ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
-
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Ωραιος. Ευχαριστω φιλε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Αν μου επιτρεπετε να πω και γω μια αποψη για τα φυσίγγια χωρις να εχω τις γνωσεις των ιδιογομωτων του φορουμ...
Το συμπερασμα μου είναι ότι από τον καιρο που ασχοληθηκα με τα φυσίγγια το μονο που εκαταφερα ηταν να συγχιστώ...
Τωρα ημουν της αποψης πως ένα φυσιγγι αν καμνει καμνει...και χειμωνα και καλοκαιρι...αλλα στο νου μου ερχονται κατι εικονες από τα παλια...Ο Μιλιος για οσους τον θυμαστε σε κάθε πακετο εβαλε και μια καρτουα με το ποτε καμνει μια χαρτουτσια...και παντα ηταν ακριβως...
Εβαλα πρωι-κρυο Tristar, ζεστη Ministar και υγρασια Anigrina...μα το Θεο η κάθε μια εδουλευκε όπως εγραφε το χαρτουι!!!ηταν συμπτωση?η οντως οι ταχύτητες επηρεάζονται τοσο πολύ από τις καιρικες συνθήκες??
Οσο για τα αργα φυσίγγια εγω εμπειρικα νομιζω δουλευουν πολύ καλοκαιρι...και παράδειγμα φερνω το ολυμπια σπεσιαλ...πριν 3 χρονια στο φραχτη της Σολεας...8 φυσίγγια 8 φασσες...βαλω το και στο ενδημικο ένα πρωι με πολύ υγρασια...4 φυσίγγια 2 καλλικωματα...η μια εφκαλε τοσα φτερα οσα εχει το μαξιλαρι μου...επεσε το πουλι μετα από 4 πυροβολισμούς γιατι εγυριζε που πανω μου μισοπεθαμενη...η αποσταση...ηταν δεν ηταν 20 μετρα...
Μετα από αυτό...παω και σκοπευτηριο να παιξω λιγο το ειδημονα...βαλω χαρτονια...η σπεσιαλ ειχε τη καλυτερη διασπορα...η λαμπρο φελτρο από τις χειρότερες...αλλα εβγαλα ολη τη χρονια με αυτές αφου οι φασσες επεφταν όπως τα συκα...
Αποτέλεσμα...δεν προκειτε ποτε μου να φκαλω ακρη...γιαυτο δεν αρχιζω ιδιογομωση!!!
παντως διαβαζω τα οσα γραφεται ολοι και θαυμαζω τις γνωσεις και την υπομονή σας...είναι μερακι και μακαρι να το ειχα και γω...
btw...ξερει κανενας τι απεγεινε ο Milios??βγαζει ακομα φυσίγγια?
Το συμπερασμα μου είναι ότι από τον καιρο που ασχοληθηκα με τα φυσίγγια το μονο που εκαταφερα ηταν να συγχιστώ...
Τωρα ημουν της αποψης πως ένα φυσιγγι αν καμνει καμνει...και χειμωνα και καλοκαιρι...αλλα στο νου μου ερχονται κατι εικονες από τα παλια...Ο Μιλιος για οσους τον θυμαστε σε κάθε πακετο εβαλε και μια καρτουα με το ποτε καμνει μια χαρτουτσια...και παντα ηταν ακριβως...
Εβαλα πρωι-κρυο Tristar, ζεστη Ministar και υγρασια Anigrina...μα το Θεο η κάθε μια εδουλευκε όπως εγραφε το χαρτουι!!!ηταν συμπτωση?η οντως οι ταχύτητες επηρεάζονται τοσο πολύ από τις καιρικες συνθήκες??
Οσο για τα αργα φυσίγγια εγω εμπειρικα νομιζω δουλευουν πολύ καλοκαιρι...και παράδειγμα φερνω το ολυμπια σπεσιαλ...πριν 3 χρονια στο φραχτη της Σολεας...8 φυσίγγια 8 φασσες...βαλω το και στο ενδημικο ένα πρωι με πολύ υγρασια...4 φυσίγγια 2 καλλικωματα...η μια εφκαλε τοσα φτερα οσα εχει το μαξιλαρι μου...επεσε το πουλι μετα από 4 πυροβολισμούς γιατι εγυριζε που πανω μου μισοπεθαμενη...η αποσταση...ηταν δεν ηταν 20 μετρα...
