ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Συνηθως δεν τες πειραζω....εχουν το λογο τους που υπαρχουν και αυτες......στη προκειμενη περιπτωση ομως εγινε οπως ειπε ο Σωτος....γιατι θα ηταν μεσα στα ποδια μας στη κυριολεξια την κυριακη και δεν ηθελα να παει καποιος να παρει Φασσα και να βρεθει τετ α τετ με το μωρο 

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- MARIOSE
Χρύσανθε μου ελπίζω να παν όλα καλά με το σκυλί.
Τούτα τα μωρά Σόλωνα πραγματικά φοούμαι τα παραπάνω ατζιαί από τη σύζυγο
Τούτα τα μωρά Σόλωνα πραγματικά φοούμαι τα παραπάνω ατζιαί από τη σύζυγο

- Dimitris
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Συνηθως δεν τες πειραζω....εχουν το λογο τους που υπαρχουν και αυτες......στη προκειμενη περιπτωση ομως εγινε οπως ειπε ο Σωτος....γιατι θα ηταν μεσα στα ποδια μας στη κυριολεξια την κυριακη και δεν ηθελα να παει καποιος να παρει Φασσα και να βρεθει τετ α τετ με το μωρο

Έκαμες την μπάρμπεκιου;
Χρύσανθε περαστικά στον σκύλο σου
Μάριε είναι λογικό να τις φοβάσαι παραπάνω που τη σύζυγο. Μια χαρά εν η γυναίκα σου, εννα σου πιάσει και καλάμια

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
- Full Member
κοπέλια μου χαίρεται...Η δική μας εξόρμιση ήταν πολλά ωραία! Καταχρας να σας πω ότι την παρασκευή επια για παρατηρήσω τα Πουλιά για να εύρω το κατάλληλο πόστο σε ένα από τα χωράφια της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ μου ( το τονίζω ότι είναι δικά μας για να καταλάβετε πιο μετά). Με το που επια γνώρισα τον κύριο Τ.... με τον οποίο παρατηρήσαμε μαζί τα πόστα, τελοσπαντον είπαμε να πάμε μαζί την κυριακή να κυνηγήσουμε παρέα Φτάνει η κυριακή, 3:30 στο πόστο κατά τις 5:30 αρκεψεν η περιοχή να γεμίζει αυτοκίνητα και να μπαίνουν με τα αυτοκίνητα τους στα χωράφια μας ασχέτως αν έχουμε δέντρα και αμπέλια μέσα! εν τους είπα τίποτε το μόνο που τους είπα ότι εμείς είμαστε πουκατο άρα προσέχετε μας λιο!! Ξημερώνει για τα καλά ερκεφκουν να κινούνται λιο τα πουλιά ψιλωμένα αλλά οι κυροί επεζαντα σάμπως τζαι βαστούν ΠΑΟ 106 χιλιοστών! όπως καταλαβαίνετε εχαλασεν ούλο το πρωί αλλά και το απόγευμα επειδή τα πουλιά εν μας εκοντεφκαν! φυσικά κάποιοι άλλοι που έκατσαν στα σύνορα της απαγορευμένης καρπωθήκαν αρκετά πουλιά( τούτοι κρατούσαν το πόστο που την παρασκευή το πρωί με ταπελουες). Τελικό αποτέλεσμα 1 φάσσα και 1 αρκοπεζουνο.
Την τρίτη που μας επερασεν επια να κάμω κάτι δουλειές σο χωράφι μου( σύνορα απαγορευμένης, εκεί που είναι τα πόστα των τάχα συνκηνηγων μας που καρπώθηκαν αρκετά την κυριακή)... εν πρόλαβα να τελειώσω τις δουλειές έπιασαν με τηλέφωνο τζαι έπρεπε άρον άρον να κατεβώ Λεμεσό για και σοβαρό... βάλω πισινή και βλέπω ένα διπλοκαμπινο να αρκετέ μέσα στον χωματόδρομο, καμνω του τόπο να περάσει για να φιω, εν είχα ώρα να τον ρωτήσω τι ψάχνει στο χωράφι μου μιας και ο δρόμος είναι 70 μέτρα και μετά σταματά στο χωράφι...τελοσπάντων έπρεπε να φιω. Λαλει μου ένα λεπτό...σταματώ, λαλει μου ήντα που γυρεύεις δαχαμε? ηρτα στο χωράφι λαλώ του εσύ? εγώ ηρτα να δω τα πόστα αν μας τα επηραξεν κανένας! εν με εκανουσαν τα νεύρα μου ενευριασεν με παραπάνω! εσικοστικα εφεια τζαι ούτε γεια εν του είπα... έλεος ρε παιθκια ενα καταντήσουμε να ζητούμε άδεια για να μπουμεν στην περιουσία μας!
Την τρίτη που μας επερασεν επια να κάμω κάτι δουλειές σο χωράφι μου( σύνορα απαγορευμένης, εκεί που είναι τα πόστα των τάχα συνκηνηγων μας που καρπώθηκαν αρκετά την κυριακή)... εν πρόλαβα να τελειώσω τις δουλειές έπιασαν με τηλέφωνο τζαι έπρεπε άρον άρον να κατεβώ Λεμεσό για και σοβαρό... βάλω πισινή και βλέπω ένα διπλοκαμπινο να αρκετέ μέσα στον χωματόδρομο, καμνω του τόπο να περάσει για να φιω, εν είχα ώρα να τον ρωτήσω τι ψάχνει στο χωράφι μου μιας και ο δρόμος είναι 70 μέτρα και μετά σταματά στο χωράφι...τελοσπάντων έπρεπε να φιω. Λαλει μου ένα λεπτό...σταματώ, λαλει μου ήντα που γυρεύεις δαχαμε? ηρτα στο χωράφι λαλώ του εσύ? εγώ ηρτα να δω τα πόστα αν μας τα επηραξεν κανένας! εν με εκανουσαν τα νεύρα μου ενευριασεν με παραπάνω! εσικοστικα εφεια τζαι ούτε γεια εν του είπα... έλεος ρε παιθκια ενα καταντήσουμε να ζητούμε άδεια για να μπουμεν στην περιουσία μας!
- MARIOSE
Φίλε Μόδεστε τι να σου πω...να το τελιάσεις φίλε μου τζιαί να τους διάς τζιαί το κλειδί να μπαίνουν μέσα ανενόχλητοι να μεν τους "πειράζει κανένας τα πόστα"...
Εκάμαν μας να αγχωνούμαστε με το τζινή αντί να χαλαρώνουμε...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Οταν ελειπα πριν λιγες μερες προσπαθησα να βρω ενα σκοπευτηριο να καμω την προετοιμασια μου για τις ''Σιδερενιες''....ειπα να μην ερτω κρυος......εψαξα παντου αλλα δεν εβρησκα.....δυσκολευτηκα αλλα τελικα τα καταφερα

