ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Αυτός λοιπόν ειναι μέρος απο τον προσωπικό μου
"καφενέ"...!!!!
Πέραν τούτου και μέσω των παραθέσεων μου έχω νομίζω
επιδείξει ορθό χαρακτήρα με προσωπικότητα, δεν
αναμασώ ποτέ μου αυτά που μου έχουν φτύσει, διότι
αναγνωρίζω τα λάθη μου και απολογούμε, πράγμα που έχω κάνει και στο παρόν φόρουμ.
Γιαυτό λοιπόν καλό θα ήταν κάποιοι να κρύψουν και να μην
προκαλού, ΔΕΝ τους παίρνει........ εξάλλου "ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΠΛΉΡΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ"..!!!!!
"καφενέ"...!!!!
Πέραν τούτου και μέσω των παραθέσεων μου έχω νομίζω
επιδείξει ορθό χαρακτήρα με προσωπικότητα, δεν
αναμασώ ποτέ μου αυτά που μου έχουν φτύσει, διότι
αναγνωρίζω τα λάθη μου και απολογούμε, πράγμα που έχω κάνει και στο παρόν φόρουμ.
Γιαυτό λοιπόν καλό θα ήταν κάποιοι να κρύψουν και να μην
προκαλού, ΔΕΝ τους παίρνει........ εξάλλου "ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΠΛΉΡΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ"..!!!!!
-
- Full Member
Φιλε Αντρεα ευχαριστω για τα οσα παραθεσες αν και μερικα απο αυτα για μενα ειναι κινεζικα.
Δεν ξερω ποσα μελη ειναι ενεργα σε αυτη την ενοτητα, αυτο που καταλαβα ομως ειναι οτι αρκετοι μας βλεπουν και διερωτουντε για διαφορα.
Βλεπω επισης οτι η ενοτητα ιδιογομωση εχει φτασει σε ενα σταδιο που αντι να βοηθανε οι πιο εμπειροι τους πιο απειρους και οι εμπειροι μεταξυ τους να συζητουν διαφορες λεπτομεριες, προσπαθουμε να βρουμε τροπο να δημιουργησουμε αντιπαραθεσεις. Και επειδη δεν θελω να παρει περεταιρω διαστασεις το θεμα, το αλλαζω και επιστρεφω στον lb6 τον οποιο στες 2 προσπαθειες που εκανα δεν ειχα τα αποτελεσματα που ηθελα αντι αυτο στην 2ρη που ηταν και πολυ καλυτερη απο την δευτερη, ενα φυσυγγι με απλο βυσμα μου δινει περισσοτερη συγγεντρωση παρολο που δεν εκανα δοκιμη σε πινακα αλλα με ριγμενα φυσιγγια χτες στο σκοπευτηριο σε καποια συγκεκριμενη αποσταση πανω σε χωμα (ετσι για το ματι, μην γελατε) εβλεπα να σκορπανε πολυ πιο ανοιχτα απο το κονονικο βυσμα.
Η δοκιμες μου ηταν με καλυκες fiocci 69.00- 686-A1 1.70×32-v5-lb6 κομμενο να παιρνανε 2 στοιβαδες εξω και χαραγμενος στα 4 βαθος 10μμ +10μμ φελλο κλεισμενος 58.00+ (δεν θυμαμαι ακριβως τωρα) και βαθος ρελιου 1.70.
Τωρα τι κανω λαθος δεν γνωριζω.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξερω ποσα μελη ειναι ενεργα σε αυτη την ενοτητα, αυτο που καταλαβα ομως ειναι οτι αρκετοι μας βλεπουν και διερωτουντε για διαφορα.
