ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Pathfinder έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Σπυρο μου δεν με χαλα τιποτε πλεον...ειδα τα και μες το facebook...ειπα κανει και δεν θα αφήσω τιποτε να μου χαλασει την αισθηση που μου δινει το κυνηγι...

Ατε να βαλουμε και καμμια φωτο να μπαινουμε σιγα σιγα στη διαθεση του κυνηγιου και να αφηκουμε αυτά τα αισχη στη παντα...

Ετοιμοοοοοοοος!!!! :D

Εικόνα
Ειπες το και μονος σου φιλε Λεωνιδα...γιατι να χαλιουμαι εγω και κατι που αγαπω για καποιους κομπλεξικους πονηστικομενους αχαπαρους κυνηγοπαπαρες...ας παν να γυρευτουν τζιαμε που τους διουν σημασια, γιατι αυτο γυρευκουν τετοια ατομα...την σημασια απο τον ενα και τον αλλο.Δεν χαλιουμαι για κανενα στο κυνηγι πλεον...δοξα σοι ο Θεος το ψυγειο εν γεματο φαι, τα μωρα μου εχουν ρουχα να ντυθουν, οι λοαρκασμοι μου πληρωνουντε δεν εχω αναγκη το κυνηγι για επιβιωση.καμνω το γιατι με χαλαρωνει ΠΑΙΞΩ ΕΝ ΠΑΙΞΩ.Ειτε μια φασσα πιασω ειτε 5 ειτε 10 για μενα εν το ιδιο και το εννοω...εκεινη η μαγικη στιγμη που την βλεπεις να ερκεται πανω σου, να της ριχνεις και να την πιανεις.Η θηραματικη ποσοτητα εν εφημερη απολαυση, η πνευματικη ικανοποιηση εν κατι που θα κουβαλας για καιρο μαζι σου.Ας αφηκουμε την κουβεντα δαμε με τους αλλους και ας δουμε εμεις τι κανουμε σαν Αλεξης σας Λεωνιδας σαν Γιωρκος παναης κλπ να περασουμε ωραια και φετος.

Εισαι σωστότατος Αλεξη μου!!!Ακριβως αυτό!!!αντε να μπαινουμε σιγα σιγα στο πνευμα και να θυμομαστε τα περσινα καλλιτζια μας!!!!! :lol: :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Σημερα εδωκα και γω τη βολτα μου απο πολλες περιοχες περισσοτερο εκδρομη παρα αναγνωριση, ειχα καιρο να βγω στο βουνο πρωι πρωι με το καφε μου, απολαυση.

ΑΛΛΑ

Περασα και απο τις περιοχες που καηκαν...πραγματικα αλλο να το βλεπεις απο φωτογραφιες και αλλο να εισαι εκει. Δεν μπορεις να περιγραψεις την καταστροφη. Πεφτει η ψυχολογια σου.

Πραγματικα συγχαρητηρια σε οσους βοηθησαν σβησιμο της πυρκαγιας.

Τωρα οσον αφορα τις φασσες πολυ λιγα πραματα ειδα. Αςεν καλα τα ταισματα. Δεν εδωκα πανω σε κανενα!

Επισης ποση καταστροφη θα γινει σε ετσι περιοχες που καηκαν οταν γυρω γυρω εχει και ταισματα και τραβηξουν τα πουλια που εμειναν?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΗ
Full Member

Δημοσίευση από ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΗ »

Αχερκωτης έγραψε:Αρεσκουν μου οι παροιμιες..
Ο κοσμος το εχει τουμπανο κ μεις κρυφο καμαρι..
Σε παραδοσιακο φασσοτοπο ειχε περασμα 10000 πουλια εχει καποιες μερες 100 γενικα στην περιοχη..ο λογος;;;
4 ταισματα σε απαγορευμενη παρακαλω οπου τα πουπουλα γεμωνουν παπλωματα ξενοδοχειων..

4 ΤΑΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ...

