ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
andreas78

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από andreas78 »

Αντωνη δεν υπάρχει τρόπος υπολογισμού.
Θα πρέπει να αρκεστεις σε φιλους που εκαναν κανονάκι ή απο το διαδίκτυο.
Αν ακολουθάς τις διεθνεις ταμπέλες και κάνεις ορθή συναρμολόγηση, χωρίς αχρίαστους πειραματισμούς θα εισαι εντός ασφαλείας.
Ο Στέφανος έχει πάρει την Α1 σε κανονάκι και θα μπορούσε να σου δώσει καποια στοιχεία μόλις δεί την ανάρτηση.

Σημ., Προσωπικά εχω μια ιταλική ταμπέλα με υποτηθεμενα στοιχεία (Pmax)απο 1,55γρ νομίζω μέχρι και 1,80γρ και με σκαγια απο 32γρ μέχρι 36γρ, δυστιχώς ομως ειναι για την παλαιά Α1 προ 15ετίας και βάλε, αν στην παραθέσω θα σε μπερδέψω πολύ.
antonis13
Full Member

Δημοσίευση από antonis13 »

andreas78 έγραψε:Αντωνη δεν υπάρχει τρόπος υπολογισμού.
Αν ακολουθάς τις διεθνεις ταμπέλες και κάνεις ορθή συναρμολόγηση, χωρίς αχρίαστους πειραματισμούς θα εισαι εντός ασφαλείας.
Ο Στέφανος έχει πάρει την Α1 σε κανονάκι και θα μπορούσε να σου δώσει καποια στοιχεία μόλις δεί την ανάρτηση.

Σημ., Προσωπικά εχω μια ιταλική ταμπέλα με υποτηθεμενα στοιχεία (Pmax)απο 1,55γρ νομίζω μέχρι και 1,80γρ και με σκαγια απο 32γρ μέχρι 36γρ, δυστιχώς ομως ειναι για την παλαιά Α1 προ 15ετίας και βάλε, αν στην παραθέσω θα σε μπερδέψω πολύ.
Ok Αντρέα. Ευχαριστώ. Πάντως συνειδητά προσπάθησα στην αρχή να είμαι στα χαμηλότερα όρια των προτεινόμενων δοσολογιών μιας και ως νεος στην ιδιογόμωση βάζω πάνω από όλα την ασφάλεια. Σιγά σιγά προχωρούμε σε διορθώσεις. ;) Να ρωτήσω που υπάρχει κανονάκι/βλητικός σταθμός στην Κύπρο. Μπόρω να έχω πρόσβαση και αν ναι πόσα στοιχίζει?
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

antonis13 έγραψε:
andreas78 έγραψε:Αντωνη δεν υπάρχει τρόπος υπολογισμού.

Ok Αντρέα. Ευχαριστώ. Πάντως συνειδητά προσπάθησα στην αρχή να είμαι στα χαμηλότερα όρια των προτεινόμενων δοσολογιών μιας και ως νεος στην ιδιογόμωση βάζω πάνω από όλα την ασφάλεια. Σιγά σιγά προχωρούμε σε διορθώσεις. ;) Να ρωτήσω που υπάρχει κανονάκι/βλητικός σταθμός στην Κύπρο. Μπόρω να έχω πρόσβαση και αν ναι πόσα στοιχίζει?
Στον ψιμολοφιτη.
50 ευρο 5 φυσιγγια

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Έχει και ο Olympia στην Αραδίππου αλλά δεν γνωρίζω το ποσό χρέωσης.!
Απίθανος 78
Full Member

Εν το ηξερα για τον ολυμπια

antonis13
Full Member

Δημοσίευση από antonis13 »

Ευχαριστώ παίδες!
Απίθανος 78
Full Member

You are welcome

Απίθανος 78
Full Member

Καλο απογευμα παιδες.
Ξερετε αν υπαρχει καποιος πινακας που να δινει περιπου τι ταχυτητες χρειαζεται το καθε θυραμα?

Απίθανος 78
Full Member

Ξερετε τι μπαρουτι ειναι το κατω? Ειναι σε μισες 18-19 γρ στο 0.91 δοση και εχει σχεδον ιδιο σχημα με το csb6 (η πανω) αλλα εχει κοματια κυλυνδρικα μεαα οπως θα δειτε στη φωτοΕικόναΕικόνα
Επισης οι καλυκες που γραφουν GAZAL πανω στο μεταλλο τι καλυκες ειναι?
Απίθανος 78
Full Member

Η δεξια φωτο.ΕικόναΕικόνα
Και ειναι και πιο μικρο απο το csb6
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”