Μετα από αυτό...παω και σκοπευτηριο να παιξω λιγο το ειδημονα...βαλω χαρτονια...η σπεσιαλ ειχε τη καλυτερη διασπορα...η λαμπρο φελτρο από τις χειρότερες...αλλα εβγαλα ολη τη χρονια με αυτές αφου οι φασσες επεφταν όπως τα συκα...
Αποτέλεσμα...δεν προκειτε ποτε μου να φκαλω ακρη...γιαυτο δεν αρχιζω ιδιογομωση!!!

παντως διαβαζω τα οσα γραφεται ολοι και θαυμαζω τις γνωσεις και την υπομονή σας...είναι μερακι και μακαρι να το ειχα και γω...
btw...ξερει κανενας τι απεγεινε ο Milios??βγαζει ακομα φυσίγγια?
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
Πρωι -κρυο ηταν η Gp i 30gr
- BAIKAL TEAM
- Full Member
nike powder έγραψε:Πρωι -κρυο ηταν η Gp i 30gr
tristar κοκκινη..ειχε και μαυρη...αλλα συγκεκριμένα ηταν η κοκκινη...η Gp νομιζω εγραφε παγωνια...

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
Και οι δυο γραφουν ετσι επαρατηρησα και ηβρα το χαρτουι τωρα!! ΧαχαχαBAIKAL TEAM έγραψε:nike powder έγραψε:Πρωι -κρυο ηταν η Gp i 30gr
tristar κοκκινη..ειχε και μαυρη...αλλα συγκεκριμένα ηταν η κοκκινη...η Gp νομιζω εγραφε παγωνια...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
χαχαχαχχαχαχαχα...εν εχουμε λαθος!!!!nike powder έγραψε:Και οι δυο γραφουν ετσι επαρατηρησα και ηβρα το χαρτουι τωρα!! ΧαχαχαBAIKAL TEAM έγραψε:nike powder έγραψε:Πρωι -κρυο ηταν η Gp i 30gr

sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
Η κοκκινη η gp ηταν παγωνια nike fast αερας κ οντως η κολλουα ηταν ευαγγελιο...αλλα...σε μια εξορμηση ηθελες 4-5 ειδη τουλαχιστον..
Μετα π βγηκα που τον λακκο φυσιγγιων ειδικα σε τζικλα 2-3 ειδη με διαφορα στο πιστονι ουσιαστικα αν εισαι πανω τ πεφτει..ενδημικο techna..
Κ με την ευκαιρια ποιες οο γνωσεις για την πυριτιδα ruko?
Μετα π βγηκα που τον λακκο φυσιγγιων ειδικα σε τζικλα 2-3 ειδη με διαφορα στο πιστονι ουσιαστικα αν εισαι πανω τ πεφτει..ενδημικο techna..
Κ με την ευκαιρια ποιες οο γνωσεις για την πυριτιδα ruko?
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Πολύ σωστά τα γραφόμενα του φίλου Ανδρέα! Εδώ μέσα καλό είναι να δεχόμαστε και της επικρισεις τα "μυστικά" σετ απ ας μην λέγονται ούτε να διαφημίζονται για να προκαλούν....andreas78 έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα,
Φίλε Χάρη, δυστηχώς δεν έχω πρακτική εμπειρία και γνώσεις επι του εξαιρετικού κυαθίου Lb6, αν ομως βρέις λίγο χρόνο και ανατρέξεις λίγο πίσω στο παρόν φόρουμ θα βρέις νομίζω αναφορές επι του θέματος για την "ορθή και ασφαλή" συναρμολόγηση του, απο τον Κωσταντίνο.
Αν τύχει και δεί την παράθεση είμαι σύγουρος οτι θα σε βοηθήσει.
Τώρα για τις διάφορες "φαγούρες" κάποιων,
για αναφορές σε καφενέδες, χαρτόνια και σκάγια,
έχω απλά να αναφέρω πως προσωπικά στο
διάστημα που βρίσκομαι στο παρόν φόρουμ
έχω προσπαθήσει και το έχω καταφέρει..!!!!!!