-
- Full Member
Ναι ρε φιλε μου! τζαι ασπουμε ο δικος μας ηταν με ενα ιφουι ταχα εγω ειμαι τζαι κανενας αλλος!MARIOSE έγραψε:Φίλε Μόδεστε τι να σου πω...να το τελιάσεις φίλε μου τζιαί να τους διάς τζιαί το κλειδί να μπαίνουν μέσα ανενόχλητοι να μεν τους "πειράζει κανένας τα πόστα"...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Αυτη τη στιγμη 9.30 ειμαι στη βεραντα και γινετε ενας χαμος απο την αποδημια των γερανων....φασαρια πολλη απο το κλαμα τους.....λετε να φερνουν τα τρυγονια

-
- Full Member
Σολωνα το ιδιο κ ΛεμεσοSOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Αυτη τη στιγμη 9.30 ειμαι στη βεραντα και γινετε ενας χαμος απο την αποδημια των γερανων....φασαρια πολλη απο το κλαμα τους.....λετε να φερνουν τα τρυγονια![]()
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Δυσκολη εξορμηση αυριο και πιθανως να φυγουμε ακαπνοι...σημασια όμως εχει το ότι και παλι θα ειμαστε βουνο!!!Καλα κυνηγια σε οσους θα το προσπαθησουν και προσεχτικα να επιστρεψουμε ολοι καλα!!!
@Σολωνα μου γερανούς ειδα χιλιαδες στη ζωη μου και ενώ κυνηγουσα παραλια στα τρυγόνια...ποτε ομως δεν συνδυάστηκε με μεγαλα μπασίματα τρυγονιών...μαλλον και αυτό το στοιχειο για μενα είναι ενας μυθος από τα παλια...παντως μαλλον από το επομενο Σαββκυριακο θα αρχισουμε σιγα σιγα το κυνηγι στα τρυγόνια και ότι ηθελε προκυψει...αν και παλι μας εκοψαν τοπους και φετος...σε 2-3 χρονια δεν θα αφησουν τοπο να κυνηγούμε χωρις να παιζουμε ο ενας τον αλλον...
@Σολωνα μου γερανούς ειδα χιλιαδες στη ζωη μου και ενώ κυνηγουσα παραλια στα τρυγόνια...ποτε ομως δεν συνδυάστηκε με μεγαλα μπασίματα τρυγονιών...μαλλον και αυτό το στοιχειο για μενα είναι ενας μυθος από τα παλια...παντως μαλλον από το επομενο Σαββκυριακο θα αρχισουμε σιγα σιγα το κυνηγι στα τρυγόνια και ότι ηθελε προκυψει...αν και παλι μας εκοψαν τοπους και φετος...σε 2-3 χρονια δεν θα αφησουν τοπο να κυνηγούμε χωρις να παιζουμε ο ενας τον αλλον...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...