Καλα δεν καταλαβαίνετε τι συμβαινει, ο κοσμος το χει πραγματικά τουμπανο φίλε... Και εξηγούμε:
Στες πλήστες των περιπτώσεων με τα ταίσματα, αυτοί οι λυσσιασμένοι λαθροθήρες αρχιζουν το τάισμα πολύ νωρις αρχες του καλοκαιριου, και κατα το τελος Ιουλίου αρχές Αυγουστου αρχίζουν το ''σφάξιμο των φασσών!!!!!!. Με τα αεροβόλα φυσικά πεπιεσμένου αερα. Πραγματικός όλεθρος. Τι να πώ. Η υπηρεσία θήρας και ο νόμος πραγματικά απουσιάζουν. Βλεπουμε τα πουλιά και μετα ξαφνικά εξαφανίζουνται. Λετε να αλλαξαν τόπο? Να μετακόμισαν αλλού? Ναι μετακόμισαν αλλου! Στες φρίζες των πραγματικά γαιδάρων λαθροθήρων.
Και μετά βγαίνουν και φουμίζονται την πρώτη μέρα '' Επαιξα 40 φάσσες''... Καλά ρε, τοση λαθροθηρία, τι αξία εχει το κρέας γιατί μόνο κρεατοσυλλογή ειναι αυτό. Αλλά δυστυχώς αυτοί οι γαιδάροι αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο, και η λαθροθηρίες με τα αεροβόλα πάνε συννεφο!!!!! Την κυριότερη ευθύνη κατ' εμένα φέρει η υπηρεσία θήρας που δεν λαμβάνει μετρα δια μέσου του κράτους να απαγορευτούν και να αποσυρθούν όλα αυτου του τύπου αεροβόλα, γιατί αν μείνουμε στο έλεος του κόσμου, πραγματικά κάποιοι είναι εντελώς ασυνειδητοι, γαίδαροι, και πάσχουν απο την ιδέα της εξολόθρευσης, να μήν αφήσουν τίποτε να ζήσει, με κάθε τροπο, κάθε μέσο να τα αποδεκατίσουν όλα.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ηλια δεχομαι οτι ισχυει απολυτα ρε φιλε αυτό που λες με την καταχρηση των αεροβολων
Επίσης γίνεται και κανονικα με τα οπλα φανερα σφαγή.
Μάρτυρας πολλες φορές και η θηρα να τους καλυφκει γιατι μην νομιζεις οτι τα χουν τοσο μεγάλα.
Απλα ξερουν συγκεκριμενα αγκαθκια θυροφυλακες ποθ τους καλύπτουν.
Λεω συγκεκριμενα γιατι υπάρχουν και αξιολογα ατομα στην υπηρεσια.
Όμως δεν μπορει να απαγορευσει τα αεροβολα.
Εγω ενα απλο χωρις αεριο εχω και η σκοποβολη μαζι του με ηρεμει και με εξιταρει οσο δεν περιγράφεται.
Ειναι κόσμος που τα αγαπα και ειναι το χομπυ του το σκοπευτήριο με αεροβολο.
Αν ηταν ετσι να απαγορευτεί η φασσα γιατι πέζουν τους περτικους....το οδηγημα γιατι πινουν ποτο και σκοτώνουν το κοσμο.....χιλια δυο παραδειγματα.
Αμα κανουν ξεκαθαρισμα της υπηρεσίας και επιτελους γινει εφαρμογη των νομων και οχι μονο να τους ψηφίζουν θα δεις οτι ολα στρωνουν.
Αμα νιώσει ο θγροφυλακας οτι αμα τον πιασω εν τζινος πιυ να την φαει στα αληθκεια και οχι εγω υστερα που 48 ωρες εννα καμει την δουλεια του.
Η μηπως δεν βλεπετε οτι οποιος πιαστει για αοβαρη λαθροθηρια χανετε υ ηποθεση και του θηροφυλακα ξαφνικα κρουζουν αυτοκινητα....και μπαινουν πομπες στην πορτα του?
Δεν απαγορευω κατι γιατί χρηαιμοποιειται λαθος.
Πιανουν μας τα οπλα στο πι κ φι γιατι καποιοι πιανουν τα να σκοτωσουν την γυναίκα τους.
Δε το ετσι.
Το ιδιο ειναι.
Μπορουν μια χαρα να τους κάνουν να σκέφτονται να παρανομησουν 10 φορες πριν το κάνουν.
Αμα θελουν μια χαρα γινετε.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

LEFKIOS έγραψε:Οδοιπορικό στη Αγγλία (νότιο Λονδίνο περιοχή Gatwick Airport) για κυνήγι φάσας από 23 μέχρι 26/07/2016. Καλός καιρός 24-25 C , ωραία πεδία κυνηγίου, αθέριστα, θερισμένα , δάση .Πολλά γαλάζια πουλιά, Πολύ καλή παρέα…. Μιχάλης Ανδρέου και Νίκος Κομοδρόμος τους οποίους υπερευχαριστώ για όλα. Μου έμελε όμως να πάθω ένα αναπάντεχο γεγονός σε τέτοια ηλικία…..δυστυχώς έχω ερωτευτεί μια κομψή όμορφη Ιταλίδα, με πολύ ωραίο πιάσιμο, εξαιρετικό κράτημα, πολύ ελαφριά…. που ονομάζεται Beretta A300 Outlander. Ήταν το επαναληπτικό όπλο του φίλου του Μαηκ το οποίο μόλις το δοκίμασα το ερωτεύτηκα. Επίσης δοκίμασα και ένα άλλο επαναληπτικό της Beretta το Xplar του φίλου του Νίκου που ήταν και αυτό ωραίο όπλο. Ακολουθεί και λίγο χρώμα …έτσι για να ζεσταθούμε.
Καλος σας βρηκα και παλι.....μπραβο βρε φιλαρακι....το ευχαριστηθηκες για τα καλα...μεσα μεσα χρειαζεται :)