Να καταρρύψω μύθους, οάσεις, τις συμβουλές του Μελή
απο τα κάζια και άλλα κουφά και παράλογα που ακόμα
κάποιες φορές γινεται δυστυχώς αναφορά. Αυτά έχουν
καταρρηφθεί με πλήρη τεκμηρίωση απο βλητικές μελέτες
αλλά και αναφορές απο καταξιωμένους βλητικούς, ακόμα
και προσωπικά με δοκιμη σε βλητικό σταθμό,
εχω κλείσει στόματα που νιαουρίζαν σαν τα βρέφη.!!!!
Θα ηταν πέρα για πέρα παράλογο όμως, να θεωρώ
τον εαυτό μου αλάνθαστο και παντογνώστη, έχω κάνει...
......κάνω.....και σίγουρα θα κάνω και άλλα λάθη, αυτό
όμως δεν με αποτρέπει απο το να παρουσιάσω αυτό
που γνωρίζω, όχι οπως εγω "νομίζω" αλλά οπως έχει
τεκμηριωθεί απο επιστήμονες και όχι "αχάπαρους"
σαν εμένα....!!!!
Στο παρόν φόρουμ, έχουν παρατεθεί πολύ συμαντικά
θέματα για την ιδιογόμωση και την βλητική απο γνώστες
και μή και ελπίζω και απο εμένα,
μάλιστα αρκετά απο αυτά έχουν ταξιδέψει
σε άλλες χώρες αλλά αυτοί που είναι καθημερινοί και
σταθεροί επισκέπτες εδώ.....είναι ακόμα σε
"νηπιακό" στάδιο.!!!!!!!
Πολλά για τα οποία κάποιοι τώρα "νιαουρίζουν", πριν
λιγο καιρό δεν τα αποδεχονταν οταν τα έβαζα εδώ ή σε άλλες
συζητήσεις. Μάλιστα κάποιοι μετα απο πολλαπλά αλλάγματα
"παιδικής πάννας" ανακάλυψαν βλητικούς επιστήμονες
για να κάνουν "ζάπινγκ" στις εικόνες και να βγάζουν τα
δικά τους επιστημονικά συμπεράσματα ή να παρουσιάζουν
τα γεγονότα "μισά"..!!!!!!!
Παραθέτω και ένα μέρος φωτογραφιών που έχω
κατα καιρούς παραθέσει στο παρόν φόρουμ και αφορούν
βλητικές μελέτες, γραφικές παραστάσεις πιέσεων,
ατράκτους σκαγιών, ενέργειες κρούσης, πυκνότητες κατανομής, διαφορές πιέσεων μεταξύ διαφορετικών
προοδευτικότητων πυρίτιδων, κατανομές κ.α ....!!!!!!
Είναι απο το προσωπικό μου "καφενείο"...!!!!!!
- Laurona
Τα αργα φυσιγκια που πολυς κόσμος υποτιμά κ δεν μιλω γθα τι φόρουμ σλλα γενικα δεν τα παίζουμε κ στο ενδημικο?
Ο περτικος δεν πεφτει μια χαρα αμαωτον κουτσισεις. ?
Καποτε ειμουν κ γω με το χερι στην ζωνη καθε φορα που αλλαζε λιγο ο καιρος η ο αερας η η θερμοκρασία.
Μετα ομως κουραστικά κ εμαθα την σημασια του στόχευω σωστα με οπλο στα μέτρα μου.
Εκτός ακραίων καιρικών συνθηκων κ ειδικων περιοχών οπως π.χ κυνηγι σε χιονι βαλτο κυνήγι με 7 μποφορ κλπ θεωρω ότι με ενα φυσιγγι το οποιο μας δινει αυτό πεποίθηση η δουλειά γίνεται.
Εχω παραδειγματα που μου λενε οτι υπαρχει η σεβαστη διαφορα οπως τα λετε αλλα πλεον εχω δθο τρία ειδη κ συνήθως με καλύπτουν.
Εαν οχι τοτε πιστευω οτι κ δεκα ειδη να ειχα μαζι μου μεχρι να βρω το ιδανικο ετελειωσε τα παναυρθ.