Βλεπω επισης οτι η ενοτητα ιδιογομωση εχει φτασει σε ενα σταδιο που αντι να βοηθανε οι πιο εμπειροι τους πιο απειρους και οι εμπειροι μεταξυ τους να συζητουν διαφορες λεπτομεριες, προσπαθουμε να βρουμε τροπο να δημιουργησουμε αντιπαραθεσεις. Και επειδη δεν θελω να παρει περεταιρω διαστασεις το θεμα, το αλλαζω και επιστρεφω στον lb6 τον οποιο στες 2 προσπαθειες που εκανα δεν ειχα τα αποτελεσματα που ηθελα αντι αυτο στην 2ρη που ηταν και πολυ καλυτερη απο την δευτερη, ενα φυσυγγι με απλο βυσμα μου δινει περισσοτερη συγγεντρωση παρολο που δεν εκανα δοκιμη σε πινακα αλλα με ριγμενα φυσιγγια χτες στο σκοπευτηριο σε καποια συγκεκριμενη αποσταση πανω σε χωμα (ετσι για το ματι, μην γελατε) εβλεπα να σκορπανε πολυ πιο ανοιχτα απο το κονονικο βυσμα.
Η δοκιμες μου ηταν με καλυκες fiocci 69.00- 686-A1 1.70×32-v5-lb6 κομμενο να παιρνανε 2 στοιβαδες εξω και χαραγμενος στα 4 βαθος 10μμ +10μμ φελλο κλεισμενος 58.00+ (δεν θυμαμαι ακριβως τωρα) και βαθος ρελιου 1.70.
Τωρα τι κανω λαθος δεν γνωριζω.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αν και νιώθω ότι μετά απο τόση τεκμηρίωση η δικές μου γνώσεις σε θέματα ιδιογόμωσης είναι του νηπιαγωγείου σε σχέση με κάποιους στο παρόν θέμα θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα. Απο τα πολλά φυσίγγια που δοκίμασα κατα καιρούς σε καλοκαιρινά κυνήγια με ψηλές θερμοκρασίες και ξηρασία βρήκα ως πιο αποδοτικά φυσίγγια γεμισμένα με μπαρούτι D20 εξ όσων γνωρίζω και κάποια κλασσικά φυσίγγια κάποιων γνωστών εταιρειών τα οποία είναι φημισμένα για καλοκαιρινές επιδόσεις ήταν με D20. όπως μου έχουν αναφέρει κάποιοι το συγκεκριμένο μπαρούτι πλέον είναι δύσκολο να βρεθεί και έχει αντικατασταθεί με άλλο μπαρούτι. Μπορούμε να ξέρουμε τι ήταν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του συγκεκριμένου μπαρουτιού και γιατί (κατά την δική μου άποψη) είναι αποδοτικό σε ξηρό και ζεστό καιρό???¨"
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Η d20 δεν ειναι καθολου δυσκολο να βρεθει αντιθετως κυκλοφορει κανονικα. Απλα υπαρχουν και αδελφακια της d20 οπως ειναι η d20v και d20se. Εγω δεν ξανα δοκιμασα την d20 ιδιωγομωσης τον αυγουστο σε φασσα αλλα μπορει να κανω λιγες για δοκιμη. Παντως αποτι φαινεται προσωπικα την διαφορα φετος θα την κανει η gm3
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα απο τις προσωπικες εμπειριες...οπου μπορει βεβαια να τα βρει και η κουτση Μαρια απο το διαδικτυο....εχουμε βαρεθει να βλεπουμε τυποποιημενους πινακες!
Ειναι πολυ ευκολο να ΠΑΤΑΣ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ και να ανεβαζεις τυποποιημενους πινακες...παρα να βαζεις προσπωπικες δοκιμες που σου εχουν παρει χρονο,χρημα και κοπο......αυτη ειναι επαναλαμβανω η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα που υπαρχει!!!
Να πιστεψω οτι οι συναδελφοι μας δεν τα εχουν δει????.....εν ετη 2016 χλωμο το βλεπω....και ομως υπαρχουν αποριες ακομα!!!
Αρεσε μου το......ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...μου αρχειο
Να βαλω και εγω καμια 20αρια λετε?...ετσι για να εχουμε???

