ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από Chris B725 »

Τραγικά τα ταΐσματα και οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, αλλά αν αληθεύει ότι κάποιοι έφτασαν σε σημείο να βάζουν φωτιές για να ''καταπολεμήσουν'' τα ταΐσματα τότε ότι πάθουμε αξίζει μας μες τούντο τόπο... :? :oops: :evil: :evil: :evil:

http://cyprustimes.com/2016/08/09/tora- ... -larnakas/
I`d rather be hunting !!!
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Αρεσκουν μου οι παροιμιες..
Ο κοσμος το εχει τουμπανο κ μεις κρυφο καμαρι..
Σε παραδοσιακο φασσοτοπο ειχε περασμα 10000 πουλια εχει καποιες μερες 100 γενικα στην περιοχη..ο λογος;;;
4 ταισματα σε απαγορευμενη παρακαλω οπου τα πουπουλα γεμωνουν παπλωματα ξενοδοχειων..
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ρε κοπελια χαλαρωστε...εφκατε που τα κουγκρια...αναπνευστε καθαρο αερα του βουνου...κατσετε πουκατω που ενα δεντρο καμετε τις σκεψεις σας...χαλαρωστε που τα προβληματα και τις σκοτουρες και αν ερτουν πανω σας ηρταν..εν ηρταν την πρωτη κυριακη θα ερτουν στην 2η στην 3η στην 5η στην 10η.Ο σωστος ο κυνηγος εν θωρει να καμνει αριθμους καθε εξορμηση εν θωρει πως να αποβαλει κομπλεξ με το να γεμωσει μια φωτογραφια με πουλια πεγμενα πετακουμενα χαμε οπως τα ττενεκουθκια της κοκακολας.Χαλαρωστε!!απολαυστε το και εννα γυρισει και ο τροχος για τους μαυρους
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

μα ποιαν 10η εξορμηση ρε Αλεξη μου???τουτοι ουλλοι οι νηστιτζιοι ε τζινοι που ταιζουν για να τες κρεμμασουν μες το καφενε και να τους πουν μπραβο...τη 2η εξορμηση ουτε καν παν...μετα παλε ε τουτοι που γυριζουν τα χωραφκια τις νυχτες στο λαο για να παιξουν 2-3 τζαι να τους παρουν στο καφενε την επομενη και να πουν κρατουν τους καλυτερους σιηλους...ε τουτοι που στεκουν πας τις κλουβες την 1η Κυριακη του περτιτζιουν τζαι αφανιζουν τα κοτόπουλα...σιγα μεν αντεξουν 10 εξορμήσεις να κυνηγουν τα πεζουνια όπως λαλουν μετα την πρωτη Κυριακη της φασσας...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:μα ποιαν 10η εξορμηση ρε Αλεξη μου???τουτοι ουλλοι οι νηστιτζιοι ε τζινοι που ταιζουν για να τες κρεμμασουν μες το καφενε και να τους πουν μπραβο...τη 2η εξορμηση ουτε καν παν...μετα παλε ε τουτοι που γυριζουν τα χωραφκια τις νυχτες στο λαο για να παιξουν 2-3 τζαι να τους παρουν στο καφενε την επομενη και να πουν κρατουν τους καλυτερους σιηλους...ε τουτοι που στεκουν πας τις κλουβες την 1η Κυριακη του περτιτζιουν τζαι αφανιζουν τα κοτόπουλα...σιγα μεν αντεξουν 10 εξορμήσεις να κυνηγουν τα πεζουνια όπως λαλουν μετα την πρωτη Κυριακη της φασσας...
E όχι τζιαι νηστιτζιοί ρε Λεωνίδα μου, επειδή κάποιοι δηλαδή εφτάσαν στο σημείο να αλυσοδέσουν τα πόστα να τους αποκαλούμεν νηστικούς, ντροπή σου:

https://s9.postimg.org/3mw9shqwv/139201 ... 7787_o.jpg

:evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Σπυρο μου δεν με χαλα τιποτε πλεον...ειδα τα και μες το facebook...ειπα κανει και δεν θα αφήσω τιποτε να μου χαλασει την αισθηση που μου δινει το κυνηγι...