Π.χ μθα χρονια με τον κουμπάρο μιυ για τζικλες.
Έπεζε κεινος σιδερωμενες.
Έπεζα εγω..εθωρουν το πουλι να εν μεσα στα σκάγια αλλα επαενε.
Τι σκατα λαλεί μου παίζεις. ?
Αφου σε θωρω κουτσιαστες.
Μου δινει 5 φυσίγγια κ περνω 5 πουλια συνεχομενα
Ηταν μια μερα με απιστευτη παγωνιά κάτω απο το μηδεν.
Απλα κουραστικα τις συνεχεις εναλλαγες.
Άλλη φορά με 6 μποφορ κ χιονόνερο επεζα τζικλες κ επαεναν να πεσουν μετα απο 30-40 μετρα.
Δεν πίστευα το τι έβλεπα.
Προσπαθω λοιπόν να με με φυσιγγια που μιυ δίνουν αυτοπεποιθηση κ να παιζω σωστα.
Τωρα εαν ρωκω στην περιπτωση σιγουρα εχασα αλλα κ σίγουρα δεν ξαναγυρίζω στα παλια με 10 ειδη μαζι μου μπας κ αλλαξει ο καιρος κ οι συνθήκες.
Προσέχω μονο σκαι εδαφος θήραμα κ τύπο βύσματος.
Συνηθως δεν εχω προβλήματα
Ο περτικος δεν πεφτει μια χαρα αμαωτον κουτσισεις. ?
Καποτε ειμουν κ γω με το χερι στην ζωνη καθε φορα που αλλαζε λιγο ο καιρος η ο αερας η η θερμοκρασία.
Μετα ομως κουραστικά κ εμαθα την σημασια του στόχευω σωστα με οπλο στα μέτρα μου.
Εκτός ακραίων καιρικών συνθηκων κ ειδικων περιοχών οπως π.χ κυνηγι σε χιονι βαλτο κυνήγι με 7 μποφορ κλπ θεωρω ότι με ενα φυσιγγι το οποιο μας δινει αυτό πεποίθηση η δουλειά γίνεται.
Εχω παραδειγματα που μου λενε οτι υπαρχει η σεβαστη διαφορα οπως τα λετε αλλα πλεον εχω δθο τρία ειδη κ συνήθως με καλύπτουν.
Εαν οχι τοτε πιστευω οτι κ δεκα ειδη να ειχα μαζι μου μεχρι να βρω το ιδανικο ετελειωσε τα παναυρθ.
Π.χ μθα χρονια με τον κουμπάρο μιυ για τζικλες.
Έπεζε κεινος σιδερωμενες.
Έπεζα εγω..εθωρουν το πουλι να εν μεσα στα σκάγια αλλα επαενε.
Τι σκατα λαλεί μου παίζεις. ?
Αφου σε θωρω κουτσιαστες.
Μου δινει 5 φυσίγγια κ περνω 5 πουλια συνεχομενα
Ηταν μια μερα με απιστευτη παγωνιά κάτω απο το μηδεν.
Απλα κουραστικα τις συνεχεις εναλλαγες.
Άλλη φορά με 6 μποφορ κ χιονόνερο επεζα τζικλες κ επαεναν να πεσουν μετα απο 30-40 μετρα.
Δεν πίστευα το τι έβλεπα.
Προσπαθω λοιπόν να με με φυσιγγια που μιυ δίνουν αυτοπεποιθηση κ να παιζω σωστα.
Τωρα εαν ρωκω στην περιπτωση σιγουρα εχασα αλλα κ σίγουρα δεν ξαναγυρίζω στα παλια με 10 ειδη μαζι μου μπας κ αλλαξει ο καιρος κ οι συνθήκες.
Προσέχω μονο σκαι εδαφος θήραμα κ τύπο βύσματος.
Συνηθως δεν εχω προβλήματα
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member
Χρυσανθε μ ξεχασες πρωτη μερα ενδημικου ποσες φασσες παιζαμε κ δεν πεφταν..οσα ειδη ειχαμε δοκιμασαμε αλλα τπτ..εχτος π κεινες π βρισκαμε σκοτωμενες μακρυα..κεινη η μερα πρωι οτι βαλαμε τπτ