Ειναι πολυ ευκολο να ΠΑΤΑΣ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ και να ανεβαζεις τυποποιημενους πινακες...παρα να βαζεις προσπωπικες δοκιμες που σου εχουν παρει χρονο,χρημα και κοπο......αυτη ειναι επαναλαμβανω η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα που υπαρχει!!!
Να πιστεψω οτι οι συναδελφοι μας δεν τα εχουν δει????.....εν ετη 2016 χλωμο το βλεπω....και ομως υπαρχουν αποριες ακομα!!!
Αρεσε μου το......ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...μου αρχειο

Να βαλω και εγω καμια 20αρια λετε?...ετσι για να εχουμε???

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.
Ερωτηματα-αποριες-εντυπωσεις:
-Μου εχει δημιουργηθει μια μικρη εντυπωση οτι οι σκληροι καληκες(victory) αποφερουν πιο κλειστες κατανομες. Η αποψη σας?
-Ποιοι ειναι οι πιο συμφερουσοι καλυκες?
-Ποσα στοιχιζουν οι καλυκες olymbia και με τι καψυλιο πωλουντε?
-Τους καλυκες olymbia και victory μπορεις να τους αγορασεις και χωρις καψυλιο?
-Οι καλυκες olymbia ειναι ολοι οι ιδιοι σε ποιοτητα? Γιατι βλεπω κατι διαφορες απο πεγμενες στο σκοπευτηριο. Πχ οι κοκκινοι 24γρ skeet ειναι πολυ μαλακοι και σχισμενα τα φτερα στη χαραξη, οι μπλε 24γρ τραπ και minimax sporting καπως καλυτεροι.
-Τα sg ειναι πιο μαλακα απο τα z2m?
- Μεταξυ καλυκα olympia-nsi-fiocci υπαρχει καποια διακυμανση που πρεπει να προσεχθει οσον αφορα την δοση πυριτιδας και του τελικου κλεισιματος?
Ευχαριστω θερμα οσους μπουν στον κοπο να δωσουν καποιες απαντησεις
Ερωτηματα-αποριες-εντυπωσεις:
-Μου εχει δημιουργηθει μια μικρη εντυπωση οτι οι σκληροι καληκες(victory) αποφερουν πιο κλειστες κατανομες. Η αποψη σας?
-Ποιοι ειναι οι πιο συμφερουσοι καλυκες?
-Ποσα στοιχιζουν οι καλυκες olymbia και με τι καψυλιο πωλουντε?
-Τους καλυκες olymbia και victory μπορεις να τους αγορασεις και χωρις καψυλιο?
-Οι καλυκες olymbia ειναι ολοι οι ιδιοι σε ποιοτητα? Γιατι βλεπω κατι διαφορες απο πεγμενες στο σκοπευτηριο. Πχ οι κοκκινοι 24γρ skeet ειναι πολυ μαλακοι και σχισμενα τα φτερα στη χαραξη, οι μπλε 24γρ τραπ και minimax sporting καπως καλυτεροι.
-Τα sg ειναι πιο μαλακα απο τα z2m?
- Μεταξυ καλυκα olympia-nsi-fiocci υπαρχει καποια διακυμανση που πρεπει να προσεχθει οσον αφορα την δοση πυριτιδας και του τελικου κλεισιματος?
Ευχαριστω θερμα οσους μπουν στον κοπο να δωσουν καποιες απαντησεις
Σολωνα,
Ημουν σίγουρος για το ποσο και πως μπορεις να κατανοησεις καποια πράγματα, το "νηπιακό στάδιο" εξάλλου αφορά κυρίως εσένα.
Ξέρεις και εγώ εχω περάσει απο το στάδιο της "γαλουχείας", μετα μεγάλωσα, έτσι πέρασα και απο το σταδιο του πίνακα, στον οποίο βρε λεβενταθρωπε μου βλέπεις μόνο ένα μερος του αποτυπώματος. Το μέρος που σου λέει τί σύσφηξη έχεις και που βαράει το όπλο σου, τίποτα αλλο.....!!!!!!!