Τα ασπρα σημαδια στα φτερα υποδηλωνουν κατι?....αρκετην ενεργεια μηπως σε σχεση με την αποσταση ??? :)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γειά σας και από εμένα παίδες. Μόλις επέστρεψα από τις διακοπές μου όπου είχα και την ευκαιρία για 2-3 αναγνωρίσεις στις δικές μου περιοχές. Τα πουλιά αρκετά ικανοποιητικά στη μια περιοχή αλλά πολύ λίγα στη 2η περιοχή όπου κάποιοι φίλοι με ενημέρωσαν ότι τα πουλιά ήταν πολλά πριν κανένα μήνα όσπου τα κτύπησαν κάποιοι στα νερά με αεροβόλα ή φλομπέρ με σιγαστήρα και χάθηκαν...

Ο μοναδικός λόγος που θα πάω φέτος είναι κάποιος φίλος που ήρθε από Αμερική και θέλει να τον πάρω αφού το κυνήγι της Κύπρου είναι η μεγάλη του αγάπη.

Γείτο αναμένω τηλεφώνημα για τον καφέ με τον θκιαμαντένον ;)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Γειά σας και από εμένα παίδες. Μόλις επέστρεψα από τις διακοπές μου όπου είχα και την ευκαιρία για 2-3 αναγνωρίσεις στις δικές μου περιοχές. Τα πουλιά αρκετά ικανοποιητικά στη μια περιοχή αλλά πολύ λίγα στη 2η περιοχή όπου κάποιοι φίλοι με ενημέρωσαν ότι τα πουλιά ήταν πολλά πριν κανένα μήνα όσπου τα κτύπησαν κάποιοι στα νερά με αεροβόλα ή φλομπέρ με σιγαστήρα και χάθηκαν...

Ο μοναδικός λόγος που θα πάω φέτος είναι κάποιος φίλος που ήρθε από Αμερική και θέλει να τον πάρω αφού το κυνήγι της Κύπρου είναι η μεγάλη του αγάπη.

Γείτο αναμένω τηλεφώνημα για τον καφέ με τον θκιαμαντένον ;)
Μαριε μου ακομα δεν επιασα αδεια που τον εαυτο μου!!! :lol:

Την άλλη εβδομαδα περκι καταφερω αν δεν δουλεψω καμμια μερα να παμε...θα σου τηλεφωνισω
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:
LEFKIOS έγραψε:Οδοιπορικό στη Αγγλία (νότιο Λονδίνο περιοχή Gatwick Airport) για κυνήγι φάσας από 23 μέχρι 26/07/2016. Καλός καιρός 24-25 C , ωραία πεδία κυνηγίου, αθέριστα, θερισμένα , δάση .Πολλά γαλάζια πουλιά, Πολύ καλή παρέα…. Μιχάλης Ανδρέου και Νίκος Κομοδρόμος τους οποίους υπερευχαριστώ για όλα. Μου έμελε όμως να πάθω ένα αναπάντεχο γεγονός σε τέτοια ηλικία…..δυστυχώς έχω ερωτευτεί μια κομψή όμορφη Ιταλίδα, με πολύ ωραίο πιάσιμο, εξαιρετικό κράτημα, πολύ ελαφριά…. που ονομάζεται Beretta A300 Outlander. Ήταν το επαναληπτικό όπλο του φίλου του Μαηκ το οποίο μόλις το δοκίμασα το ερωτεύτηκα. Επίσης δοκίμασα και ένα άλλο επαναληπτικό της Beretta το Xplar του φίλου του Νίκου που ήταν και αυτό ωραίο όπλο. Ακολουθεί και λίγο χρώμα …έτσι για να ζεσταθούμε.
Καλος σας βρηκα και παλι.....μπραβο βρε φιλαρακι....το ευχαριστηθηκες για τα καλα...μεσα μεσα χρειαζεται :)

Τα ασπρα σημαδια στα φτερα υποδηλωνουν κατι?....αρκετην ενεργεια μηπως σε σχεση με την αποσταση ??? :)
Σολωνα μα εκαμουφλαριστικες που τα τωρα και χαθηκες????? :D
sanguine tuo...
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΗ
Full Member

Δημοσίευση από ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΗ »

