ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

γεια σας και που μενα μετα απο πολυ καιρο που εκαμα αποχη!

εγω επια μονο την πρωτη κυριακη στες φασσες επειδη την δευτερη ειμουν διακοπες ακαμα με την βαρκα και με κερδισε το ψαρεμα και τα μινερκα :lol:

πρωτη κυριακη μετα απο πολλες ετοιμασιες απο το σαβατο τελικα εκαταφερα να ποκοιμηθο :lol: :lol: :lol:
τελικα εφτασα η ωρα 5.30 και οπως ηταν φυσηκο τα ποστα ηταν ολα πιασμενα επροτιμησα να μεινο μακρια που τον πανικο και τες φασαριες τελικα ειχα πολυ λιγες ευκαιριες το πρωι χωρης κανενα αποτελεσμα!

το απογευμα σε σχετικα καλητερο ποστο παλε επεζαντες που τα διπλανα ποστα σε αποσταση που εν εξερες σιουρα αννεν φασσα!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ρε Άντρο που εχάθηκες ρε φίλε, καλωσόρισες. Εν άφηκες μινέρι α... 8-)
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

ηρτα πισω δυναμικα :D

αρεσκουν πολλα τα μινερκα μαριε μου αλλα αρεσκη μου πολλα και το ξυπνημα στον ακαμα και να τραβας ψαρουι με ετσι θεα ειναι ονειρο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ANTROS BREDA έγραψε:ηρτα πισω δυναμικα :D

αρεσκουν πολλα τα μινερκα μαριε μου αλλα αρεσκη μου πολλα και το ξυπνημα στον ακαμα και να τραβας ψαρουι με ετσι θεα ειναι ονειρο

Oοαουου φιλε!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Σολονα ειμου μες την βαρκα μονος μου με το ραδιο μου και το φραπε μου και ετραβουν ψαρουι!
η απολητη ηρεμια!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ANTROS BREDA έγραψε:Σολονα ειμου μες την βαρκα μονος μου με το ραδιο μου και το φραπε μου και ετραβουν ψαρουι!
η απολητη ηρεμια!
Αυτα ειναι φιλε μου.....αρχοντας!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Ρε κοπελια μα σαν να και παει να πεθανει το χομπυ μας???μπαινω κάθε νυχτα δαμε να δω καμμια φωτο...καμμια κουβεντουα για τις φασσες/τρυγόνια, να φυει η κουραση της μερας και να σκεφτω λιγο κυνηγι να πνασω...και με το που βλεπω για τους ταλιμπαν..τους φιλικουτουναες...όλα τα ξεφτιλικια του Κυπριακου κυνηγιου πιανει με η καταθλιψη...

Το κυνηγι είναι για τη παρτη μας και μονο...άλλος επειδή του αρεσκει να ξεφευγει από γυναικα/παιδια/σκοτούρες/αγχοι...αλλως γιατι του φερνει στο μυαλο αναμνήσεις...άλλος γιατι του αρεσει η φυση και η αδρεναλινη στη θεα του θηράματος...άλλος γιατι του αρεσει η ολη φαση ιδιογομωση/προετοιμασια/παραδοσιακο κυνηγι...

Εν ξερω αλλα παλια υπηρχε μια αγωνια...ένα πραμα μεσα μας που μας εκαμνε να καρτερουμε μερα νυχτα να ερθει η Κυριακη να βγουμε βουνο/καμπο και να κυνηγησουμε...καπου παει να ξιλυψει τουτο για χαρη των δηθεν και τον κρετοσυλλεκτων της διαφημισης στο fb και της νυστικομαρας...

Ε στ αρχιδια μας σιορ που τον κάθε αγαμητο...που νομιζει αν θελω εν μπορω να παω η ωρα 6 το πρωι να κατσω μπροστα του πας το ταισμα και να μεν αφηκω πουλλι να σημαθκιαει...τζαι ας πει τζαι τιποτε...
η που νομιζει εν αορατο το ταισμα του....και ιδιοκτησια του το βουνο...που να με σταματησει θεμας να μου πει που παω...στη καφκα θελεις να καμεις ματι????

Τεσπα...απλα καπου εχαθηκε νομιζω και το θεμα φασσα/τρυγονι και η ολη ατμοσφαιρα γυρω από αυτό το κυνηγι που τυγχανει να είναι και η λατρεια μου...και ασχολούμαστε με τον κάθε ταλαιπωρημενο...

Δεν αναφέρομαι μονο για το φορουμ...αλλα γενικα για την κατασταση...και πανω στα βουνα και με τον κοσμο που συναντουμε κατά τη διαρκεια του κυνηγιου...