Μην ξεχνας επίσης οτι εγω ειμαι που παρουσίασα για πρώτη φορά εδώ αλλά και μετέπειτα πηγε και σε άλλες διαδυκτιακες οθόνες, τον Berlin- Wannsee Target.!!!!!!, μήν μιλάς λοιπόν για δοκιμές σε πίνακα διοτι ακόμα και αυτό που κάνεις το κάνεις απόλυτα λάθος.!!!!!!!!
Επισης λεβενταθρωπε μου στην πλειοψηφία τους "τα κουμπακια" που ειρωνεύεσαι......δεν υπάρχουν στο διαδύκτιο πέραν αυτης που παρουσίασα, διοτι αν και εγώ αναφέρθηκα στον προσωπικό μου καφενέ απαντωντας στις ειρωνίες σου, ειναι όντως απο δθκό μου προσωπικό αρχείο. Μην ξεχνας επίσης τις αλλαγές πάννας που σου έχω πολλάκις προσφέρει με την βοηθεια αυτού του αρχείου, εγω δεν ξέρω μόνο το Τόμμας.!!!!!
Επισης λεβενταθρωπε μου και επιστημονικέ βλητικέ, για να θυμηθείς σε πόσο νηπιακό στάδιο βρήσκεσε αλλά και πόσο επικήνδυνος είσαι, μεχρι πριν λίγο καιρό πήγαινες στα "πικνα" με καννες χωρίς τσιόκ για καλύτερη διασπορά.!!!!!!
http://s1278.photobucket.com/user/setter78/library/
Ημουν σίγουρος για το ποσο και πως μπορεις να κατανοησεις καποια πράγματα, το "νηπιακό στάδιο" εξάλλου αφορά κυρίως εσένα.
Ξέρεις και εγώ εχω περάσει απο το στάδιο της "γαλουχείας", μετα μεγάλωσα, έτσι πέρασα και απο το σταδιο του πίνακα, στον οποίο βρε λεβενταθρωπε μου βλέπεις μόνο ένα μερος του αποτυπώματος. Το μέρος που σου λέει τί σύσφηξη έχεις και που βαράει το όπλο σου, τίποτα αλλο.....!!!!!!!
Μην ξεχνας επίσης οτι εγω ειμαι που παρουσίασα για πρώτη φορά εδώ αλλά και μετέπειτα πηγε και σε άλλες διαδυκτιακες οθόνες, τον Berlin- Wannsee Target.!!!!!!, μήν μιλάς λοιπόν για δοκιμές σε πίνακα διοτι ακόμα και αυτό που κάνεις το κάνεις απόλυτα λάθος.!!!!!!!!
Επισης λεβενταθρωπε μου στην πλειοψηφία τους "τα κουμπακια" που ειρωνεύεσαι......δεν υπάρχουν στο διαδύκτιο πέραν αυτης που παρουσίασα, διοτι αν και εγώ αναφέρθηκα στον προσωπικό μου καφενέ απαντωντας στις ειρωνίες σου, ειναι όντως απο δθκό μου προσωπικό αρχείο. Μην ξεχνας επίσης τις αλλαγές πάννας που σου έχω πολλάκις προσφέρει με την βοηθεια αυτού του αρχείου, εγω δεν ξέρω μόνο το Τόμμας.!!!!!
