχω την αποψη οτι εσυρε μαυρη πετρα πισω του[emoji15]
Στάλθηκε από το GT-I9515 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9515 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Full Member
Χτες δεν πηγα ειχα εξορμηση για σορκους ομως εμαθα περιοχη Λαρνακας κινηθηκαν λια 2-3-4 ο καθενας αλλα Λεμεσο παλε τπτ..
Η πρωτη μερα π επηα κ ειδα ποντικα ολοισια ο νους μ στο Σπυρο ακομα δεν αρχισα εξολοθρευση γτ οι ελπιδες παν αλλου μην τα τρομαξουμε κιολας..
Τωρα που το σκεφτομαι ο Σπυρος μπορει να μην χαθηκε απλα συγραφει κ εμπνεεται θα βγει με τα τρυγωνια με τιτλο
"Ετσι πεσαμε στο νησι"
"Η τελευταια πτηση"
Η πρωτη μερα π επηα κ ειδα ποντικα ολοισια ο νους μ στο Σπυρο ακομα δεν αρχισα εξολοθρευση γτ οι ελπιδες παν αλλου μην τα τρομαξουμε κιολας..
Τωρα που το σκεφτομαι ο Σπυρος μπορει να μην χαθηκε απλα συγραφει κ εμπνεεται θα βγει με τα τρυγωνια με τιτλο
"Ετσι πεσαμε στο νησι"
"Η τελευταια πτηση"
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Μιχαλη χθες πηγα επαρχια Λάρνακας αλλα ηταν νεκρα...τιποτα...ουτε τα ποστα τα δυνατα δεν πηραν τρυγονι....ακουσα ότι ειχε λιγη κινηση στο Μαρωνι αλλα από 1-2 ο καθενας δεντρομενα...ειδα όλα και όλα 4 πουλια αλλα δεν προλαβα να ριξω...Αχερκωτης έγραψε:Χτες δεν πηγα ειχα εξορμηση για σορκους ομως εμαθα περιοχη Λαρνακας κινηθηκαν λια 2-3-4 ο καθενας αλλα Λεμεσο παλε τπτ..
"Ετσι πεσαμε στο νησι"
"Η τελευταια πτηση"
Οσο για τον Σπυρο ευχομαι να μην εριξε πετρα πισω του όπως ειπε ο Αθως
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
Πρώτη εξόρμηση σήμερα για μένα... φυσικά συνοδεία του ΣΠΥΡΟΥ.!!
Επεράσαμε πολύ ωραία (μπήκαμε σπίτι στις 13.00!!)
Πρωινό στο Λατούρο (πανήγυρις η κατάστασή):
Στο κομμάτι που σταθήκαμε υπήρχαν περίπου 15 κυνηγοί, πλησίασαν όλα κι όλα 2 τρυγόμια μέχρι τις 8.30, το ένα το πήρε ο φίλος Ανδρέας και το δεύτερο ο Σκαγιομετρητής.
Αλλαγή περιοχής(πήγα να με συστήσει ο Σπύρος στις Ποντίτζιες του
) πήρα 1 τρυγόνι, 1 ορτύκι και ένα φιλικουτούνι(μακρινή βολή και το έχασα γιατί μάλλον έπεσε πάνω σε κάποιο κυπαρίσσι και κρεμάστηκε) και πήρε άλλο ένα τρυγόνι ο Σπύρος.
Υγεία και καλά κυνηγοψαρέματα για όλους μας.
Μόλις μπορέσω θα βάλω φωτος..........
Επεράσαμε πολύ ωραία (μπήκαμε σπίτι στις 13.00!!)
Πρωινό στο Λατούρο (πανήγυρις η κατάστασή):
Στο κομμάτι που σταθήκαμε υπήρχαν περίπου 15 κυνηγοί, πλησίασαν όλα κι όλα 2 τρυγόμια μέχρι τις 8.30, το ένα το πήρε ο φίλος Ανδρέας και το δεύτερο ο Σκαγιομετρητής.
Αλλαγή περιοχής(πήγα να με συστήσει ο Σπύρος στις Ποντίτζιες του

Υγεία και καλά κυνηγοψαρέματα για όλους μας.
Μόλις μπορέσω θα βάλω φωτος..........
- πανικος
καλημερα.λεωνιδα μου μην αγχωνεσε φιλε μου.απο το σαββατο που πηρα το πρωτο μου τρυγονι παω καθε μερα ακομα δεν εριξα αλλο φυσιγγιο μεχρι σημερα
βλεπω 2-3 ψηλωμενα χθεσ ειδα 5 αλλα μονο βλεπω
τα καλα ποστα απο 1-2 το πολυ

τα καλα ποστα απο 1-2 το πολυ

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- titosblaser
- Full Member
Ελπίζουμε να κινηθούν λίγο τις επόμενες μερες !

Dietitian&Nutritionist

Dietitian&Nutritionist
Dietitian&Nutritionist
- Dimitris
Εν η καρεκλουα μου τσίνη???
Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»