ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
predator
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από predator »

ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε:
predator έγραψε:
ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε: Βλέπω έχεις 'μέσο' με Αμερική !

Μπορείς να κάνεις ένα ΖΟΟΜ πάνω στα Muller σου;;
και αν μπορείς να δώσεις πληροφορίες για τα πια πήρες ;;

thanks!

Τα muller φέρνει τα στην Κύπρο ο Στέλιος στο σκοπευτήριο λατσιών.

Έχω τα σκοπευτικά U1,U2,U3
Γιατί όχι τα κυνηγετικα;
Ελπίζω να ξέρεις ότι με αυτά δεν μπορείς να ρίχνεις ότι νούμερο σκάγια θέλεις!
Μεχρι Νο5 εισαι μια χαρα.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

admin έγραψε:όταν πηγαίνετε για φάσσες και ιδιαίτερα περιοχή Πάφου προσέχετε που κανένα αχάπαρο που τσιμάτε με το sleeping bag μές την μέση του δρόμου!!!!!!! βλέπω τους τίτλους..... κυνηγός ποδοπατήθηκε απο διερχόμενο όχημα καθώς κοιμόταν στη μέση του δρόμου για να πιάσει πόστο το πρωί..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σε τούτη Πάφου εννα τα δείς ούλλα, τουτο ρε Αριστε ήταν το πρώτο που μου έκαμε εντύπωση πριν 4 χρόνια όταν έξόρμησα για πρώτη φορά Πάφο το καλοκαίρι.Επειδή δεν ήμουν μαθημένος σε έτσι κατασταση , έχασα το φώς μου... πλεόν έχω τους για όλα ικανούς...

Η νέα μόδα που σηκώθηκε φέτος? Αλυσοδιμένα Πόστα και ταπελούες πάνω στις καρέκλες με το όνομα και τηλέφωνο του πόστατζη :shock: Δε εκεί που έχει τάισμα? Κοβουν τους δρόμους με άλυσίδα, και ταπέλα απαγορεύεται η είσοδος!! μμε ονόματα και τηλέφωνα πάλε... γιακά !
Και η φάση έρκουντε η ώρα πέντε.... και αν κανένας στέκεται κοντά, πόλεμος και φασαρίες....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Κοπέλια να κάμει του χρόνου ένα μεγάλο τάϊσμα το hunt & shoot τζιαί να πάμεν ούλλοι να τες πετσοκόψουμεν. Εν να είμαστεν πολλοί θα μοιράσουμε το κόστος τζιαί θα αγοράσουμε 2 τόνους φαί να τες συνάξουμεν ούλλες. Θα πάει ο Πανίκος με τον Μιχάλη με το μοτιφαρισμένον αυτοκινητό-σπιτο του Πανίκου να προσέχουν τα πόστα. Οι υπόλοιποι θα πάμεν η ώρα 5 τζιαί όποιον έβρουμε σε απόσταση 1 χιλιομέτρου που το τάισμα θα τον ττοππουζιάζουμεν. Θα πάιζουμε από όλα εκτός από γύπες (θυμώνει ο Δημήτρης).

Εν να κανονίσω τζιαί μπουφέ-catering να μας ψήσουν τζιαί τις σούβλες. Ο Άριστος θα φέρει τζιαί 5-6 μοντέλλα για τις φωτογραφήσεις με το θήραμα.

ΥΓ: Προτείνω μια περιοχή στο δάσος Πάφου. Για να μεν έχουμε πρόβλημα θα καλέσουμε 2-3 της ΚΟΚ&ΔΑΖ οι οποίοι θα κανονίσουν να "ταράξουν λλίον τους κούκους τζιαί τις ταπέλλες της απαγορευμένης" + θα βάλουν 5-6 θηροφύλακες να προσέχουν την περιοχή κανένα 2μηνο πριν (έτσι κι αλλιώς εν έχουν άλλη δουλειά να κάμουν αφού δεν υπάρχουν παράνομοι λαθροθήρες..).
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Χαχαχαχαχα
Εφυρες με!!!!!!
Να προτιμησουμε περιοχη που πιαννει τα φιλικουτουνια

Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

φανταστικη η ιδεα του μαριου.ξεχασες οτι υπαρχουν και οι αλλοδαποι που προσεχουν τα ποστα με πολυ λιγα εξοδα .ενα σαντουιτς και κοκα κολα μενουν ολη μερα :!: εγω με τον μιχαλη εν συμφερουμε εχουμε εξοδα πολλα κλεφτικο μπυρες κτλ
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γιατί σε έφυρα ρε Τζίμη, αφού εν της μόδας τωρά ρε. Αν τα επιτρέψουν τα ταίσματα μπορούμε να το κάμουμε. Εγώ εν θα φέρω σιηπέττον, θα συνάω τες κουτσόφτερες τζιαί θα είμαι κάτω στες σούβλες τζιαί τες μπύρες. Περιττόν να αναφέρω ότι τους 2 Πανίκκους τζιαί το Μιχάλη πρέπει να τους κρατήσουμε σε ψηλά πόστα γιατί όπως εκατάλαβα αν μυριστούν τες μπύρες εν θα μας αφήκουν ούτε μια... :lol:

ΥΓ: Εν να φυλάω τζιαί τα μοντέλλα για τη φωτογράφιση... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Θελεις να φκαλλουμε διπλοσκοπιά? [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Dimitris έγραψε:Θελεις να φκαλλουμε διπλοσκοπιά? [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Γιατί όχι φιλούι μου! Θα ξεκινήσουμε εκπαίδευση σε 15 μέρες ;)
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Ήδη βλεπω μουττες που παιζουν κ ακουω κουδουνούθκια

Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Σουβλα??? Μπύρες??? Μοντέλα??? :o :D