Laurona έγραψε:Ηλια δεχομαι οτι ισχυει απολυτα ρε φιλε αυτό που λες με την καταχρηση των αεροβολων
Μάρτυρας πολλες φορές και η θηρα να τους καλυφκει γιατι μην νομιζεις οτι τα χουν τοσο μεγάλα.
Εγω ενα απλο χωρις αεριο εχω και η σκοποβολη μαζι του με ηρεμει και με εξιταρει οσο δεν περιγράφεται.
Αν ηταν ετσι να απαγορευτεί η φασσα γιατι πέζουν τους περτικους....το οδηγημα γιατι πινουν ποτο και σκοτώνουν το κοσμο.....χιλια δυο παραδειγματα.
Αμα κανουν ξεκαθαρισμα της υπηρεσίας και επιτελους γινει εφαρμογη των νομων και οχι μονο να τους ψηφίζουν θα δεις οτι ολα στρωνουν.
Αμα νιώσει ο θγροφυλακας οτι αμα τον πιασω εν τζινος πιυ να την φαει στα αληθκεια και οχι εγω υστερα που 48 ωρες εννα καμει την δουλεια του.
Η μηπως δεν βλεπετε οτι οποιος πιαστει για αοβαρη λαθροθηρια χανετε υ ηποθεση και του θηροφυλακα ξαφνικα κρουζουν αυτοκινητα....και μπαινουν πομπες στην πορτα του?
Πιανουν μας τα οπλα στο πι κ φι γιατι καποιοι πιανουν τα να σκοτωσουν την γυναίκα τους.
Δε το ετσι.
Το ιδιο ειναι.
Μπορουν μια χαρα να τους κάνουν να σκέφτονται να παρανομησουν 10 φορες πριν το κάνουν.
Συμφωνώ ρε φίλε αλλά εγώ εννοούσα την απαγόρευση μόνο των αεροβόλων πεπιεσμένου αερα(μποτιλιας). Και όχι τα κλασσικά αεροβόλα σκοποβολής. Αυτά με τις μποτίλιες όπως ξέρεις κτυπουν με ακρίβεια στα 100 μετρα (Ενω τα συνηθισμενα αεροβόλα οχι). Πραγματικά με την εισαγωγή αυτού του τύπου αεροβόλων ειδαμε αισθητη μειωση στους αριθμούς των πουλιών.
Εκεινο που δεν καταλαβαινω, και ο νόμος σιγουρα σε αυτό το σημείο ειναι παλαβος, ειναι το ότι γιατί επιτρεπεται η εισαγωγή αυτού του τύπου αεροβόλων, αλλά όχι η μεταφορά και χρήση του. Τι θα το αγοράσει κάποιος δίνοντας 2000 ευρώ και θα το έχει για μπιπελο σπίτι του να το θωρεί να χαίρετε? Ανόητοι νόμοι? Μάλλον όχι... Με την εισαγωγή αυτων των αεροβόλων παιρνει φόρους το κράτος, εμπόριο δηλαδή. Συνεπώς στρουθοκαμηλισμός... Το ίδιο το κράτος ενθαρρύνει την παρανομία. Πολυ σαπιλα, δεν υπάρχει σωτηρία και τίποτε δεν λειτουργά σωστά σε αυτόν τον τόπο. Και γυρεύκουμεν και μεις το λάθος...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΗ έγραψε:
Laurona έγραψε:Ηλια δεχομαι οτι ισχυει απολυτα ρε φιλε αυτό που λες με την καταχρηση των αεροβολων
Δε το ετσι.
Το ιδιο ειναι.
Συμφωνώ ρε φίλε αλλά εγώ εννοούσα την απαγόρευση μόνο των αεροβόλων πεπιεσμένου αερα(μποτιλιας). Και όχι τα κλασσικά αεροβόλα σκοποβολής. Αυτά με τις μποτίλιες όπως ξέρεις κτυπουν με ακρίβεια στα 100 μετρα (Ενω τα συνηθισμενα αεροβόλα οχι). Πραγματικά με την εισαγωγή αυτού του τύπου αεροβόλων ειδαμε αισθητη μειωση στους αριθμούς των πουλιών.
Εκεινο που δεν καταλαβαινω, και ο νόμος σιγουρα σε αυτό το σημείο ειναι παλαβος, ειναι το ότι γιατί επιτρεπεται η εισαγωγή αυτού του τύπου αεροβόλων, αλλά όχι η μεταφορά και χρήση του. Τι θα το αγοράσει κάποιος δίνοντας 2000 ευρώ και θα το έχει για μπιπελο σπίτι του να το θωρεί να χαίρετε? Ανόητοι νόμοι? Μάλλον όχι... Με την εισαγωγή αυτων των αεροβόλων παιρνει φόρους το κράτος, εμπόριο δηλαδή. Συνεπώς στρουθοκαμηλισμός... Το ίδιο το κράτος ενθαρρύνει την παρανομία. Πολυ σαπιλα, δεν υπάρχει σωτηρία και τίποτε δεν λειτουργά σωστά σε αυτόν τον τόπο. Και γυρεύκουμεν και μεις το λάθος...

+10000000000000000000000
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”