Σαββατο πρωι παντως αρχιζω τα τριονουθκια και Κυριακη μαλλον παλι για καμμια φασσα...τωρα που ησυχασε ο κοσμος μπορει και να δουμε το χρωμα της...και 1 να παιξω εγω καμνω το κεφι μου....στη ζωη μου επαιξα πολλες...<<δεν πεινω πλεον>>...απλα θελω να βλεπω τη φεξη και να νιώθω την παρουσια της...να με κρατα η αγωνια...να μου ερκουνται οι τοσες αναμνήσεις...

Καληνύχτα...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

BAIKAL TEAM έγραψε:Ρε κοπελια μα σαν να και παει να πεθανει το χομπυ μας???μπαινω κάθε νυχτα δαμε να δω καμμια φωτο...καμμια κουβεντουα για τις φασσες/τρυγόνια, να φυει η κουραση της μερας και να σκεφτω λιγο κυνηγι να πνασω...και με το που βλεπω για τους ταλιμπαν..τους φιλικουτουναες...όλα τα ξεφτιλικια του Κυπριακου κυνηγιου πιανει με η καταθλιψη...

Το κυνηγι είναι για τη παρτη μας και μονο...άλλος επειδή του αρεσκει να ξεφευγει από γυναικα/παιδια/σκοτούρες/αγχοι...αλλως γιατι του φερνει στο μυαλο αναμνήσεις...άλλος γιατι του αρεσει η φυση και η αδρεναλινη στη θεα του θηράματος...άλλος γιατι του αρεσει η ολη φαση ιδιογομωση/προετοιμασια/παραδοσιακο κυνηγι...

Εν ξερω αλλα παλια υπηρχε μια αγωνια...ένα πραμα μεσα μας που μας εκαμνε να καρτερουμε μερα νυχτα να ερθει η Κυριακη να βγουμε βουνο/καμπο και να κυνηγησουμε...καπου παει να ξιλυψει τουτο για χαρη των δηθεν και τον κρετοσυλλεκτων της διαφημισης στο fb και της νυστικομαρας...

Ε στ αρχιδια μας σιορ που τον κάθε αγαμητο...που νομιζει αν θελω εν μπορω να παω η ωρα 6 το πρωι να κατσω μπροστα του πας το ταισμα και να μεν αφηκω πουλλι να σημαθκιαει...τζαι ας πει τζαι τιποτε...
η που νομιζει εν αορατο το ταισμα του....και ιδιοκτησια του το βουνο...που να με σταματησει θεμας να μου πει που παω...στη καφκα θελεις να καμεις ματι????

Τεσπα...απλα καπου εχαθηκε νομιζω και το θεμα φασσα/τρυγονι και η ολη ατμοσφαιρα γυρω από αυτό το κυνηγι που τυγχανει να είναι και η λατρεια μου...και ασχολούμαστε με τον κάθε ταλαιπωρημενο...

Δεν αναφέρομαι μονο για το φορουμ...αλλα γενικα για την κατασταση...και πανω στα βουνα και με τον κοσμο που συναντουμε κατά τη διαρκεια του κυνηγιου...

Σαββατο πρωι παντως αρχιζω τα τριονουθκια και Κυριακη μαλλον παλι για καμμια φασσα...τωρα που ησυχασε ο κοσμος μπορει και να δουμε το χρωμα της...και 1 να παιξω εγω καμνω το κεφι μου....στη ζωη μου επαιξα πολλες...<<δεν πεινω πλεον>>...απλα θελω να βλεπω τη φεξη και να νιώθω την παρουσια της...να με κρατα η αγωνια...να μου ερκουνται οι τοσες αναμνήσεις...

Καληνύχτα...
Α ρε φιλε...σου ειπα καποια πραγματα αλλα δεν με ακουεις.....εμεις καμνουμε τουτα που λεεις χωρις πολλη πολλη φασαρια,κουτσα στραβα καταφερνουμετα...υπαρχει τροπος αμα θελεις...εγω δεν χαλιεμαι για κανεναν και ουτε ιδρωνει το αυτι μου.....αστους να καμουν και ταισματα,αστους να καμουν οτι θελουν....ουτο σι αλλος δεν μπορεις να καμεις κατι.....

Εγω το Σαββατο το βραδακι θα ειμαι καπου ''Μαγικα''....με θερμοκρασιες κατω των 12 βαθμων...το πρωι γυρω στις 5.00 θα παω στη φυλαχτρα μου....με τα μακρομανικα......οπου θα αρχισει σιγα σιγα να ανατελει ο Ηλιος μυριζοντας τα πανυψηλα Πευκα των 25-30 μετρων
...τι μυρωδια ρε παιδι μου......