Ατε να βαλουμε και καμμια φωτο να μπαινουμε σιγα σιγα στη διαθεση του κυνηγιου και να αφηκουμε αυτά τα αισχη στη παντα...

Ετοιμοοοοοοοος!!!! :D

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Chris B725 έγραψε:Τραγικά τα ταΐσματα και οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, αλλά αν αληθεύει ότι κάποιοι έφτασαν σε σημείο να βάζουν φωτιές για να ''καταπολεμήσουν'' τα ταΐσματα τότε ότι πάθουμε αξίζει μας μες τούντο τόπο... :? :oops: :evil: :evil: :evil:

http://cyprustimes.com/2016/08/09/tora- ... -larnakas/
Άν αληθεύει;;; εννοείτε πως ναι.... εν τυχαιο πως κάθε χρόνο λίγο πριν απο την έναρξη της καλοκαιρινής περίοδου ξεσπούν πυρκαγιές σε τοποθεσίες με ταίσματα ;; Δέν νομίζω!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:Σπυρο μου δεν με χαλα τιποτε πλεον...ειδα τα και μες το facebook...ειπα κανει και δεν θα αφήσω τιποτε να μου χαλασει την αισθηση που μου δινει το κυνηγι...

Ατε να βαλουμε και καμμια φωτο να μπαινουμε σιγα σιγα στη διαθεση του κυνηγιου και να αφηκουμε αυτά τα αισχη στη παντα...

http://i68.tinypic.com/kdac5f.jpg
Eγώ έχω περίπου 40 είδη να αποφασίσω τι θα πάρω μαζί μου, 6άρκα, 8άρκα, 9άρκα. Μα τζίντες πρασινούες που τες είβρες; :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Σπυρο μου δεν με χαλα τιποτε πλεον...ειδα τα και μες το facebook...ειπα κανει και δεν θα αφήσω τιποτε να μου χαλασει την αισθηση που μου δινει το κυνηγι...

http://i68.tinypic.com/kdac5f.jpg
Eγώ έχω περίπου 40 είδη να αποφασίσω τι θα πάρω μαζί μου, 6άρκα, 8άρκα, 9άρκα. Μα τζίντες πρασινούες που τες είβρες; :D
Σπυρο μεν με διας...ολοι νομιζουν είναι victory πρασινες...εν τζαι ξερουν ότι εν πυραυλοι που μου τις προμηθευσε καποιος Σπυρος μαυρη αγορα!!!! :lol: :lol: :lol:
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Εικόνα
Ειπες το και μονος σου φιλε Λεωνιδα...γιατι να χαλιουμαι εγω και κατι που αγαπω για καποιους κομπλεξικους πονηστικομενους αχαπαρους κυνηγοπαπαρες...ας παν να γυρευτουν τζιαμε που τους διουν σημασια, γιατι αυτο γυρευκουν τετοια ατομα...την σημασια απο τον ενα και τον αλλο.Δεν χαλιουμαι για κανενα στο κυνηγι πλεον...δοξα σοι ο Θεος το ψυγειο εν γεματο φαι, τα μωρα μου εχουν ρουχα να ντυθουν, οι λοαρκασμοι μου πληρωνουντε δεν εχω αναγκη το κυνηγι για επιβιωση.καμνω το γιατι με χαλαρωνει ΠΑΙΞΩ ΕΝ ΠΑΙΞΩ.Ειτε μια φασσα πιασω ειτε 5 ειτε 10 για μενα εν το ιδιο και το εννοω...εκεινη η μαγικη στιγμη που την βλεπεις να ερκεται πανω σου, να της ριχνεις και να την πιανεις.Η θηραματικη ποσοτητα εν εφημερη απολαυση, η πνευματικη ικανοποιηση εν κατι που θα κουβαλας για καιρο μαζι σου.Ας αφηκουμε την κουβεντα δαμε με τους αλλους και ας δουμε εμεις τι κανουμε σαν Αλεξης σας Λεωνιδας σαν Γιωρκος παναης κλπ να περασουμε ωραια και φετος.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”