Επισης λεβενταθρωπε μου και επιστημονικέ βλητικέ, για να θυμηθείς σε πόσο νηπιακό στάδιο βρήσκεσε αλλά και πόσο επικήνδυνος είσαι, μεχρι πριν λίγο καιρό πήγαινες στα "πικνα" με καννες χωρίς τσιόκ για καλύτερη διασπορά.!!!!!!
http://s1278.photobucket.com/user/setter78/library/
- πανικος
προσωπικα δεν γνωριζω τιποτε για ιδιογωμωση ουτε και βλητικη.θα ηθελα να μας πειτε τι γνωμη σας με απλα λογια εσεις που ασχολειστε την διαφορα απο χαρτουτσια σε χαρτουτσια οπως γραμμαρια παρουτι ταχυτητα πιεση κτλ σε συναρτηση με την υγρασια κρυο ζεστη ξηρο καιρο και οτι αλλο νομιζετε οτι επηρεαζει το σκοτωμα .ανδρεα και σολωνα αν θελετε να μας γραψετε με ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ οχι με πινακες και γραφικες παραστασεις.ετσι για να κατανοησουμε και εμεις που δεν ασχοληθηκαμε με ιδιογομωση και μην μαλλωνετε αν γινετε πειτε την γνωμη σας χωρις φοβο και παθος και χωρις αντιπαραθεσεις.απλα κατσετε οκλαδον αφεθειτε με ενε μεγαλο ομμμμμ καθαριστε το μυαλο σας και πειτε μας
π.χ αν ειναι ζεστη με υγρασια και νοτο προτιμω το παρουτι ταδε γραμμαρια ταδε γιατι ετσι τζε ετσι μου εγιουτισε η εκαμα την ταδε ερευνα στο χαρτονι στον τειχο σε σιεροβουτζελλορο και εππεσε σεκκον 

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- 'petros'
σιεροβουτζελλορο
TRANSLATION PLS
TRANSLATION PLS
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Πανίκο μου,πανικος έγραψε:προσωπικα δεν γνωριζω τιποτε για ιδιογωμωση ουτε και βλητικη.θα ηθελα να μας πειτε τι γνωμη σας με απλα λογια εσεις που ασχολειστε την διαφορα απο χαρτουτσια σε χαρτουτσια οπως γραμμαρια παρουτι ταχυτητα πιεση κτλ σε συναρτηση με την υγρασια κρυο ζεστη ξηρο καιρο και οτι αλλο νομιζετε οτι επηρεαζει το σκοτωμα .ανδρεα και σολωνα αν θελετε να μας γραψετε με ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ οχι με πινακες και γραφικες παραστασεις.ετσι για να κατανοησουμε και εμεις που δεν ασχοληθηκαμε με ιδιογομωση και μην μαλλωνετε αν γινετε πειτε την γνωμη σας χωρις φοβο και παθος και χωρις αντιπαραθεσεις.απλα κατσετε οκλαδον αφεθειτε με ενε μεγαλο ομμμμμ καθαριστε το μυαλο σας και πειτε μαςπ.χ αν ειναι ζεστη με υγρασια και νοτο προτιμω το παρουτι ταδε γραμμαρια ταδε γιατι ετσι τζε ετσι μου εγιουτισε η εκαμα την ταδε ερευνα στο χαρτονι στον τειχο σε σιεροβουτζελλορο και εππεσε σεκκον
Το θέμα υγρασίες, ξυρασίες, θερμοκρασίες κ.α., το εξαντλήσαμε παλαιότερα αλλά δεν θυμάμε σε πιό θρέτ, όπου έγινε και εκεί εντονη συζήτηση αφου ειχαμε να κανουμε στην πλειοψηφία με μυθοπλασίες.
Τα πάντα εξαρτώνται απο το συνολικό κλείσιμο και συμαρμολόγηση του φυσιγγίου και όχι απο τις υγρασίες. Οι παράγοντες που επιρεάζουν την δέσμη σκαγιών και λίγο τις πιέσεις, είναι μόνο η θερμοκρασία και η υψομετρική διαφορά.
Στο θέμα φυσίγγιο, υπόκειτε στον σκοπευτή/ κυνηγό να βρεί το κατάλληλο για τον ίδιο και το όπλο του, μετέπειτα με την χρήση των συσφήξεων του μπορει να το προσαρμώσει στις συνθήκες που θα κυνηγήσει.!!!