2 φυσιγγια .....φτιαγμενα με μερακι απ'τα χερακια μου....θα βαλω στις θαλαμες μου οπου με το χαρακτηριστικο ηχο θα κυλησουν και θα ακουμπησουν....κλικ
-κλικ...........

θα ακουω και το ρυακι να τρεχει δειλα δειλα με δυσκολια αναμεσα στα βραχια οπου τελικα θα βγει ο ηλιος και θα φανει το απεραντο Δασος με την απιστευτη θεα και γιατι οχι θα δω και την ομιχλη οπου θα σκεπαζει με το πεπλο τις,τις χαραδρες που θα βρισκονται πολυ πιο χαμηλα απο μενα......μπροστα στα ποδια μου......θα νιωθω αρχοντας φιλε...ΑΡΧΟΝΤΑΣ/ΒΑΣΙΛΙΑΣ....

...και σε καποια στιγμη ο Ηλιος θα προδωσει την βασιλισσα του ουρανου.... τη σκια της .....να με σκεπαζει........και τοτε.......αυτο ειναι.....τιποτα αλλο....

Ποιος μπορει να μου το χαλασει ολο αυτο?.......κα-νε-νας.....ολα στο μυαλο μας ειναι...δεν χαραμιζω ουτε το σαλιο μου,ουτε τα δακρια μου... αλλα ουτε την λυπηση μου.....για κα-νε-ναν!!!

Καλο βραδυ φιλε.....ολα στο μυαλο μας ειναι ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γείτο μου τούτη η δίψα δε σβήνει! Όπως τα έγαψε ο Σόλωνας είναι, έτσι ακριβώς!

Όσον αφορά στο φόρουμ, οι φίλοι που έχω κάνει με γεμίζουν και είναι πολλοί, ανάμεσα τους και κάποιος Λεωνίδας, ξέρεις τον? ;) Εάν αύριο θα πάω Λάρνακα θα με περιμένουν οι σκαλιώτες (ο Σπύρος, ο Σέρκης, ο Σάββας, ο Αντρέας κτλ), Λεμεσό άλλοι λεβέντες (Άριστος, Χρύσανθος, Δημήτρης, Μιχάλης κτλ), Αμμόχωστο ο λεβέντης ο Πανίκος με το αυτοκινητό-σπιτο, Πάφο (Νίκος, Σόλωνας, Αλέξης), Λευκωσία (Χρίστος, Τάσος κτλ κτλ) και ο κατάλογος δεν σταματά!
Τούτα είναι τα ωραία φίλε μου, άσε τους υπόλοιπους να κάμνουν ταίσματα τζιαί να μεγαλώνει η πουλλού τους...Κανόνισε τζίνον τον καφέ τζιαί έχουμε πολλά να πούμε!

ΥΓ: Σε καμιά ωρίτσα ξεκινώ για Λατσί οικογενειακώς, αν έχει κανένα αθκιασερό που τα παιδιά στην Πάφο που θα είναι εκεί κάτω το Σαββατοκυρίακο κτυπάτε κανένα τηλέφωνο να βρεθούμε! Αν κάμω όρεξη για κυνήγι τζιαί φκάλω άδεια από την κυβέρνηση κάμνω τζιαί για βουρκάτορας (όπλο εν θα φέρω) :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ρε Λεωνιδα μου τι ιστοριες και φωτογραφιες να δεις ςτσι καιρους?επηα 2 εξορμησεις και πραγματικα δεν εριξα σιηπεθκια...ουτε και μια...αλλα εν με χαλα τουτο γιατι εγω περιμενω τον Νιοβρη τον Δεκεβρη τον ΓΕΝΑΡΗ...περιμενω τις κρυαδες τα νερα τις μυρωθκιες την υσηχια πανω στην μουττη του βουνου πουκατω που τα δεντρα, να μεν με δει ο ηλιος καθολου.Ειπα το πολλες φορες, ο Αυγουστος εννε κυνηγι για μενα.Φκαινει ο καθε κομπλεξικος να κυνηγησει φασσα ταχα...καμνουν τους τοπους της πουτανας, αποδεκατιζουν πληθυσμους απο φασσες και περτιτζια, φιλικουτουνια ακουσα τωρα τελευταια εν της μοδας γιατι διουσουν 2μμ παστην πουλλου σου.Οι ρε φιλε, τουτο δεν ειναι κυνηγι, ειναι ξεπεσμος του αθληματος, του χομπυ μας, της αγαπης μας.

Μαριε μακαρι να μπορουσα φιλε να βρεθουμε αλλα θα ειμαι χωριο να καμνω καγκελλα στο πατρικο του γερου μου.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”